Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی>مهارت‌ها - همشهری آنلاین:
یک کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی گفت: والدین باید در برخورد با کودکان قلدر با اقتدار و عاطفه عمل کرده و نباید وی را به حال خود ر‌ها کنند.

یلدا فروید کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره کودکان قُلدُر اظهار کرد: این کودکان معمولاً زورگو هستند و همواره سعی می‌کنند که در بین همسالانشان حرف خودشان را به کرسی بنشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کودکان قُلدُر تمایل دارند نقش رهبری گروه را بر عهده و حق انتخاب بیشتری داشته باشند. آن‌ها احساس می‌کنند که در مقایسه با سایر کودکان برتر هستند. برخی از کودکان از سنین پایین قُلدُری می‌کنند و تا بزرگسالی ممکن است این رفتار آن‌ها ادامه داشته باشد.

این کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی افزود: برخی از کودکان پس از ۲ تا سه سالگی دوست دارند، استقلال‌طلبی داشته باشند. از این رو ممکن است، زورگویی کنند و گفته خودشان را به اثبات برسانند؛ بنابراین این رفتار آن‌ها لزوماً به معنای قُلدُری نیست.

فروید عنوان کرد: برخی از کودکان تا دوران نوجوانی نیز زورگویی می‌کنند و حرف خودشان را به کرسی می‌نشانند؛ بنابراین این رفتار آن‌ها طبیعی نیست و طرد آن‌ها از گروه همسالانشان را موجب می‌شود. کودکان قُلدُر همواره تمایل دارند خواسته‌هایشان اجرا شود و دستور بدهند.

وی تاکید کرد: امروزه برخی از نوجوانان نیز در فضای مجازی از کلمه‌های تهدیدآمیز استفاده و از این طریق قُلدُری می‌کنند؛ بنابراین والدین باید بر رفتار فرزندانشان در شبکه‌های اجتماعی به شکل صحیح کنترل داشته باشند و آموزش‌های لازم را با محبت و عاطفه به آن‌ها در مورد استفاده صحیح از فضای مجازی بدهند.

این کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی توصیه کرد: در صورتی که مادر می‌بیند که فرزندش قُلدُری می‌کند باید با نهایت آرامش دست کودک را بگیرد و اجازه بازی به وی را ندهد. البته باید این کار را به گونه‌ای انجام دهد که به شخصیت کودک خدشه وارد نشود.

فروید تصریح کرد: والدین باید به کودک قُلدُر بگویند که زمانی می‌تواند در گروه بازی کند که به سایر کودکان نیز اجازه بدهد که نظر خودشان را بیان کنند.

وی گفت: والدین در شکل‌گیری الگوی تربیتی فرزندان نقش موثری دارند. آن‌ها باید سعی کنند که جو خوبی در خانه حکم فرما باشد و با اقتدار و عاطفه عمل کنند. کودک باید در عین حالی که از والدینش محبت، عاطفه و آرامش می‌گیرد بتواند روی صحبت‌های آن‌ها نیز حساب باز کند.

این کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی اظهار کرد: رفتار والدین با کودکان اهمیت بسزایی دارد. بسیاری از والدین در جمع به کودک می‌گویند که برو حقت را بگیر یا اگر کودکی شما را کتک زد او را بزن. در حالی‌که این رفتار والدین اشتباه است و سبب تقویت قُلدُری کودکان می‌شود.

فروید بیان کرد: اگر والدین می‌بینند که کودکشان قُلدُری می‌کند باید عکس‌العمل نشان بدهند و نباید وی را به حال خودش ر‌ها کنند، زیرا اگر کودک قُلدُر را به حال خود ر‌ها کنیم ممکن است این رفتار در وی ماندگار شود.

وی عنوان کرد: والدین باید به فرزندانشان دفاع کردن از خودشان را آموزش بدهند. البته این بدان معنا نیست که کودک در برخورد با کودکان قُلدُر مقابله به مثل کند. مقابله به مثل کردن موجب تقویت قُلدُری کودکان می‌شود.

فروید یادآور شد: انجام بازی‌درمانی گروهی هفته‌ای یک تا دو بار و هر بار به مدت یک ساعت با حضور درمانگر می‌تواند تاثیر چشمگیری در رفع قُلدُری کودکان داشته باشد.کودکان از طریق بازی‌درمانی گروهی بسیاری از مهارت‌های اجتماعی و آداب معاشرت را یاد می‌گیرند.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، ابوالقاسم محی الدینی با حضور در پارک آموزش ترافیک شهرداری، از روند آموزش رفتار‌های ترافیکی به دانش آموزان بازدید کرد.

وی با بیان اینکه برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی باید آموزش در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

شهردار افزود: علاوه بر دانش آموزان مهدکودک، پیش دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم درخصوص رفتار‌های ترافیک، مقررات ایمنی عبور و مرور و همچنین خطر‌های ناشی از بی توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی را فرا می‌گیرند.

محی الدینی اظهار داشت: آموزش در این پارک به منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات در هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است، بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به راحتی آموزش‌های مختلف را فراگرفته و به خوبی رعایت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه | شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه/ شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • مشاوره؛ حریمی امن برای بازیابی، تقویت و پیشرفت
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • حضانت فرزند در قوانین ایران؛ مراحل، شرایط و حقوق والدین
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی
  • اصول مراقبت از دندان‌های شیری در کودکان