Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@10:39:29 GMT

افزایش صادرات 2.1 میلیارد دلاری توسط تعاونی های کشور

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۲۱۱۹۱

افزایش صادرات 2.1 میلیارد دلاری توسط تعاونی های کشور

پول‌نیوز - معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در شرایطی که میزان صادرات تعاونی ها در سال ۱۳۹۳ ، ۵۹۰ میلیون دلار بود این رقم در سال ۱۳۹۵ به ۲.۱ میلیارد دلار افزایش یافته است.

حمید کلانتری یکشنبه شب در مراسم تجلیل از تعاونی‌های برتر استان قم در سالن اجتماعات مجتمع امور صنفی، با اشاره به رشد قابل توجه صادرات تعاونی های کشور در سال های اخیر عنوان کرد: با وجود همه فراز و فرودها و محدودیت های اقتصادی تعاونی های کشور، سال ۱۳۹۵ شاهد رشد خوبی نسبت به سالهای قبل بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ۹۷ هزار تعاونی و بنگاه اقتصادی در کشور فعالیت دارند که ظرفیت بسیار مهمی در توسعه اقتصادی به شمار می روند.

وی خاطرنشان کرد:تعاونی‌ها نقش فزاینده‌ای در حل مشکلات اقتصادی کشور دارند با توجه به همه مشکلاتی که در مسیر وجود دارد باید مهم ترین تمرکز بر روی صادرات تعاونی ها باشد.

کلانتری بیان کرد:در سطح کشور بیش از ۵۰۰ هزار نفر عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت های تعاونی فعال هستند و در حدود ۶۰۰ اتحادیه استانی و سراسری، ۳۸ اتاق تعاونی، ۸۰۰ واحد تعاونی روستایی و پوشش ۱۸ هزار دهیاری ظرفیتی مهم در اشتغال فراروی کشور قرار داده‌اند.

وی تصریح کرد:تعاونی ها یک سرمایه عظیم هستند که باید مورد توجه قرار گیرند هر چند متاسفانه سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در زمینه تعاونی ها هنوز عملیاتی نشده است.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت:تعاونی‌ها در تامین نیازها و اتصال واحدهای خرد و متوسط و بزرگ اقتصادی نیز نقش مهمی ایفاء می کنند و با تعاون و همدلی بسیاری از مشکلات کشور حل می‌شود.

وی تاکید کرد:بخش خصوصی موفقیت بیشتری در مدیریت تعاونی ها دارد و دولت نمی‌تواند در این زمینه موفقیتی داشته باشد و باید زیرساختها را در مسیر رشد و توسعه تعاونی ها فراهم بیاورد.

کلانتری خاطرنشان کرد:وزارت تعاون در سال جاری به منظور گردش مالی مناسب در تعاونی های روستایی طرحی تحت عنوان "روستا تعاون" را طراحی کرده است که در مرحله اول یک هزار تعاونی در یک هزار روستا تشکیل گردد.

وی گفت:تعاونی‌های مسکن در سالهای گذشته از مشکلات زیادی رنج برده‌اند، اما با همه دغدغه ها برخی از تعاونی های مسکن در جهت رسیدن به اهداف خود موفق عمل کرده‌اند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد:استقلال تعاونی‌ها نیز از اهمیت زیادی برخوردار است این تعاونی ها نباید انتظاراتی از دولت داشته باشند، بلکه از ظرفیت های مردمی و خصوصی برای حرکت و پویایی بهره گیرند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۱۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان