Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدجواد ظریف روز سه شنبه در حاشیه پانزدهمین دوره اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و جمعی از اعضا هیات امنا و مدیران عامل واحدهای فناوری عضو پارک فناوری پردیس معاونت علمی برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به برخی شبهات مبنی برعلاقه دستگاه دیپلماسی ایران به گسترش روابط با اروپا افزود: حدود 55 درصد از سفرهای خارجی بنده به کشورهای همسایه و آسیایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف با اشاره به دستورات مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی گفت: طبق دستورات رهبر معظم انقلاب، همواره تلاش کرده ایم سیاست خارجی کشور، یک سیاست جهانی باشد و تنها متمرکز بر یک قاره نباشیم.

وی افزود: همانطور که رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دکتر روحانی فرمودند، ما باید توسعه همه جانبه با تمام کشورهای جهان داشته باشیم و این سیاست را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه با بیان این که آمریکای لاتین و آفریقا در مجموع نزدیک به 20 درصد سفرهای خارجی بنده را اختصاص داشت، اظهار امیدواری کرد که با توجه به دستورات رهبر معظم انقلاب، تمرکز وزارت امور خارجه بر توسعه روابط با کشورهای تمام قاره ها افزایش یابد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با بیان این که تحولات شکل گرفته در حوزه علم و فناوری و همچنین شرکت های دانش بنیان در سال های اخیر یکی از افتخارات کشور محسوب می شود، تصریح کرد: بحث دیپلماسی اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان به طور حتم یکی از حوزه های مهم کاری وزارت امور خارجه در دولت دوازدهم خواهد بود.

ظریف به سفرهای خارجی در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: همواره نمایندگانی از شرکت های دانش بنیان ما را همراهی می کردند که توفیقات خوبی در عرضه توانمندی های کشور به خارج از کشور و همچنین جذب بازار برای محصولات دانش بنیان حاصل شد.

وی همچنین گفت: به طور حتم، حضور نمایندگان شرکت های دانش بنیان به همراه عرضه محصولات تولیدی جدا از بعد اقتصادی، یک اتفاق غرور انگیز و نشان دهنده پیشرفت های علمی و فناوری کشور است.

وزیر امور خارجه ضمن تقدیر از زحمات دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و دیگر همکاران در این معاونت اظهار امیدواری کرد که با همکاری نزدیک تر وزارت امور خارجه و این معاونت ریاست جمهوری، بحث اقتصاد دانش بنیان به منظور حضور در بازارهای جهانی و به عنوان یکی از حوزه های کمک به امنیت کشور تثبیت شود.

در ادامه مراسم جوایز برترین شرکت های پارک فناوری پردیس معاونت علمی با حضور جواد ظریف وزیر امورخارجه، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و مهدی صفاری رییس پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی نیا اهدا شد و وزیر امور خارجه به همراه معاونان این وزارتخانه و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از نمایشگاه دائمی محصولات فناورانه این پارک و همچنین چند شرکت دانش بنیان بازدید کردند.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند

ایسنا/کرمانشاه در جریان بازدید معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مجموعه پارک علم و فناوری و برج فناوری استان کرمانشاه، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور استان مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، عصر امروز(ششم اردیبهشت) در حاشیه بازدید از این مجموعه، با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در حوزه فناوری در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ایجاد شده، اظهار کرد: انتظار وجود چنین زیرساخت های مطلوبی را در کرمانشاه نداشتم.

وی افزود: خوشبختانه با همت مسئولین پارک علم و فناوری استان از نظر زیرساختی اتفاقات بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری در این استان افتاده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: از نظر محتوایی نیز شرکت های توانمندی با تولید محصولات خوب و آمار صادرات بالا در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مستقر شده اند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه با تاکید براینکه وزارت ارتباطات از فعالیت واحدهای پارک علم فناوری استان کرمانشاه حمایت خواهد کرد، افزود: طیف حمایت های ما در حوزه های مختلف همچون تجهیزات، تسهیلات و توسعه محصولات که در اولویت وزارت ارتباطات قرار دارد، خواهد بود.

در ادامه این بازدید سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری  استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان قرار دارند، گفت: عمده شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان در ۶ حوزه شامل نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، پزشکی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی و  و نهاده های کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

به گفته این مسئول ۲۷۱۶ نفر در شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان و فناور استان سال ۱۴۰۱  حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات داشته اند که پیش بینی می شود این رقم در آمارهای سال ۱۴۰۲ رشد داشته باشد.

آزادی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: حدود ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان ما برای توسعه فعالیت های خود و خرید تجهیزات به تسهیلات نیاز دارند که وزارت ارتباطات در این زمینه قول حمایت داده است.

وی در ادامه از حمایت وزارت ارتباطات در این بازدید در حوزه تکمیل فضاهای اشتراکی و تکمیل تجهیزات مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه برای حدود ۵۰ تیم خبر داد و افزود: همچنین در پارک علم و فناوری کرمانشاه حدود ۲۴ شرکت فناور داریم که می توانند در طرح تحول دیجیتال کشور نقش آفرین باشند که امیدواریم مورد توجه ویژه قرار گیرند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه حمایت از شرکت های فناور کرمانشاه برای شرکت در نمایشگاه های خارجی جهت نشان دادن قابلیت های خود و معرفی محصولاتشان، حمایت جهت برگزاری حداقل پنج کمپین مشاوره تخصصی با حضور مشاورین و منتورهای ملی و تکمیل فضای مرکز نوآوری اقتصاد دیجیتال را از دیگر نیازهای واحدهای پارک علم و فناوری کرمانشاه دانست و گفت: مقرر شده وزارت ارتباطات حمایت هایی را در این حوزه ها نیز داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند