Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به وجود 548 هزار دانش آموز در شاخه نظری تاکید کرد: از این تعداد 120 هزار دانش آموز از پایه نهم شاخه نظری به دوره پیش دانشگاهی نرفتند و به این معناست که نخواسته اند به دانشگاه بروند و وارد بازار کار شده اند..علی زرافشان؛معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در نشست خبری پیش از ظهر خود درباره جایزه ملی کیفیت گفت: امسال با هماهنگی سازمان استاندارد تدوین نظام‌نامه کیفیت در مدرسه را انجام دادیم و در این جایزه ملی شرکت خواهیم کرد و مدارس برتر تقدیر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هدف عملیاتی شماره 19 سند تحول، استقرار نظام کیفیت بخشی در آموزش و پرورش و ایجاد سازوکار قانونی برای سنجش عملکرد از جمله شروط زیربنایی این امر است. در سند تحول مدرسه دارای ویژگی‌هایی چون قدرت تصمیم گیری، برنامه‌ریزی، مدیریت مشارکتی و توانایی خودارزیابی است. نقش مدرسه در دستیابی به اهداف سند تحول پررنگ است.

زرافشان افزود: در سال تحصیلی 96_95، بیش از 11هزار مدرسه مجری تعالی بودند که از این تعداد 4106 مدرسه دوره اول متوسطه، 2535 مدرسه دوره دوم، 830 مدرسه فنی و حرفه ای و کاردانش و 3871 مدرسه دوره ابتدایی بودند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کفت: امسال در ارزیابی ملی 504 مدرسه حایز شرایط برتر از سوی استانها تشخیص داده شدند که توسط 30 تیم ارزیابی بررسی تخصصی شدند و در نهایت55 مدرسه به مرحله نهایی راه پیدا می‌کنند.

زرافشان تاکید کرد: سازمان ملی استاندارد هرساله جایزه ملی کیفیت را اهدا می کند. امسال با هماهنگی سازمان استاندارد تدوین نظامنامه کیفیت در مدرسه را انجام و در این جایزه ملی شرکت خواهیم کرد. بر این اساس مدارس برتر تقدیر خواهند شد.

او با اشاره به اینکه از جمله امتیازات ما برای ورود به این عرصه این است که ارزیابان ما که تا کنون در درون آموزش و پرورش به بررسی مدارس می‌پرداختند به بانک ملی ارزیابان سازمان استاندارد افزوده می‌شوند گفت: ارزیابان ما می‌توانند گواهینامه ارزیابی ملی دریافت کنند و گام خوبی است تا ارزیابان حرفه ای در آینده داشته باشیم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: امسال شمار مجریان طرح تعالی به 18 هزار و 588 مدرسه افزایش پیدا می‌کند. در واقع 7 هزار مدرسه جدید اضافه می‌شوند. ما تربیت ارزیابان و مشاوران برنامه تعالی را داشتیم و مدیران و کادر آموزشی 7 هزار مدرسه جدید تحت آموزش قرار می‌گیرند.

او ادامه داد: برای تربیت مدرسان فراخوانی از بین مدیران مدارس و کسانی که دارای رشته تخصصی مدیریت هستند ارائه کردیم و اگر مدرسان ما کلاس ضمن خدمت تشکیل دهند همانند باقی مدرسان ضمن خدمت حق الزحمه دریافت می کنند. پس از آموزش، تیم تعالی مدرسه تشکیل خواهد شد و مدیر مدرسه تحت عنوان رهبر مدرسه تعالی انجام وظیفه می‌کند. تدوین، اجرای برنامه، ارزیابی، اصلاح و نهایتا دسترسی به اهداف برنامه در طول سال تحت برنامه صورت می‌گیرد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امیدواریم شاهد ارتقای کیفیت در مدارس در سال های آینده باشیم گفت: تعالی متوقف نمی‌شود و حتی مدارس متعالی موفق باز هم الگوهایی برای تعالی بیشتر خواهند داشت. در اجرای این برنامه نقدهایی به برنامه تعالی صورت می گیرد. ما به شکل آزمایشی این برنامه را اجرا کرده بودیم و سعی کردیم از تجارب موفق جهانی استفاده و آن را بومی سازی کنیم.

او درباره کیفیت برنامه‌های آموزشی دانش‌آموزان گفت: این برنامه ها را برای افزایش کیفیت آموزش شروع کرده ایم و بویژه برای مناطق محروم طرح هایی با مشارکت نهادهای دیگر اعم از طرح جهاد علمی را انجام می دهیم.

زرافشان تاکید کرد:همه دستگاه‌های حمایتی در کمیته مناطق محروم آموزش و پرورش عضو هستند. پنج استان هدف انتخاب شده و برنامه هایی برای آنها داریم. علاوه بر این 100 منطقه هدف را هم تعیین کردیم که عملکردشان از میانگین استان پایین تر است و در حال برنامه ریزی ارتقای کیفیت برای این 100 منطقه هستیم. استان های سیستان و بلوچستان ، جنوب کرمان، آذربایجان غربی، هرمزگان و خوزستان پنج استان مورد توجه اند. این 100 منطقه عمدتا در همین استانها قرار دارند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: باید برای مدارس لازم التوجه برنامه خاص داشته باشیم و به ارتقای کیفیت و بهبود سبک زندگی دانش آموزان هم توجه می کنیم. به عنوان نمونه اقداماتی با کمک وزارت بهداشت برای ارتقای بهداشت مدارس شبانه‌روزی انجام شد.

او با اشاره به جلسه خود با نماینده ستاد نیروهای مسلح گفت:در این جلسه مواردی چون مهارت آموزی سربازان مطرح شد. تقاضای ما این است که فارغ التحصیلان رشته های فنی ما در رشته تخصصی خود مشغول به خدمت شوند. مواردی چون کسر خدمت سربازی هم مطرح شد که امیدواریم به نتیجه برسد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: مباحث جدی در یکسال اخیر برای اشتغال در دولت مطرح شده است. بر اساس تکلیف دولت و برنامه ششم، برنامه پنجساله توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش را تدوین کردیم که مراحل نهایی خود را طی می کند.

زرافشان درباره پایه یازدهم گفت: نیازسنجی ها برای ایجاد هفت رشته جدید در کاردانش و هفت رشته جدید در فنی و حرفه ای انجام شده است. برنامه این 14 رشته آماده شده و امیدواریم برای پاسخگویی به نیازهای جامعه به سیستم اضافه شود. دستورالعملی برای استفاده هنرجویان از ظرفیت شهرک های صنعتی آماده شده و امیدواریم یادگیری در محیط واقعی کار فراهم شود.

او با اشاره به اینکه برای سال تحصیلی آینده منابعی که برای تجهیز هنرستان ها در نظر گرفتیم 54 میلیارد تومان است که اعتبار آن ابلاغ شده گفت: اگر بودجه برسد استان ها می‌توانند تجهیرات مورد نیاز را خریداری کنند. 30 میلیارد تومان برای کیفیت بخشی مدارس، 200 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای خرید تحهیزات در بودجه دیده شده که مقدمات آن در حال انجام است.

زرافشان درباره قبولی در دوره متوسطه گفت: امسال میزان قبولی دبیرستانی ها 84.63 درصد در خرداد بوده که 0.12 درصد افزایش را در مقایسه با سال قبل نشان می‌دهد. میانگین نمرات نهایی نیز 12.89 درصد بوده که نسبت به سال گذشته 0.43 درصد افزایش پیدا کرده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پوشش واقعی تحصیلی در دوره اول متوسطه را به 94 درصد رساندیم گفت: در کنار شاخص "پوشش واقعی "، شاخص " پوشش گروه سنی " نیز وجود دارد. نرخ پوشش گروه سنی بررسی می کند که از دانش آموزان 12 تا 14 ساله چه کسانی در مدرسه حضور دارند که می‌توانند به علت تحصیل جهشی در دوره دوم متوسطه باشند؟ یا به علت تاخیر و بازماندگی در دوره ابتدایی مشغول باشند؟ و فقط دوره اول متوسطه را در برنمی گیرد.

او افزود: بر این اساس پوشش گروه سنی دانش آموزان 12تا 14 ساله در دوره اول متوسطه به 97 درصد رسیده است. در واقع 97 درصد از افراد 12 تا 14 ساله در مدرسه حضور دارند. نرخ پوشش واقعی در دوره متوسطه دوم نیز 82 درصد و نرخ پوشش گروه سنی 15 تا 17 ساله ها 87 درصد است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید برای تکمیل پوشش نرخ تحصیلی متوسطه اول پیگیری اسمی انجام دهیم گفت: اینکه در مدرسه بنشینیم تا همه بیایند ثبت نام کنند دیگر کارا نیست و باید خودمان به سراغ بازماندگان برویم. طرح مشترکی با بهزیستی در این خصوص داریم.

زرافشان با اشاره به وجود 548هزار دانش آموز در شاخه نظری تاکید کرد: از این تعداد 120 هزار دانش آموز از پایه نهم شاخه نظری به دوره پیش دانشگاهی نرفتند و به این معناست که نخواسته اند به دانشگاه بروند و وارد بازار کار شده اند. علاوه بر این 300هزار محصل دوره فنی و کاردانش داریم و یک جامعه هدف 400هزار نفری برای رشته های مهارتی و اشتغال داریم که باید روی آن سرمایه گذاری کنیم. تاکنون اطلاعات 200هزار دانش آموز وارد سیستم سناد نشده است اما تاکنون آمار ثبت نام در شاخه‌های فنی به 29.7 درصد رسیده است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۵۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از امروز در استان آغازشد.
مهدی منتجب افزود: امکان ثبت سفارش کتاب های درسی برای دانش‌آموزان میان‌پایه یعنی پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم تا سی یکم خردادماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: ثبت‌نام پایه‌های ورودی اول دبستان، هفتم و دهم نیز ازدهم تیرماه آغاز و تا نهم شهریور ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه امکان ثبت کتاب های درسی به صورت انفرادی امکان پذیر است، افزود: انتظار می‌رود مدیران مدارس استان در اسرع وقت به منظور ثبت‌نام دانش‌آموزان میان‌پایه به‌صورت گروهی اقدام کنند.
رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ثبت سفارش و توزیع تمام کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی my.gov.ir یا پنجره پیشخوان خدمات الکترونیک آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir یا سامانه ثبت سفارش و توزیع مواد آموزشی به نشانی www.irtextbook.ir و www.irtextbook.com است .
وی با اشاره به اینکه هم اکنون حدود چهار میلیون جلد کتاب به انبار استان اصفهان وارد شده است، گفت: این کتاب‌ها آماده تحویل به مناطق و نواحی استان است .
رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، زمان تحویل کتاب ها از ناحیه و منطقه به مدرسه را دهم شهریور و توزیع آن به دانش آموزان را از بیست وششم شهریورماه اعلام کرد.
وی ادامه داد: ثبت‌نام در سامانه یکپارچه آموزش و پرورش (سیدا) لازمه ثبت‌نام در سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای پایه های ورودی است.

دیگر خبرها

  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است