Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حضور مسئولان عالیرتبه خارجی برای مراسم تحلیف بدون کوتاه آمدن جمهوری اسلامی از مواضع خود صورت گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (دوشنبه، 13 شهریورماه) در جمع کارکنان مجلس در تالار مشروطه ضمن تبریک فرارسیدن عیدغدیرخم و قدردانی از کارکنان مجلس برای برگزاری مراسم باشکوه تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در مجلس و جلسات رأی اعتماد به کابینه گفت: مراسم تحلیف این دوره، ویژگی هایی ارزشمند برای کل نظام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفلت از موضوع فلسطین به علت به‌هم‌ریختگی شرایط منطقه است
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر شرایط منطقه دچار آشفتگی است، عنوان کرد: بسیاری از کشورهای اسلامی دچار معضلات امنیتی و تروریستی هستند و در این میان درباره موضوع فلسطین که برای مسلمانان بسیار مهم بوده در نگاه برخی سیاستمداران غفلت صورت گرفته است.

وی افزود: برخی کشورهای قدرتمند منطقه ای و فرامنطقه ای خیالاتی داشتند تا با مانورهای سیاسی این موضوع را القا کنند که ایران دچار انزوای سیاسی شده و حتی برای این موضوع هزینه هم پرداخت می کنند تا بگویند ایران به خاطر نوع مواضع خود در قبال فلسطین، سوریه، یمن، بحرین و مبارزه با تروریسم منزوی شده و القا کنند که کشورهای جهان مواضع ایران را نمی پسندند.

آمریکا قصد القای انزوای جمهوری اسلامی را دارد/ ترجمه اراده ملی در صحنه دیپلماسی با برگزاری مراسم تحلیف
لاریجانی در ادامه با بیان اینکه مسائل منطقه ای برای بسیاری از کشورها جدی است، اظهار داشت: تغییراتی که در دولت آمریکا ایجاد شده و اظهارات اخیر ترامپ نسبت به مواضع هسته ای ایران و نقش آفرینی ایران، بر این اساس بود تا القا کنند، ایران در کنجی قرار دارد، اما مردم با حضور باشکوه در انتخابات شورآفرینی کرده و پاسخ محکمی با صف های طولانی وبی سابقه خود به آنها دادند از این رو کار اصلی را مردم کردند که با رهنمودهای مقام معظم رهبری صورت گرفت.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با یادآوری این مطلب که هوشیاری سیاسی مردم بسیاری از امور را پاسخ داد، بیان کرد: ترجمه هوشیاری در میدان دیپلماسی نیاز به بیان با زبان و منطق داشت که مجلس در این راستا با برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری و دعوت از مسئولان عالیرتبه کشورها ترجمه اراده ملی در صحنه دیپلماسی را رقم زد.

تشکیل کمیته‌هایی برای برگزاری باشکوه و منظم مراسم تحلیف ریاست جمهوری
وی در ادامه با بیان اینکه مجلس صرفا در کمتر از یک ماه تدارک برگزاری مراسم تحلیف انجام شد، عنوان کرد: سازمان اداری و تشکیلاتی مجلس صرفا برای رتق و فتق امور عادی مجلس است لذا کمیته های مختلفی تشکیل شد و کارکنان مجلس کار ارزشمندی را با برگزاری مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در تاریخ پارلمان ایران انجام دادند.

لاریجانی با بیان اینکه بعد از حوادث تروریستی اخیر در ساختمان مجاور مجلس، نگرانی هایی برای برخی وجود داشت، ابراز کرد: در این امر با دقت و روش حرفه ای و با کمک نیروهای سپاه پاسداران و حفاظت و همچنین ناجا، نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کار به درستی انجام شد و بخش های اجرایی دیگر نیز با انضباط عمل در حوزه تشریفات، روابط عمومی و تبلیغات سایر بخش ها به صورت سنجیده عمل کردند.

حضور مسئولان عالیرتبه خارجی در مراسم تحلیف احترام به ملت ایران و روش مردمسالاری کشورمان بود
رئیس قوه مقننه ایجاد هماهنگی میان بخش های مختلف داخلی و خارجی را از مهم ترین قسمت های کار دانست و گفت: در این خصوص وزارت امور خارجه و ریاست جمهوری در همکاری که با مجلس داشتند هماهنگی موقرانه ای را با سایر کشورها صورت دادند همچنین معاونت اجرایی مجلس، حوزه ریاست و حراست کار ماندگاری را از خود بر جای گذاشتند تا بسیاری از مسائل به خصوص محدودیت جا در صحن علنی مجلس برطرف شود.

وی در ادامه استقبال کشورهای مختلف از دعوت جمهوری اسلامی برای حضور در مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را از نکات مهمی دانست که به علت احترام به ملت ایران، روش سیاسی و مردمسالاری در کشورمان بود و افزود: در منطقه کمتر کشوری دارای دموکراسی عمیق است؛ برخی کشورها پارلمان ندارند یا اگر دارند امرا و سلاطین آنها، عزل و نصب را انجام می دهند و حتی اگر دموکراسی باشد امنیت نبوده و یا خلاءهای دیگری وجود دارد که در چنین شرایطی حضور این تعداد از مسئولان عالیرتبه خارجی در مجلس ایران نشان دهنده احترام آنها به ما است.

احترام به منش سیاسی ایران با پذیرش دعوت جمهوری اسلامی/ حضور همزمان جریان‌های فلسطین و کشورهای مخالف آنها در مجلس
لاریجانی با اشاره به قدمت و سابقه تاریخی ایران گفت: مسئولان سایر کشورها کهن بودن و قدمت ایران را می فهمند لذا می دانند ما حکومتی قدیمی هستیم که از گذشته دور مبتنی بر دموکراسی زیسته ایم لذا حضور آنها و پذیرش دعوت ما به علت احترام به منش سیاسی ملت ایران بوده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در جمهوری اسلامی دموکراسی را با تفسیر و تبیین خودمان دنبال کردیم، بیان داشت: ما هیچ گاه به خاطر احترام و علاقه به دیگران از مواضع خود نگذشته و دموکراسی را مطابق میل آنها اجرا نکرده ایم؛ ما هنوز هم از فلسطین حمایت می کنیم چنانچه در مراسم تحلیف نیز بسیاری از احزاب و مسئولان جریان مقاومت فلسطینی و لبنانی حضور داشتند که بسیاری از کشورها آنها را قبول ندارند و حرف های گزافی می زنند لذا ما منش خود را بر اساس مکتب خود دنبال می کنیم.

جمهوری اسلامی هیچ‌گاه از مواضع خود کوتاه نیامد حتی برای خوشآمد قدرت‌های بزرگ/ ایران برای خوشآمد دیگران مواضع خود را تغییر نمی‌دهد

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی نسبت به جنایات ماه های اخیر در میانمار که با سکوت در صحنه بین المللی مواجه شده، موضع گیری کرده و نسبت به یمن، سوریه و بحرین مواضع خود را داریم و حتی به آنها کمک می کنیم تا در مبارزه با تروریسم موفق شوند که در این مسیر نیز شهدای مدافع حرم نمادی از تفکر ما هستند که صرفا حرف نمی زنیم و در صحنه عمل می کنیم.

لاریجانی در ادامه با بیان اینکه غرب سعی دارد کشورهای منطقه را به هم ریخته کند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران مردمسالاری دینی با مختصات خود را دنبال می کند و مسئولان عالیرتبه نیز با پذیرش این تعریف، در مراسم تحلیف حاضر شدند و ما تغییری در مواضع خود ندادیم و این در حالی است که بسیاری از کشورها برای خوشامد قدرت های بزرگ مواضع خود را تغییر می دهند یا وارد زدوبندهای منطقه ای می شوند.

حاضر هستیم برای پایبندی بر مواضع مکتبی خود در عرصه بین‌اللملی تک بمانیم
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با یادآوری این مطلب که کشورهایی که به دنبال منافع زودگذار خود هستند مواضع را ما را نمی پسندند، گفت: این کشورها گاهی به ما می گویند از مواضع خود کوتاه بیاییم تا در دنیا تک نمانیم که در این زمینه باید گفت در حوزه مسائل سوریه در ابتدا تک هم ماندیم و حتی برخی گروه های مجاهد نیز با روش کشورهای بزرگ همراهی می کردند اما ما با پایبندی بر عقیده خود تک ماندیم و در نهایت نیز همگان متوجه شدند مواضع و نظرات ایران درست بود.

وی ادامه داد: ایران با تعریف خود نسبت به کشورهای دیگر اقدام می کند و در این مسیر جوهره کار باارزش است و ایران باید روی موضوع مردمسالاری به جد ایستادگی کرده و در این زمینه تخفیفی صورت ندهد که از جوهره اصلی خود جدا می شود، چنانچه مقام معظم رهبری معتقدند «اصل»؛ «مشارکت جدی مردم» بوده که پرقیمت است و باعث ایجاد احترام برای کشورمان در عرصه بین المللی می شود و امنیت پایدار ایجاد می کند.

وقار سیاسی نیازمند دیپلماسی پیچیده و سنجیده است/ وزرا خود را وقف کشور کنند
لاریجانی در ادامه با بیان اینکه با وقار سیاسی مسیر خود درست طی کردیم، افزود: لازمه وقار سیاسی دیپلماسی پیچیده و سنجیده است که باید در بخش های اجرایی و تقنینی به آن توجه کرد لذا امیدریم دستاوردهای حاصله از انتخابات، پشتوانه داخلی و حمایت های خارجی همگی کمک کند تا وضع مردم بهتر شود.

به گزارش خانه ملت رئیس قوه مقننه رأی اعتماد مجلس به کابینه دوازدهم را به علت تسریع در انتظام امور دانست و اظهار داشت: امروز شیوه قدردانی از اهتمام عمومی مردم و مجلس این است که وزرا خود را وقف کشور کرده و مسائل اقتصادی را خارج از بحث های سیاسی و سلایق مختلف حل کنند که در این حوزه مجلس مطالبه گر و ناظر جدی بوده تا مطابق قانون و انتظارات مردم عمل شود.

در پایان این مراسم لاریجانی از دکتر محمد جعفری مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس که مدیریت و هدایت راهبردی را برعهده داشت و مهندس علی افراشته معاون اجرایی رئیس مجلس که ریئس ستاد برگزاری مراسم تحلیف بود با اهدای لوح تقدیری، تشکر و قدردانی و از مدیریان و کارکنان قوه مققنه سپاسگزاری کرد.

در ابتدای این مراسم علی افراشته، معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی گزارشی از برگزاری مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری توسط مجلس شورای اسلامی ارائه دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است

  توجه ایران به توسعه پایدار اقتصادی
وی با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران «اکسپو ۲۰۲۴» باحضور بازرگانان از کشورهای مختلف در تهران گفت: این نشان می‌دهد که ایران در کنار عزم سیاسی برای گسترش ارتباطات به توسعه پایدار اقتصادی و تقویت مناسبات سازنده با کشورهای مختلف در این حوزه توجه جدی دارد.
   
دانشجو با خشونت ساکت نمی‌شود
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخشی دیگر از صحبت‌های خود درپاسخ به سوالی در مورد اعتراضات اخیر دانشجویی در آمریکا گفت: این اعتراضات نشان دهنده بیداری جامعه جهانی و افکار عمومی دنیا نسبت به مسأله فلسطین است. وی افزود: با اقدامات پلیسی وسیاست‌های خشن نمی‌توان صدای این معترضان را خاموش کرد.کنعانی ادامه داد: وزارت خارجه ایران برخورد خشن و پلیسی با فضای دانشگاه‌ها ومطالبات دانشجویی درآمریکارابه‌هیچ‌وجه نمی‌پذیردومعتقد است که با سیاست‌های خشن و پلیسی،نمی‌توان صدای‌دانشجویان ومطالبات برحق افکارعمومی جهان درمحکومیت جنایت‌های رژیم‌صهیونیستی را خاموش کرد.
   
گسترش همکاری‌های اقتصادری ایران و عربستان
کنعانی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با بیان این‌که ایران و عربستان در کنار گسترش همکاری‌های سیاسی به گسترش همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور نیز توجه دارند، گفت: در حال حاضر دو هیات دولتی جمهوری اسلامی ایران در دو سطح و به دو منظور در ریاض به‌سر می‌برند. هیاتی به ریاست آقای خاندوزی، وزیر اقتصاد برای مشارکت در اجلاس بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده‌اند و در این هیات آقای فرزین، رئیس بانک مرکزی نیز حضور دارند.
   
گفت‌وگوها برای رفع تحریم‌ها ادامه دارد
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با موضوع گفت‌وگوها برای رفع تحریم‌ها و این‌که آیا در جریان سفر اخیر آقای احمدیان، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به روسیه در این ارتباط رایزنی و گفت‌وگو شده است، بیان کرد: همان‌طور که هفته پیش مطرح کردم، گفت‌وگوها، تماس‌ها و تبادل پیام‌های دیپلماتیک در ارتباط با این موضوع به روش‌های مقتضی ادامه دارد. وی ادامه داد: نشست‌های بین‌المللی معمولا فرصتی است که ایران در چارچوب نشست‌های دوجانبه دیدگاه‌های خود را با طرف‌های مقابل و مرتبط در این حوزه بیان می‌کند و دیدگاه‌ها و پیشنهاداتی را که در این زمینه مطرح است، دریافت می‌کند.
   
مطالبات ما در توافق‌نامه امنیتی از دولت عراق واضح است
سخنگوی وزارت خارجه در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با روند اجرای توافق‌نامه امنیتی ایران و عراق باتوجه به دیدار اخیر احمدیان، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشور با قاسم الاعرجی، دبیر شورای امنیت ملی عراق افزود: همان‌طور که پیش از این گفته‌ایم این توافق براساس یک مبنای مشترک جهت تامین امنیت درخصوص مرزهای دو کشور و همچنین تامین دیدگاه‌های ایران در مورد مصادر صدور ناامنی از این کشور و مرزها به جغرافیای داخل کشور است. مطالبات ما در این زمینه از دولت عراق کاملا واضح است.
   
روابط ایران و روسیه در مسیر پیشرفت است
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در مورد گسترش روابط ایران و روسیه با توجه به سفر اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه و همچنین سفر چند روز پیش علی باقری، معاون وزیر خارجه به مسکو و حمایت روسیه از عملیات وعده صادق که از سوی ایران علیه رژیم صهیونیستی صورت گرفت، گفت: روابط ایران و روسیه در مسیر درست خود در حال پیشرفت است. همکاری‌های دو جانبه بین دو کشور در حوزه‌های مختلف در جریان است و ما شاهد جهشی کاملا چشمگیر در حجم مناسبات و همکاری‌های دو کشور هستیم. ایران و روسیه دارای عزم و اراده مشترک برای افزایش همکاری‌ها و برداشتن گام‌های جدید در این ارتباط هستند.

در بحث مبارزه با تروریسم در کنار کشورهای دوست خود هستیم
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با اقدام تروریستی اخیر در روسیه گفت: هرگونه اقدام به عملیات تروریستی علیه شهروندان، اماکن دولتی و ... در هر کشوری که صورت بگیرد از نظر ایران مردود و محکوم است.وی افزود: در بحث مبارزه با تروریست در کنار کشورهای دوست از جمله روسیه هستیم و موضوع تروریسم یک تهدید مشترک برای دولت و ملت‌های جهان است. کنعانی ادامه داد: متاسفانه برخی از کشورها در راستای منافع نامشروع سیاسی خود از تروریسم در طول سالیان گذشته به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف خود استفاده کردند.وی با تاکید بر این‌که تروریست یک تهدید مخوف و نگران‌کننده است و متاسفانه برخی از کشورها مایل هستند که از آن به عنوان یک ابزار استفاده کنند، گفت: در بحث مبارزه با تروریسم در کنار کشورهای دوست خود هستیم و اقدامات تروریستی را محکوم می‌کنیم.سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در این نشست توضیحاتی در ارتباط با سفر اخیر دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ایران به روسیه برای شرکت در نشست امنیتی سنت‌پترزبورگ ارائه داد و گفت: آقای احمدیان در این اجلاس پنج پیشنهاد مشخص ایران را در حوزه امنیت بین‌الملل ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی