Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی،‌ به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده امروز دوشنبه، 13 شهریورماه در مراسم همزمان رونمایی از سامانه ملی طلاق و طرح ملی مداخله در طلاق در مشهد، گفت: لازمه‌ کاهش آسیب‌ها آن است که قوه قضاییه در کنار قوای مجریه و مقننه در قالب مداخله در طلاق ورود یافته است و همچنین از اورژانس اجتماعی و مشاوره‌های تخصصی، علمی و قوی برای کاهش آسیب‌ها به‌ویژه طلاق بهره‌گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به موفقیت اجرای طرح مداخله در طلاق و سامانه طلاق در خراسان رضوی اشاره و ابراز امیدواری کرد که این تجربه موفق در سطح ملی نیز نتایج اثرگذاری در کاهش آسیب‌ها داشته و شاهد کاهش روند همه شاخص‌های آسیب‌زا باشیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به اهمیت نهاد خانواده در جامعه اشاره و بیان کرد: این موضوع از مهمترین مسائل اجتماعی ماست و رویکرد دولت دوازدهم نیز بر همین موضوع و حل و فصل بحران‌های خانواده در جامعه متمرکز است، بحران‌هایی که بخشی از آن ناشی از دوره گذار و بخشی ناشی از شرایط جامعه است.
وی ادامه داد: امروز باید الگوی موفقی را بر اساس آموزه‌ها‌ی دینی که به حیات طیبه و برنامه‌های علمی منتهی شود، ارائه دهیم و برای تقویت استحکام خانواده باید از کودکان و نوجوانان شروع کرد که در این راستا تقویت شاخه مهارت‌های زندگی از الزاماتی است که باید با همکاری دستگاه‌های مسئول و رویکرد و نگاه درمانی در سطح مدارس شکل گیرد تا فرزندانمان را در مقابل آسیب‌هایی که بخاطر فناوری‌های جدید تغییر شکل داده و گسترش یافته‌اند، مصونیت بخشیم.
ابتکار گفت: نیازمند شکل‌گیری گفت‌وگوی ملی در سطح کشور برای ورود همه حوزه‌ها به موضوع استحکام خانواده هستیم و در این میان آموزش‌های قبل و حین ازدواج اهمیت ویژه‌ای دارد لذا در قالب برنامه ششم توسعه و سیاست‌ها و تکالیف دستگاه‌ها دیده شده است.
وی ناآگاهی و اطلاعات غلط را میان نسل جوان زیاد توصیف و بیان کرد: بر اساس برخی محدودیت‌ها که بی دلیل تعریف کرده‌ایم، جوانان ما در ناآگاهی و تصمیمات غلط وارد رفتارهای پرخطر می شوند، لذا باید این موضوع با حضور متخصصان صاحب‌نظر و همکاری حوزه های علمیه بررسی و راهکارهای لازم برای ارتقا آگاهی‌های نسل جوان ارائه شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: باید توان‌افزایی افراد پیش از آنکه زندگی‌ها به تنش کشیده شود، صورت گیرد و بار و فشار از مرحله نهایی و طلاق کاهش یابد.
وی، وجود اورژانس اجتماعی را بسیار مهم توصیف و بیان کرد: به منظور اصلاح قوانین، لایحه تامین امنیت زنان در دستور کار قرار گرفته که از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا خشونت را هم در خانواده و هم جامعه داریم و اگر خشونتی در خانواده باشد زن، مرد و کودک آسیب می‌بینند.
ابتکار ادامه داد: باید مردم را در همه سطوح به سمت حل و فصل اختلافات ببریم که اورژانس اجتماعی می تواند به تحقق این مهم کمک کند.
گفتنی است، اجرای طرح ملی مداخله در طلاق همزمان با رونمایی سامانه ملی طلاق 11 استان کشور از طریق ارتباط ویدئوکنفرانس امروز طی مراسمی در مشهد با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس سازمان بهزیستی و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آغاز شد.
یادآور می‌شود، در این چارچوب، 11 پایگاه اورژانس اجتماعی در سطح خراسان رضوی بهره‌برداری و طرح مداخله در طلاق که پارسال در شش شهر این استان اجرایی شده بود امروز در 13 شهرستان دیگر خراسان رضوی آغاز شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: واگذاری امور به مردم همواره با موفقیت همراه بوده و در زمینه‌های فرهنگی نیز باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد.

سیدمحمدرضا هاشمی پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست تخصصی فعالان حوزه تعلیم و تربیت که با حضور رئیس ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی در محل سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد، با تبریک هفته و روز معلم به اظهار کرد: شورای انقلاب فرهنگی در دولت سیزدهم جایگاه خود را یافته و وزارت کشور نیز نگاه ویژه ای به مسائل فرهنگی و اجتماعی دارد. 

وی ادامه داد: دولت سیزدهم نگاه خاص و ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد.‌ 

استاندار سمنان با اشاره به تجربه موفق مردم سپاری امور گفت: واگذاری امور و برنامه ها به مردم همواره با موفقیت همراه بوده و در زمینه های فرهنگی نیز باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد. 

هاشمی در ادامه با اشاره به توانمندی های غنی نیروی انسانی استان گفت: استان سمنان دارای ظرفیت و پتانسیل‌های انسانی بسیار خوب و ارزشمند است که باید از این توانمندی استفاده کرد. 

وی همچنین با تاکید بر اهمیت جایگاه آموزش و پرورش اظهار کرد: باید تلاش کرد تا با تمرکز در حوزه آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری موفق و اثرگذاری در این خصوص داشته باشیم. 

وی اضافه کرد: اهمیت دادن به حوزه پرورشی در آموزش و پرورش می تواند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را رفع کند.‌ 

هاشمی در پایان سخنان خود با بیان سه مشکل اساسی استان سمنان در حوزه تصادفات، جمعیت و آب گفت: یکی از دغدغه‌های جدی ما موضوع پیری جمعیت و لزوم جوان سازی جامعه است که باید در این خصوص اقدامات موثر و راهبردی صورت گیرد.‌ 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود