Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، جشنواره ملی مسابقات نوآموزان زیر 12 سال درپی تعاملات مؤثر انجمن بیس بال و سافت بال ایران با کنفدراسیون جهانی این رشته و نتیجه دوسال تلاش مداوم جمعی از همکاران ما در انجمن، مربیان ورزش و دانش آموزان مدارس منتخب در سراسر کشور بوده است. به گزارش واحد خبر روابط عمومی انجمن بیس بال و سافت بال، بهرام کاردان رئیس انجمن بیس بال و سافت بال کشور با بیان این نکته خاطر نشان کرد: در پی نخستین سفر ریکاردو فراکری رئیس کنفدراسیون جهانی بیس بال و سافت بال به ایران در سال 94 و انتخاب ایران به عنوان مرکز توسعه منطقه ای بیس بال و سافت بال در خاورمیانه توسط این کنفدراسیون، یکی از توافقات بعمل آمده فیمابین انجمن و کنفدراسیون جهانی اقدام فوری در جهت پرورش نسلی نو از ورزشکاران بیس بال و سافت بال در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا در اولین اقدام، انجمن بیس بال و سافت بال ایران با همکاری کنفدراسیون جهانی یک دوره تربیت مربی زیر نظر مدرسان بین المللی کنفدراسیون جهانی در زمین بیس بال انقلاب کرج برگزار کرد و مربیان ورزش مدارس منتخب سراسر کشور در این دوره آموزشی با اصول آموزش بیس بال و سافت بال به دانش آموزان آشنا شدند. همچنین کتاب آموزشی این دوره که توسط کنفدراسیون جهانی تهیه شده بود توسط انجمن بیس بال و سافت بال ترجمه و منتشر شد و در اختیار مربیان و دانش آموزان مدارس منتخب قرار گرفت.

کاردان در ادامه افزود: با توجه به حساسیت آموزش به کودکان زیر 12 سال، کیت های ویژه آموزش کودکان شامل دستکش، توپ استاندارد آموزش کودکان، بت و دیگر ملزومات آموزشی این رشته نیز توسط کنفدراسیون جهانی تأمین و در اختیار مربیان مدارس منتخب کشور قرار داده شد و بدین ترتیب با تأمین ملزومات آموزشی، مربیان ورزش منتخب طی یکسال گذشته زیر نظر ناظران انجمن بیس بال و سافت بال نسبت به آموزش نوآموزان این رشته مطابق با برنامه تهیه شده در اینخصوص اقدام نمودند.

رئیس انجمن بیس بال و سافت بال تصریح کرد: در جشنواره ملی مسابقات نوآموزان زیر 12 سال بیس بال و سافت بال که از زیر برنامه های برنامه ملی توسعه و آموزش بیس بال و سافت بال در مدارس کشور(برتام) است شاهد رقابت نسلی نو از ورزشکاران بیس بال و سافت بال خواهیم بود که با برنامه ریزی های انجام شده امید است این نسل از نوآموزان به مرور به غرورآفرینان ملی در عرصه های جهانی تبدیل شوند. کاردان ادامه داد هدف از این جشنواره شناسایی استعداد های برتر است و نتیجه بدست آمده از رقابت ها در این مرحله از اهمیت چندانی برخوردار نمی باشد و در نظر داریم از استعدادهای برتر این مسابقات تیم منتخب زیر 12 سال کشور را تشکیل دهیم .

وی ضمن قدردانی از حمایت های فدراسیون انجمن های ورزشی در پیشبرد اهداف انجمن بیس بال و سافت بال تصریح کرد: به واقع پیگیری های دکتر علیپور و حمایت های مداوم ایشان از انجمن بیس بال و سافت بال همیشه محرکی امید بخش برای ما در دستیابی به اهداف توسعه ای انجمن بوده است.

کاردان پرورش نسل های جدید ورزشکاران بیس بال و سافت بال و سرمایه گذاری روی سنین پایه را مهمترین اقدام و اصلی ترین سیاست اجرایی انجمن بیس بال و سافت بال در سال های اخیر برشمرد و افزود: برنامه داریم مطابق با استاندارد های جهانی از سنین زیر 12 سال نسبت به استعداد یابی، آموزش و ارتقای توان تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان بیس بال و سافت بال اقدام نماییم تا در آینده بتوانیم جایگاه های برتر بیس بال و سافت بال را درعرصه های بین المللی بدست آوریم.

رئیس انجمن بیس بال و سافت بال در پایان ابراز امیدواری کرد با حمایت های بیش از پیش وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون انجمن های ورزشی و کنفدراسیون جهانی بیس بال و سافت بال و البته خانواده بزرگ بیس بال و سافت بال کشور که همیشه بدون کمترین چشم داشت مالی نقش آفرینان اصلی توسعه این رشته در کشور بوده اند بتوانیم شاهد حضور و درخشش ستارگان بیس بال و سافت بال ایرانی در عرصه های بین المللی باشیم.

جشنواره ملی مسابقات نوآموزان زیر 12 سال بیس بال و سافت بال در روزهای شانزدهم و هفدهم شهریور ماه با حضور تیم هایی از نوآموزان این رشته از سراسر کشور در مجموعه ورزشی مادران و کودکان بعثت تهران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود

دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار داشت همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

وی با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چراکه این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

مخبر در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه درخصوص بازماندگان از تحصیل، گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

وی آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هرچه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است که بهره‌وری بسیار بالایی دارد چراکه هیچ سرمایه‌گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

مخبر همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت‌آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش‌آموزان موضوعی بسیار پراهمیت به‌شمار می‌رود و مهارت‌آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش‌آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از 6 پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هرچه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه‌ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر