Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عزیز پرویز، سرهنگ عراقی، در مراسم رونمایی از کتاب پوتین قرمزها با بیان اینکه هم‌اکنون در حشدالشعبی است، افزود: تا خون در رگمان است، مدیون خط امام(ره) و رهبر انقلاب هستیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، مراسم رونمایی از کتاب پوتین قرمزها صبح امروز، 13 شهریورماه، با حضور محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، مرتضی سرهنگی، مرتضی بشیری و جمعی از اهالی فرهنگ در حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری، در این مراسم به اهمیت خاطرات دفاع مقدس به ویژه خاطرات منتشر شده از اسرا اشاره کرد و گفت: بی‌شک منظومه دفاع مقدس حلقه‌هایی دارد که اگر از هریک از آنها غفلت شود، سیمای کاملی نخواهد داشت. برخورد انسانی مهمترین تفاوت جنگ تحمیلی با دیگر جنگ‌هاست. در این میان نقش اسرا بسیار حائز اهمیت است. نگاه به آنانی که اسیر شدند نگاهی دیگر و برگرفته از یک جهان‌بینی است که فراتر از قوانین وضع شده در این زمینه بود. در حال حاضر افرادی در عراق هستند که مسئول‌اند و قبلا در ایران اسیر بوده‌اند و به واسطه رفتار خوبی که در دوران اسارت با آنها شده بود، از محبان و دوستداران انقلاب هستند. این روحیه را مدیون امام و انقلاب می‌دانیم. باید در ادبیات طرح این موضوعات را قدر بدانیم.

وی با اشاره به وقفه انتشار خاطرات اسرا در چند سال گذشته، افزود: مدت‌هاست که در این رابطه وقفه‌ای رخ داده است تا کاری که توسط فاطمه بهبودی با عنوان پوتین قرمزها خلق شد. امیدوارم انتشار این کتاب شروع مجددی در این زمینه باشد.

رئیس حوزه هنری به ویژگی‌های کتاب پوتین قرمزها اشاره کرد و ادامه داد: نوع نگاه بشیری به اسرای عراقی نگاه متفاوتی است. اسرایی که مقابل او هستند، آدم‌های باهوشی هستند که البته مقابل یک آدم باهوش نشسته‌اند. در اینجا فراست ایرانی به خوبی نمایان می‌شود و هنگام مطالعه اثر حس کارهای پلیسی به مخاطب دست می‌دهد.

سرهنگ ستاد محمد عزیز پرویز از اسرای وقت عراقی در ایران نیز در ادامه این نشست، گفت: در سال 1982 در درجه ستوان سوم خرمشهر اسیر شدم. قبل از اینکه اسیر شوم، از اهالی خانه خواستم که کاغذ بزرگی بیاورد چرا که من امشب یا اسیر می‌شوم یا کشته خواهم شد. می‌توانستم آن شب به میدان جنگ نروم اما از کمیته اعدامات که هر کس را که از حضور در جنگ امتناع می‌کرد، اعدام می‌کردند.

وی ادامه داد: در آن شب نیروهای ایرانی از زمین و آسمان حمله می‌کردند و ما خدا خدا می‌کردیم که اسیر شویم. وقتی اسیر شدیم، چندتا از بسیجی‌ها به ما گفتتد چه می‌خواهید، ما گفتیم که آب نخورده‌ایم. هوای خرمشهر گرم بود و هیچ آبی پیدا نمی‌شد. آنها هم برای ما آب و هم صبحانه فراهم کردند.

محمد عزیز پرویز در ادامه به روزی که اسیر شد اشاره کرد و یادآور شد: صیاد شیرازی را زیاد در تلویزیون دیده بودم. او هم آنجا بود. او به نیروهای ایرانی گفت که برای یکی از نیروعای عراقی که مجروح شده بود، بالش بیاورند تا راحت بنشیند. این حرکت صیاد شیرازی برای ما عجیب بود. صیاد شیرازی به ما گفت که به خرمشهر برویم و شما با بلندگو بگویید که نیروها خودشان را تسلیم کنند. ما به راه افتادیم، هنوز به خرمشهر نرسیدیم، دیدیم که ماشین‌های ایرانی اسیر می‌آورد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در حشد الشعبی است، افزود: ما مدیون خط امام و رهبر انقلاب هستیم. تا خون در رگ ماست مدیون خط امام هستیم.

انتهای پیام/

R1013197/P1439/S4,35/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان از توزیع ۴ هزار و ۲۶۵ سری جهیزیه بین نوعروسان این استان خبر داد. - اخبار استانها -

جلال شیخ‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، گفت: ترویج گسترش فرهنگ ازدواج‌های آسان، کم‌هزینه و پایدار یکی از اهداف نهاد کمیته امداد است.

او با اشاره به طرح‌های مختلف کمیته امداد برای توانمندسازی مددجویان اضافه کرد: این نهاد با مشارکت خیرّان و کمک به نوعروسان زمینه‌های سبک زندگی ساده را فراهم کرده‌است.

توزیع 62 میلیارد تومان بسته معیشتی بین نیازمندان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان اعلام کرد: 4 هزار و 265 سری جهیزیه با مبلغ 127 میلیارد تومان بین مددجویان این استان در سال 1402 توزیع شده‌است.

شیخ‌پور بیان کرد: جهیزیۀ توزیع‌شده بین نوعروسان لرستان شامل یخچال، تلویزیون، ماشین لباس‌شویی، جاروبرقی و اجاق گاز است که بین مددجویان در تمام شهرهای این استان توزیع شده‌است.

او خاطرنشان کرد: هیچ نوعروس پشت نوبتی برای دریافت جهیزیه در لرستان وجود ندارد و تلاش می‌کنیم که لوازم ضروری زندگی برای مددجویان را در امسال نیز تأمین کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان با تأکید به کمک به ایتام، زنان سرپرست خانوار و ایجاد اشتغال‌ برای مددجویان این استان یادآور شد: 12 هزار و 585 مورد فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده‌است.

شیخ‌پور با اشاره به اقدامات کمیته امداد برای محرومیت‌زدایی خاطرنشان کرد: 922 میلیارد تومان فرصت شغلی در سرفصل‌های کشاورزی دامپروری، صنایع‌دستی و خدمات برای مددجویان لرستان ایجاد شده‌است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • روایتی از معلم شهید حاج علی اکبر شمشیری
  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • «شیعه مدیون قال صادق هاست»
  • «شیعه مدیون قال صادق‌هاست» در تهران اکران شد
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند