Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی با سرمایه حداقل ٦٨ میلیارد تومان در هر استان اجرایی خواهد شد. آفتاب‌‌نیوز :

طبق تفاهم انجام شده بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت صنعت، معدن و تجارت طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی با سرمایه حداقل ٦٨ میلیارد تومان در هر استان اجرایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، امروز - دوشنبه - تفاهم نامه ای بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت صنعت در رابطه با توسعه اشتغال روستای در قالب طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی در پنج استان منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاونانش و همچنین شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونانش حضور داشتند.

بنابر توضیحات پورمحمدی - معاون امور تولیدی سازمان برنامه و بودجه - استان های کرمانشاه، چهار محال و بختیاری، اردبیل، همدان و گیلان که دارای نرخ بیکاری بالاتری بوده و البته ظرفیت تولید پوشاک را دارند، استان های هدف هستند. البته این طرح در ٣١ استان کشور اجرا می‌شود اما فعلا به صورت آزمایشی در این چند استان است.

سازمان برنامه بودجه، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی، بانک کشاورزی و انجمن صنایع پوشاک ایران و استانداری ها در این طرح مشارکت دارند. در این طرح در مجموع به طور مستقیم ٥٤٨٠ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

تسهیلات پرداختی برای تولید در طرح توسعه اشتغال روستایی در قالب تولید پوشاک با مشارکت بانک کشاورزی و با سود مصوب شورای پول و اعتبار(١٨ درصد) پرداخت می شود که نیمی از آن از سوی سازمان برنامه و بودجه در قالب یارانه سود پرداخت خواهد شد. این در حالی است که پیش بینی شده در هر استان حدود ٩ میلیارد و ٨٠٠ میلیارد تومان یارانه سود پرداخت شود. بر این اساس سود پازپرداخت تسهیلات ٩ درصد و در دوره پنج ساله خواهد بود.

در مجموع در هر استان به طور متوسط ٦٨ میلیارد و ٨٠٠ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام خواهد شد که ٩٠ درصد آن تسهیلات بانکی است.

نوبخت - رئیس سازمان برنامه و بودجه- در این مراسم بر اهمیت تخصیص منابع به حوزه اشتغال اشاره کرده و گفت که رئیس جمهوری در خصوص کاهش بودجه دستگاههای دولتی و اختصاص آن به تولید و اشتغال توصیه هایی داشتند.

وی ادامه داد: بر این اساس بخشی از هزینه های جاری را در سه ماهه دوم سال صرفه جویی کردیم و در تخصیص با اولویت تولید و اشتغال هزینه خواهیم کرد که البته کاهش بودجه بسیار ناچیز است و شاید دستگاهها متوجه نشوند.

نوبخت همچنین گفت:مجوزی داریم که بر اساس آن استفاده از ١.٥ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای توسعه اشتغال و تولید با اولویت در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر است که اکنون با مجوز مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری و اجازه مجلس را داریم و معادل آن نیز بانکها می گذارند و چیزی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان را در برمی گیرد و از این ظرفیت برای گسترش امور استفاده می کنیم.


منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی