Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه عیدی دادن در عید غدیر را ضروری دانست و گفت: آزادسازی زندانی‌ها در روز عید غدیر یکی از کارهایی است که باید در این روز انجام دهیم.
به گزارش فارس؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد امشب در نشست خبری احیای ایام غدیر با اشاره به اینکه فضای مجازی در جامعه کنونی قوی‌ترین پیام‌رسان است، اظهار داشت: کشور ما در برخی موضوعات مانند عاشورا، اربعین عرفه و غیره به‌خوبی گام برمی‌دارد اما همه علما و مراجع می‌فرمایند موضوع غدیر از همه ایام و مناسبت‌ها مهم‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بابیان اینکه غدیر مدیریت جهانی بعد از انبیاء است، افزود: موضوع غدیر مظلوم واقع‌شده است و در این رابطه باید رسانه‌ها نقش مهمی دارند از این رو باید تلاش کنند تا بتوانند آن را به‌خوبی احیا کنند.
استاد حوزه علمیه همه شیعیان را مدیون غدیر دانست و عنوان کرد: باید خطبه‌های غدیر را احیا کنیم، پیامبر اکرم(ص) آیات و روایات بسیار زیادی را در رابطه با امیر المومنین(ع) استشهاد کردند که باید به آنان توجه ویژه‌ای شود.
وی تصریح کرد: در عید غدیر خداوند دو برابر ماه رمضان از آتش جهنم آزاد می‌کند و گناهان را می‌بخشد و همچنین امام صادق (ع) می‌فرماید غدیر از شب قدر هم مهم‌تر است، بنابراین این باید اهمیت زیادی برای غدیر قائل شد.
فرحزاد عیدی دادن در عید غدیر را ضروری دانست و ابراز کرد: آزادسازی زندانی‌ها در روز عید غدیر یکی از کارهایی است که باید در این روز انجام دهیم.
وی کاروان شادی را از جمله برنامه‌هایی که تاکنون در آن کوتاهی شده است، دانست و خاطرنشان کرد: اگر در روز قدس در خانه بنشینیم شعار دهیم قطعاً هیچ اثیری نخواهد داشت و اکنون هم همین‌طور است اگر در روز عید غدیر در خانه بنشینیم و شادی کنیم تأثیری نخواهد داشت بنابراین باید در کاروان شادی حضور پیدا کنیم تا امیر المومنین(ع) و غدیر از محجوریت بیرون بیاید.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: کاروان شادی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی عصر عید غدیر از حرم مطهر حضرت معصومه آغاز و به سمت مسجد مقدس جمکران ادامه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: با اشاره به اینکه تعطیلات یک‌روزه برای غدیر کم است، عنوان کرد: مسئولان باید در مجلس لایحه‌ای تصویب کنند که تعطیلات غدیر دو الی سه روز باشد.
فرحزاد با اشاره به اینکه باید دهه غدیر به‌صورت رسمی وارد تقویم شود، تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم در رابطه با ورود دهه غدیر به صفحه رسمی تاریخ‌نامه‌ای تنظیم شود که مراجع و علما هم آن را امضا کنند و به دست شورای انقلاب فرهنگی بدهند تا آن را تصویب کنند.
وی نقش طلاب در غدیر را مهم دانست و ابراز کرد: طلاب باید در ترویج و تبلیغ غدیر تلاش کنند و در این رابطه نهادهایی مانند سازمان تبلیغات و اوقاف باید در این ایام اعزام مبلغ داشته باشند.
استاد حوزه علمیه بابیان اینکه توصیه می‌شود مبلغان در این جلسات مطالعات دقیق و تحقیق داشته باشند، ادامه داد: کتاب غدیر شناسی در این زمینه می‌تواند کتاب خوبی برای جوانان باشد.
فرحزاد خاطرنشان کرد: برای ترویج غدیر از سوی آیت‌الله اعرافی نیز پیشنهادشده است که یک مرکز شیعه شناسی و موزه در قم راه‌اندازی شود که جرقه این کار زده‌شده که در آن هر آنچه مربوط به غدیر است وجود خواهد داشت.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس طلبگی و تبلیغ داشتن انگیزه است

حجت الاسلام حسین سوری از اساتید حوزه علمیه قم امروز در نشست با طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) بروجرد با محوریت انگیزه طلبگی، اظهار داشت: طلاب باید قدر جایگاه تبلیغی خود را بدانند و در راستای کسب معارف تهذیبی و حوزوی تلاش کنند.

وی داشتن بصیرت، آگاه به زمان بودن، داشتن کسب معارف دینی و انقلابی را از وظایف طلبگی دانست و افزود: این مهم، لازمه و اساس کار طلبگی و داشتن انگیزه برای ادامه دادن مسیر تبلیغ است.

استاد حوزه علمیه قم، انگیزه طلبه شدن را مهمتر از استعداد طلبگی برشمرد و خاطرنشان کرد: داشتن اخلاص و تقوا، شناسایی و کشف استعدادهای طلبگی و نظم دادن به استعدادهای تبلیغ، همگی مستلزم داشتن انگیزه طلبگی است.

حجت الاسلام سوری پشتکار در کسب معارف تهذیبی و علم آموزی را از دیگر وظایف طلبگی برشمرد و یادآور شد: طلاب باید با انگیزه مضاعف وارد حوزه علمیه شده و با جدیت و پشتکار در راستای کسب علوم حوزوی گام بردارند.

دیگر خبرها

  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • فرهنگسازی گسترش ورزش در جامعه کارگری ضروری است
  • مدیر حوزه های علمیه با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد+تصاویر
  • اساس طلبگی و تبلیغ داشتن انگیزه است
  • چگونه طلبه شویم؟
  • آغاز پذیرش حوزه‌ های علمیه خواهران در لرستان
  • افزایش مبلغ حق مسکن؛ عیدی کارگران در هفته کارگر
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • استفاده از ظرفیت هنر و موسیقی در پیشگیری از اعتیاد ضروری است