Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@15:57:56 GMT

کره شمالي از آزمايش موفق بمب هيدروژني خبر داد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۲۱۶۹۶

خبرگزاري آريا - تلويزيون دولتي کره‌شمالي طي بيانيه‌اي رسمي اعلام کرد پيونگ‌يانگ روز يک‌شنبه يک بمب هيدروژني را با موفقيت ازمايش کرده است.
به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري ميزان، بنا به گزارش خبرگزاري يونهاپ کره شمالي اعلام کرد يک بمب هيدروژني را با موفقيت ازمايش کرده است.
بنا به اين گزارش تلويزيون دولتي کره‌شمالي ساعاتي پيش طي بيانيه‌اي رسمي اعلام کرد که اين کشور ششمين آزمايش هسته‌اي خود را با موفقيت آزمايش کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته تلويزيون دولتي کره‌شمالي کيم‌جونگ اون رئيس کره‌شمالي بامداد روز يکشنبه دستور آزمايش يک بمب هيدروژني را صادر کرده‌است.
آزمايش اين بمب هيدروژني ششمين آزمايش هسته‌اي پيونگ‌يانگ است که قابليت حمل بر روي موشک‎هاي بالستيک قاره‌پيما را دارد.
پيش از اين منابع خبري از وقوع زلزله‌اي با قدرت 5.6 ريشتر در خاک کره‌شمالي خبر داده بودند که برخي تحليل‌گران وقوع چنين زلزله‌اي را ناشي از آزمايش يک بمب هسته‌‍اي در کره‌شمالي اعلام کردند.
بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاري آمريکا زمين لرزه 5.6 ريشتري مناطق شمال شرق کره شمالي را لرزانده و اين در حالي است که خبرگزاري يونهاپ گزارش داد که مقامات سئول از احتمال آزمايش هسته‌اي به وسيله کره شمالي خبر داده‌اند.
بر اساس اعلام مرکز لرزه نگاري آمريکا اين زمين لرزه در 10 کيلومتري زمين و در فاصله 55 کيلومتري شمال غرب «کيم چائک» رخ داده است.
خبرگزاري يونهاپ گزارش داد که اين زمين لرزه در نزديکي سايت اتمي «پانگي‌ري» رخ داده که احتمال انجام آزمايش هسته‌اي از سوي پيونگ‌يانگ را تقويت مي‌کند.
رويترز گزارش داد: مرکز لرزه نگاري چين قدرت اين زلزله را 6.3 ريشتر اعلام و آن را «انفجاري مشکوک» توصيف کرده است.
بنا بر گزارش رسانه‌ها انتظار مي‌رود اين ششمين آزمايش اتمي کره شمالي باشد که در اين صورت بزرگترين زلزله اتمي در مقايسه با زلزله‌هاي اتمي پيشين در اين کشور به حساب مي‌آيد.
در همين حال مرکز لرزه نگاري چين اعلام کرد که زمين لرزه دومي نيز در کره شمالي با قدرت 4.6 ريشتر به وقوع پيوسته است.
از سوي ديگر ژاپن اعلام کرد که زلزله در کره شمالي ناشي از انفجار هسته‎اي بوده است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین

تلویزیون دولتی چین گزارش داد امروز چهارشنبه آزمایش‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل‌بعدی این کشور را که سومین و پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر آن است، به اجرا گذاشته است.

به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» چین گزارش کرد شروع آزمایش دریایی این ناو مشهور به ناو هواپیمابر «فوجیان» توسط نیروی دریایی چین حدود دو سال بعد از نخستین رونمایی پکن از این ناو در ژوئن ۲۰۲۲ اتفاق می‌افتد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ناو هواپیمابر فوجیان که کاملا به صورت بومی و داخلی طراحی و ساخته شده، پیشرفته‌تر و بزرگتر از ناوهای هواپیمابر دیگر ارتش چین شامل ناو «شاندونگ» که در اواخر ۲۰۱۹ شروع به کار کرده و همچنین اولین ناو هواپیمابر این کشور یعنی ناو «لیائونینگ» که توسط پکن در سال ۱۹۹۸ به صورت دسته دوم از اوکراین خریداری شد، است.

توسعه ناو هواپیمابر «فوجیان» در راستای برنامه چین برای تقویت ارتش این کشور، یکی از محوری‌ترین برنامه‌های «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برای تبدیل کردن پکن به یک قدرت نظامی برجسته در منطقه و تبدیل نیروی دریایی چین به یک به اصطلاح «نیروی دریایی آب‌های آبی» که قادر به قدرت‌نمایی در فواصل خیلی دورتر از سواحل چین باشد، است.

نام این ناو برگرفته از استانی در چین است که روبروی جزیره تایوان واقع است. این ناو به فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای همچون پرتابگرهای الکترومغناطیس پیشرفته مجهز است.

ناو هواپیمابر مذکور قبل از اجرای آزمایشات دریایی در کارخانه ساخت کشتی «جیانگنان» شهر «شانگهای» مستقر بود و در آنجا تحت آزمایشاتی قرار گرفت. شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» گزارش داد که ناو فوجیان روز چهارشنبه در ساعت هشت صبح به وقت محلی  به آب انداخته شد.

آزمایشات دریایی یک مرحله قبل از شروع رسمی خدمت در نیروی دریایی چین است و انتظار می‌رود این مرحله بالغ بر یک سال طول بکشد. ناو شاندونگ قبل از آنکه رسما وارد خدمت شود ۹ مرحله مورد آزمایش‌های دریایی قرار گرفت.

این آزمایش همزمان با بروز تنشی دیگر میان کشتی‌های فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی اتفاق افتاد. فیلیپین امروز چهارشنبه اعلام کرد گارد ساحلی چین با دو کشتی فیلیپینی در مسیر عزیمت به ناحیه کم عمق «اسکاربورو شول» با سلاح آب‌پاش برخورد کرده است.

روزنامه انگلیسی «چاینا دیلی» به نقل از نیروی دریایی چین نوشت، آزمایش دریایی ناو هواپیمابر فوجیان با هدف ارزیابی ثبات و قابل اتکا بودن عملکرد سامانه‌های پیشران و برق الکتریک این ناو انجام شد.

این روزنامه در گزارش خود تصریح کرد این ناو در زمره «یکی از مهم‌ترین تجهیزات نظامی» که چین در دست توسعه قرار داده، محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • اسب‌های خراسان شمالی در کورس گنبد کاووس خوش درخشیدند