Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ از آنجا که با پیشرفت تکنولوژی، شهرهای مدرن و امروزی پا به عرصه وجود گذاشتند، طرز فکر و سبک زندگی افراد نیز دستخوش تغییرات شد و زیرساختهای شهری شاخصه های توسعه شهری را شکل دادند.

به عبارت دیگر نیازها و سبک و سیاق شهروندان، نوع توسعة شهری را نیز متفاوت ساخت و مهمترین عامل در توسعة یک شهر، فراهم شدن زیرساختهای لازم عنوان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع رفع معضلات عمده و ایجاد فرصت توسعه برای شهرهای کشور در گرو زیر ساخت های شهری و توسعه آن است.

مالیات بر ارزش افزوده از مهمترین منابع مالی برای تخصیص زیرساخت‌های شهری محسوب می شود و از جمله زیرساختهای شهری می توان به تقاطع های غیر هم سطح شهری و حاشیه شهر و کمربندی ها برای توسعه جاده ها و معابر اصلی و حل معضل ترافیکی ، توسعه فضاهای درمانی، خدماتی و آموزشی ، توسعه راه‌های مراسلاتی از باب امنیت و کیفیت به مراکز بزرگ سیاسی و اقتصادی کشور،توسعه هر چه تمام تر طرح های بنیادین توریسم ، توسعه زیر ساخت های اطلاعاتی و ارتباطی شهری،زیر ساخت های لازم برای تداوم زندگی روستانشینان در روستاها و توسعه امکانات درجه اول زندگی آنان ، توسعه زیر ساخت‌های حامل های انرژی (برق ،آب ، گاز) و برنامه ریزی جهت بهینه سازی استفاده از آنها، طرح و ساخت سدهای آبی در مقیاس ملی ، منطقه ای اشاره کرد.

البته در کشورهای در حال توسعه از جمله کشور ما، وابستگی به منابع طبیعی به ویژه نفت و درآمد ناشی از آن سهم عمده‌ای در تأمین منابع و هزینه‌های مورد نیاز برای زیرساخت‌های شهری دارد.

اما خوشبختانه در سالهای اخیر با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه اقتصاد، شاهد تحولات چشمگیری هستیم.

اصلاح نظام مالیاتی یکی از هفت محور اجرای طرح تحول اقتصادی درخصوص تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه برای افق 1404 است که توجه بیش از پیش به نظام مالیاتی را از سوی مسئولان نشان می‌دهد، ‏که نتیجه آن افزایش آگاهی مردم نسبت به نقش مالیات بر ارزش افزوده در توسعه کشور و مشارکت مردم در تأمین هزینه های عمومی و زیرساختهای شهری بوده است .

در حال حاضر با توسعة شهرها و افزایش جمعیت، احداث و یا ارتقای زیرساخت‌ها برای پاسخگویی به نیازهای مردم بسیار حائز اهمیت است و رسانه ها و ارگانهای فرهنگی و آموزشی کشور می توانند با کمک به امر فرهنگ سازی مالیاتی، ضمن ترسیم نقش مالیات برارزش افزوده در توسعة زیرساختهای شهرها، نسبت به ارتقای نگرش جامعه به مالیات و ایجاد انگیزه در مردم برای مشارکت در مدیریت شهری یاریگر دست اندرکاران نظام مالیاتی باشند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی