Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: عملیات اجرایی ساخت بیمارستان آموزشی جایگزین بیمارستان مدرس ساوه به زودی آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، جلیل کوهپایه‌زاده ظهر امروز در مراسم تجلیل از کارمندان دانشکده علوم پزشکی ساوه که در سالن سلمان ساوجی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه برگزار شد، با اشاره به جایگاه دانشکده علوم پزشکی ساوه در بین دیگر مجموعه‌های دانشگاهی علوم پزشکی اظهار داشت: در آستانه تاسیس پنجمین سال دانشکده علوم پزشکی ساوه و سومین سال مستقل شدن این دانشکده هستیم و خوشبختانه در طول این چند سال اقدامات شاخص و قابل توجهی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمارها و شاخص‌هابرگرفته از این فعالیت‌ها است که در سطح ملی استخراج می‌شود و بهترین معیار برای مقایسه می‌تواند باشد که بدون سوگیری بخواهیم نتیجه را تفسیر کنیم.

کوهپایه‌زاده اضافه کرد: امروز خوشبختانه دانشکده علوم پزشکی ساوه با جذب مشاوران، بهره‌گیری از تجربه‌های موفق وایده‌پردازی کارکنان با مجموعه برنامه‌هایی که عملیاتی کرده است در جایگاه قابل قبولی قرار دارد زیرا هرمجموعه‌ای با برنامه‌هایی که عملیاتی می‌کند شناخته می‌شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: وزارت بهداشت ودرمان از سال گذشته تلاش کرد برنامه‌های خود را در قالب برنامه‌های عملیاتی پیگیری کند تا مطمئن باشد که به بخشی از اهداف خود می‌رسد که این برنامه عملیاتی که از سال گذشته شروع شد و دانشکده علوم پزشکی ساوه در پایان سال 95 یعنی از ابتدای سال 95تا پایان آن از نرم کشوری پیش بود به طوری که به عنوان مثال اگر کشور 74 درصد از برنامه‌های عملیاتی که تعهد کرده را انجام داده، دانشکده علوم پزشکی ساوه نزدیک به 76 درصد را توانسته انجام بدهد و این یک شاخص بازر برای تایید بیان ما است که بگوییم دانشکده‌ای که سه سال از مستقل شدن آن می‌گذرد در جایگاه خوبی قرار دارد و این مهم را مرهون تلاش و همکاری همکاران در این مجموعه هستم که جای تقدیر دارد.

کوهپایه‌زاده بیان کرد: از دیگر شاخص‌ها برای بیان ارتقاء مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه این است که ما در منطقه 6 آمایش هستیم، که شامل اراک، قم، البرز، زنجان، قزوین و دانشکده علوم پزشکی ساوه است و با توجه به مشکلاتی که از جمله در بحث زیرساخت‌ها، کمبود نیرو و بحث استخدام داشتیم باید در جایگاه آخر از منظر ارزیابی عملیاتی قرار می گرفتیم ولی خوشبختانه در برنامه عملیاتی سال 95 باوجود اینکه این دانشگاه‌ها از لحاظ سابقه حداقل 10 سال جلوتر از ما بودند توانستیم رتبه سوم را کسب کنیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه خاطرنشان کرد: از امتیازات بیمارستان آموزشی که جایگزین مدرس می‌شود این است که فضای آن آموزشی است و در فضای آموزشی یک سوم فضای آن بزرگتر از یک بیمارستان غیرآموزشی 160 تختی است و این نوید رامی‌دهد که می‌توانیم حوزه تعلیم و خدمات سلامت را برای دو شهرستان ساوه و زرندیه ایجاد کنیم.

وی افزود: در بحث اعتبار بخشی درمانی مجموعه بیمارستان مدرس و 17 شهریور رتبه یک کشور و بیمارستان آسیابک درجه2 را به خود اختصاص داد که البته بخش ICU و دیالیز آسیابکدرجه یک را به خود اختصاص داده و همچنین در بخش اعتباربخشی سازمانی با 42 مولفه در 85 درصد مولفه‌ها نتیجه قابل قبولی کسب کردیم.

کوهپایه‌زاده تصرح کرد: در گذشته اعتباربخشی آموزشینداشتیم ولی در سال 95-96 این شرایط فراهم شد که دانشجو تربیت کنیم که از اعتبار آموزشی و حمایت‌های معاونت آموزشی برخوردار شویم که با این گرید بیمارستان مدرس و 17 شهریور دیگر یک مجموعه درمانی ساده نیست بلکه به یک مجتمع آموزشی و درمانی و پژوهشی تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۸۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان

علیرضا منظری‌توکلی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری و مشارکت سه‌جانبه این دانشگاه با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی خبر داد و اظهار کرد:‌ این تفاهم‌نامه به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین برای ارتقا سطح همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته بین دانشگاه‌ها به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل و تلاش در شناسایی استعداد‌های درخشان مراکز علمی است.

وی با اشاره به همکاری‌های طرفین توضیح داد: از دیرباز در زمینه‌های مختلف همکاری‌های خوبی وجود داشته؛ اما با این تفاهم‌نامه راه برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های طرفین، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی، اشتراک منابع علمی و مراکز اطلاع‌رسانی، مشارکت در تهیه مقالات و پایان‌نامه‌ها و طرح‌های مشترک، تدوین و انتشار کتب، مجلات و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت مشترک هموار کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان هم‌افزایی علمی را هدف والای این تفاهم‌نامه عنوان کرد و گفت: انجام همایش‌های علمی و پژوهشی مشترک، بازدید‌های علمی متقابل و ایجاد شرایط برای فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی پسادکتری، برگزاری ژورنال کلاب و جلسات مشترک برای مبادله نتایج پژوهشی از مواد تفاهم‌نامه مذکور است.

منظری‌توکلی ابراز امیدواری کرد که انعقاد این تفاهم‌نامه در راستای شعار سال و مشارکت مردم برای افزایش تولید کارگشا و مثمر ثمر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • گزارش سازمان ملل از زنده به گورشدن ۲۰ نفر در بیمارستان ناصر
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس