Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@10:21:08 GMT

قطع دست و پا و چشم امید به تحقق وعده‌ها

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۳۱۱۶۳

قطع دست و پا و چشم امید به تحقق وعده‌ها

محدثه که برای سفر به شیراز آماده بود هم اکنون با دست و پای قطع شده روی تخت بیمارستان به آینده‌ای فکر می‌کند که چندان برای او امیدوار کننده و روشن نیست. به گزارش جهان نيوز؛ در جریان حادثه تلخ تصادف خونین اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی، ۷ دانش‌آموز و یک مربی جان خود را از دست دادند. در این حادثه ۲ دانش‌آموز نیز دچار قطع عضو شده‌اند و البته این بار نخستی نیست که در جریان اردوهای دانش‌آموزی شاهد بروز حوادث و مرگ افراد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دستورالعمل اردوهای دانش‌آموزی تردد وسایل نقلیه حامل دانش‌آموزان در شب با رعایت ضوابط و مقررات راهنمایی و رانندگی و امور ایمنی درج شده بلامانع اعلام شده است و همین مسئله باعث شد تا اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی ساعت ۱۱ شب به مقصد شیراز حرکت کند و حوالی ساعت ۴ صبح در اطراف شهرستان داراب به دلیل خواب‌آلودگی راننده دچار حادثه شده و متاسفانه ۷ نفر جان خود را از دست دادند.
هم اکنون حرکت اتوبوس دانش‌آموزان آن هم در ساعت ۱۱ شب به یکی از عجیب‌ترین و اساسی‌ترین مباحث این اردو تبدیل شده است تا جایی که سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش می‌گوید برای شخص بنده نیز این سوال مطرح است که چه ضرورت داشته اتوبوس حامل دانش‌آموزان آن وقت شب حرکت کند و باید دلایل این بی‌تدبیری را بدهند.
اگر چه برخی افراد معتقدند گرمای هوا و شرجی بودن آن منجر شد تا اتوبوس حامل دانش‌ آموزان در ساعت ۱۱ شب حرکت کند اما این موضوع در باور افکار عمومی پذیرفنتی نیست، چرا که اغلب اتوبوس‌ها دارای کولر هستند و هم اکنون این سوال بی‌پاسخ مانده که با چه تدبیری اتوبوس حامل ۴۰ دانش‌آموز ساعت ۱۱ شب در جاده‌ای که به اذعان نمایندگان مجلس یکی از شلوغ‌ترین جاده‌ها محسوب می‌شود، به حرکت در آمده است.
علاوه بر داغ جان باختن ۷ دانش‌آموز در این حادثه یکی از غم‌انگیز ترین مسائل قطع عضو دو دختر نوجوان دانش‌آموز است و حال این سوال مطرح است که چه کسی پاسخگوی این دانش‌آموزان خواهد بود.
محدثه شبرا یکی از دو دانش‌آموزی است که در جریان این حادثه دچار قطع عضو شده و دست و راست و پای چپ خود را از دست داده است و هم اکنون در یکی از بیمارستان‌های شیراز تحت مداواست.
در همین رابطه پدر محدثه شبرا می‌گوید: فرزندم در یک سالگی مادر خود را از دست داد و یکی از آرزوهای او ادامه تحصیل و پزشک شدن بود؛ دخترم هر سال از سوی آموزش و پرورش به اردو می‌رفت و تا به امروز به شهرهای مختلفی همچون مشهد و تهران سفر کرده اما متاسفانه این بار در جریان اردوی شیراز حادثه تلخ تصادف رخ داد که منجر شد دست راست و پای چپ محدثه در همان صحنه تصادف قطع شود.
وی می‌افزاید: محدثه با رضایت ما به این اردو رفت و اگر رضایت نداشتیم قطعاً نمی‌توانست به این سفر برود.
پدر محدثه ادامه می‌دهد: هم اکنون محدثه به لحاظ روحی وضعیت مناسبی ندارد و این نیاز احساس می‌شود که وزارت بهداشت و آموزش و پرورش از مصدومان این حادثه حمایت لازم را داشته باشند. چرا که در غیر این صورت دختران نوجوان دچار آسیب روحی می‌شوند. البته هم اکنون دو روانشناس مشغول مداوای محدثه هستند و امیدواریم که بعد از مرخص شدن او از بیمارستان نیز خدمات روانشناسی ادامه یابد، چرا که این حادثه تا مدت‌ها به عنوان کابوس در ذهن دخترم باقی می‌ماند.
وی بیان می‌کند: مسئولان آموزش و پرورش برای دیدن محدثه به بیمارستان آمده‌اند و وعده‌هایی را نیز داده‌اند به عنوان مثال مدیر آموزش و پرورش هرمزگان به دخترم پیشنهاد داد که بدون کنکور به دانشگاه برود و البته محدثه سال آینده باید در کنکور شرکت کند. هم چنین مسئولان آموزش و پرورش وعده داده‌اند تا به لحاظ درسی از دانش‌آموزان حمایت کنند و حقوق آنها را از دو ماه بعد به حساب‌شان واریز کنند. البته امیدواریم که این مباحث در حد وعده باقی نماند و وعده‌ها به فراموشی سپرده نشود.
همچنین عمه محدثه عنوان کرد که این دانش‌آموز از یک سالگی مادر خود را از دست داد و هم اکنون با پدر بزرگ و مادر بزرگ خود زندگی می‌کرد و آرزوی او این بود که پدر بزرگ فلجش را درمان کند.
در حالی که در حادثه تلخ تصادف خونین اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی، ۷ دانش‌آموز جان خود را از دست داده و دو دانش‌آموز نیز دچار قطع عضو شدند که این دانش‌آموزان باید سال‌ها با قطع عضو به زندگی ادامه بدهند؛ حال این سوال مطرح است که مسئولان برای اصلاح روند سفرهای برون استانی دانش‌آموزان و افزایش ایمنی در این رابطه چه برنامه‌ریزی خواهند داشت و آیا یک بار برای همیشه شاهد بسته شدن پرونده سفرهای خونین دانش‌آموزان خواهیم بود؟ منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد