Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص پوست گفت: مهم ترین راه های جلوگیری یا کاهش چین و چروک کمتر در معرض مستقیم نور آفتاب قرار گرفتن ، استفاده از ضدآفتاب، عدم استفاده از دخانیات، خواب و استراحت کافی، نخوابیدن روی شکم، جمع نکردن چشم ها در هنگام مطالعه یا دیدن تلویزیون، مصرف ماهی و میوه و سبزیجات، استفاده از کرم های مرطوب کننده، نشستن وسواس گونه صورت، تأمین ویتامین سی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس، کنار آیینه ایستاده است دستی بر سر و رویش می کشد با تمأنیه خطوط عرضی پیشانی و زیرچشمش را لمس می کند. دو هفته پیش بود که برای کرم دور چشم 100 هزار تومان داده بود اما چه فایده! قوطی کرم را روی میز می کوبد، زیر لب غرولند می کند: با این خط های لعنتی چه کنم؟ این هم شد پوست! شُل و وارفته عین سیرابی. باید به پیشنهاد مهناز بیشتر فکر کند علاج کار بوتاکس است.

این قصه نیست، برنامه هر روز برخی از دختران و بانوان قبل از بیرون رفتن از خانه یا شرکت در یک مهمانی است. دکتر افشین پورسعید متخصص پوست معتقد است آرایش زیاد و استفاده مستمر از پودرها و کرم های آرایشی در ایجاد فرایند پیری پوست بسیار مؤثرهستند.

وی با بیان اینکه بانوان به جای استفاده از کرم های استاندارد و مناسب با پوست خود از کرم ها و پودرهای آرایشی که در مترو یا بازار خریده اند، استفاده می کنند، می گوید: کارخانه های تولید کننده این مواد که اکثراً خارجی هستند مشتری داخلی ندارند چرا که اروپاییان خود دارای پوستی سفید هستند و تب برنزه کردن هم ندارد! از این رو در تهیه پودرهای مختلف دل شان برای ما نمی سوزد!

این متخصص پوست با اشاره به اینکه برخی دیگر از روشن کننده ها به صورت ژل یا لوسیون فروخته می شود که با تغییرات در مکانیسم عملکردی طبیعی پوست باعث ضعیف یا نازک شدن آن می شوند این اتفاق باعث ضعیف شدن مهم ترین سد دفاعی بدن یعنی پوست می شود از این رو احتمال ابتلا به آکنه و لک های پوستی بیشتر خواهد شد.

پورسعید ماده شیمیایی هیدروکینون را عامل مهم در ساخت کرم های سفید کننده می داند و می افزاید: این ماده شیمیایی از تولید رنگدانه ملانین در پوست انسان جلوگیری می کند و در نتیجه، رنگ پوست به سپیدی می گراید. ولی تاثیرات منفی بسیاری دارد.

وی ایجاد چین و چروک، افتادگی، التهاب و خارش را مهم ترین عارضه استفاده زیاد از لوازم آرایش بیان کرد و اظهارداشت: با توجه به تعداد مختلف مواد آرایشی که خانم ها روی پوست صورت می مالند، فرایند گفته شده تسریع می شود.

این متخصص پوست می گوید: عواملی نظیر مصرف سیگار و دخانیات، وارثت، عدم استفاده از کلاه و دستکش و عینک آفتابی، شغل افراد که هر چه مقابل نور آفتاب بوده یا استرس بیشتری داشته باشند در بروز و پیشرفت چروک ها مؤثر هستند.

بنابر گفته کارشناسان طب اسلامی و طب سنتی بسیاری از مواد طبیعی هستند که می توانند جایگزین مناسب و مفیدی برای رفع تیرگی و شادابی پوست باشد یکی از این مواد گل سرخ و عصاره گل سرخ می باشد، دانستن این نکته برای بانوان ما جالب است که کشورهای اروپایی توزیع و فروش کرم های روشن کننده به خاطر مضراتی که دارد ممنوع اعلام شده چرا که علاوه بر عوارض پوستی در طولانی مدت سموم موجود دراین مواد باعث نازایی، بالارفتن فشارخون ، سرطان و بیماری های مختلف روحی و روانی می شود.

از مهم ترین راه های جلوگیری یا کاهش چین و چروک کمتر در معرض مستقیم نور آفتاب قرار گرفتن ، استفاده از ضدآفتاب، عدم استفاده از دخانیات، خواب و استراحت کافی، نخوابیدن روی شکم، جمع نکردن چشم ها در هنگام مطالعه یا دیدن تلویزیون، مصرف ماهی و میوه و سبزیجات، استفاده از کرم های مرطوب کننده، نشستن وسواس گونه صورت، تأمین ویتامین c و .. را نام برد.

اما نکته ای که نباید از آن غفلت کرد حالات روحی است که با استفاده زیاد این دست لوازم آرایشی برای فرد ایجاد می شود. اینکه در دراز مدت فرد به دیدن چهره خود عادت کرده و رضایت نسبی را هم از خود نخواهد داشت و به سراغ سایر کارها می رود از جمله بوتاکس و تزریق ژل و عمل های کشیدن پوست و ..

از بین موارد گفته شده بوتاکس به خاطر سرپایی و جلودست بودن – اینکه از آرایشگر و پزشک و .. به این کار اقدام می کنند- و سرعت در عملکرد ، بیشتر مورد توجه بانوان قرار گرفته است. اما بوتاکس هم عوارض خاص خود را داشته و نمی توان از آن به عنوان بهترین و کم عوارض ترین اقدام نام برد.

در گزارش بعدی به عوارض استفاده از بوتاکس خواهیم پرداخت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه!
  • فیلم/ سارقی که با قیچی آرایشی زنانه خودروها را می‌دزدید!
  • سوسک شب رو به این زیبایی! (عکس)
  • تقویت کننده موی مردانه
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند