Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از فارس، نتیجه یک مطالعه در کشور آمریکا نشان داده است، دانش‌آموزان به خصوص دانش‌آموزان پسر در دوره دبیرستان استفاده از مواد مخدر را تجربه می‌کنند.

بر اساس این پژوهش، نوجوان ممکن است ابتدا مانند فردی که به تازگی از دوره راهنمایی وارد یک دوره تحصیلی دیگری شده به نظر آید؛ اما همین که وارد دبیرستان و محیط آن می‌شود به یکباره متوجه تغییراتی در رفتار خود و دیگران می‌شود که عملا علت آن جوّ موجود در دوره دبیرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان آموزشی باور دارند، نوجوانان در این دوره به عنوان بزرگسالان جوان تحصیل خواهند کرد؛ هزاران نوجوان و جوان در این دوره سنّی و تحصیلی به امتحان کردن مواد مخدر و الکل ممارست می‌ورزند.

بر اساس آمار سازمان بهداست آمریکا، 68% از دانش‌آموزان 12 ساله مصرف الکل را تجربه کرده‌اند

محققان این پژوهش تأکید می‌کنند، یکی از دلایل مهمّی که موجب می‌شود نوجوانان در این دوره تحصیلی به سمت و سوی استعمال مواد مخدر گرایش پیدا کنند، فشار هم‌سالان آنها است که در نهایت موجب می‌شود، این دسته از نوجوانان به فشار دوستان خود مبنی بر استقاده از مواد مخدر یا تست آن پاسخ مثبت دهند.

از طرف دیگری مسئله‌ روشن، این است که دانش‌‌آموزان به خوبی در جریان هستند که دوستانشان چه مواد مخدری استفاده می‌کنند.

نتیجه یک مطالعه در کشور آمریکا نشان داده است، دانش‌آموزان به خصوص دانش‌آموزان پسر در دوره دبیرستان استفاده از مواد مخدر را تجربه می‌کنند

بر اساس آمار به دست آمده، نوجوانان آمریکایی بیش از هر مواد مخدر دیگری الکل مصرف می‌کنند؛ ضمن اینکه مشروبات الکلی بیشترین آسیب را به همراه دارد و سالانه بیش از 200 هزار نفر در اثر استفاده از این ماده به شدّت آسیب می‌بینند و 4 هزار و 300 جوان زیر 21 سال در اثر استعمال آن، به کام مرگ کشیده می‌شوند.

بر اساس آمار سازمان بهداست آمریکا، 68% از دانش‌آموزان 12 ساله مصرف الکل را تجربه کرده‌اند.

700

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها / معلمان بجنوردی از سختی‌های شغل‌شان می‌گویند
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد