Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایانه گمرکی رازی خوی از نزدیکترین و پر ترددترین پایانه های کشور به ترکیه و کشورهای اروپایی است .
به گزارش  ایسنا منطقه آذربایجان غربی پایانه گمرکی رازی خوی از پر ترددترین و نزدیکترین پایانه های کشور به ترکیه و کشورهای اروپایی است که با وجود تامین اعتبار و حضور وزیر  راه و ترابری در مراسم کلنگ زنی اش هنوز عملیات احداث آن شروع نشده و مسافرین داخلی و خارجی در شرایط نامطلوب ناشی از کمبود امکانات و زیر ساخت ها و ساختمان گمرکی آبرومند با تحمل سختی های فراوان تردد می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید محمد عابدی فرماندار خوی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی  اظهار کرد :گمرک فعلی رازی که در کانکس فعالیت می کند در شآن نظام جمهوری اسلامی ایران نیست . وی با بیان اینکه باید عملیات احداث این گمرک از نیمه دوم شهریور ماه جاری شروع شود .
دکتر رادفر معاون‌سیاسی استاندار آذربایجان غربی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد :گمرک رازی خوی نزدیکترین و پر ترددترین مسیر ارتباطی ایران به ترکیه و اروپاست . وی تصریح کرد :باید عملیات احداث گمرک رازی سریعا شروع شود تا مرز رازی به دروازه اروپا تبدیل شود . رادفر احداث پایانه گمرکی و مسافری رازی را برای رونق اقتصادی استان و کشور تاثیر گذار عنوان کرد .
حسین فرسادی از تجار ایرانی  افزود :در سال ۱۳۸۹ زمانی که مرز زمینی رازی به همت نماینده وقت خوی و دلسوزان بصورت رسمی باز شد خیلی خوشحال شدیم که متاسفانه در حال حاضر جاده خوی رازی و گمرک رازی هنوز آماده نشده اند در حالیکه کشور ترکیه چند متر آن طرف تر هم جاده را بصورت چهار بانده آماده کرده و هم گمرک تجاری و مسافری شان به بهترین وجه ممکن احداث می کنند . این تاجر ایرانی تصریح کرد :تکمیل جاده و گمرک رازی می تواند تاثیر بسیار بسزایی در تبادلات تجاری بین کشور  ایران و ترکیه داشته باشد .
دکتر حسینی صدر نماینده سابق خوی در مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد :مرز رازی کاپی کوی را در سال ۱۳۸۹ با وجود مخالفت برخی از مسئولین بلند پایه استانی به همت رسانه ها و پشتبانی مردم بصورت رسمی باز نمودیم . وی تصریح کرد :در حال حاضر نگاه دولت دکتر روحانی در خصوص مرز رازی نگاه خوب  اقتصادی است و باید مسئولین فعلی برای تامین و تکمیل زیر ساخت های جاده و مرز رازی اقدام اساسی نمایند .
به گزارش ایسنا :مرز رازی خوی نزدیکترین و پرترددترین مرز زمینی و ریلی کشور به ترکیه وکشورهای اروپایی است که متاسفانه زیر ساخت هایش اعم از جاده و پایانه گمرکی و مسافری خوی رازی تکمیل نشده اند و در حال ساختمان گمرک در یک کانکس که جوابگوی سیل مسافرین داخلی و خارجی نیست فعالیت می کند .
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد

 حبیب اله جمشیدی در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با بیان اینکه میمند همچون نگینی در شهرستان فیروز آباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد، گفت: امیدواریم با هم افزایی مسئولان و همراهی متولیان و بکارگیری توانمندی‌ها در آینده توسعه خوبی را برای این منطقه شاهد باشیم.

او ادامه داد: تقاضا داریم سرمایه در گردش گلاب گیران به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه واقع شود و تسهیلات سرمایه گذاران بوم گردی و گردشگری می‌تواند باعث رونق در این منطقه شود.  

تسهیل در امر صادرات محصولات گل و گلاب، تشویق و حمایت از صنعت شیشه گری در جهت پویایی صنعت گردشگری پویا و مکمل از دیگر موضوعات مطرح شده توسط فرماندار فیروز آباد بود.

جمشیدی در پایان سخنان خود بر افزایش اعتبار در حوزه زیرساختی شهرداری‌های این شهرستان به خصوص شهر میمند و اختصاص ردیف‌های اعتباری توسط وزارت میراث فرهنگی تاکید کرد.

باید در این برهه از زمان به میمند توجه ویژه کرد/میمند دچار تنش تولید است

امام جمعه میمند در این همایش با بیان اینکه میمند دارای قدمت تاریخی و شهری کهن و مزین به گل محمدی است، گفت: زمانی شهر میمند جایگاه ویژه‌ای در میان شهر‌های استان و کشور داشت، اما با نگاه عده‌ای از مسئولان در برهه ای، شهر‌های دیگر دوشادوش این شهر حرکت کردند، اما پس از مدتی باعث تضعیف جایگاه میمند شد.

حجت الاسلام و المسلمین عباس بهزادی با اشاره به جایگاه شهر میمند، خواستار نگاه ویژه به این شهر شد و اضافه کرد: کم توجهی برخی از مسئولان، میمند را به قهقرا برده است از این رو باید در این برهه از زمان به آن توجه ویژه کرد.

امام جمعه شهر میمند نام گذاری سال ۱۴۰۳ به نام جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب را مورد توجه قرار داد و مطرح کرد: مردم پای کار هستند، اما متاسفانه میمند دچار تنش تولید است و کارخانه‌ای که میخواهد در این منطقه جهش تولید داشته باشد با موانع روبرو می‌شوند بنابراین باید همفکری باید انجام شود تا ظرفیت بیشمار میمند به جایگاه حقیقی خود برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • تکلیف قرارداد نیروهای حجمی باید در کل کشور به سرانجام برسد
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است