Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوینگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه روز سه شنبه در حاشیه پانزدهمین دوره اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و جمعی از اعضا هیات امنا و مدیران عامل واحدهای فناوری عضو پارک فناوری پردیس معاونت علمی برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به برخی شبهات مبنی برعلاقه دستگاه دیپلماسی ایران به گسترش روابط با اروپا افزود: حدود 55 درصد از سفرهای خارجی بنده به کشورهای همسایه و آسیایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف با اشاره به دستورات مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی گفت: طبق دستورات رهبر معظم انقلاب، همواره تلاش کرده ایم سیاست خارجی کشور، یک سیاست جهانی باشد و تنها متمرکز بر یک قاره نباشیم.

وی افزود: همانطور که رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دکتر روحانی فرمودند، ما باید توسعه همه جانبه با تمام کشورهای جهان داشته باشیم و این سیاست را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه با بیان این که آمریکای لاتین و آفریقا در مجموع نزدیک به 20 درصد سفرهای خارجی بنده را اختصاص داشت، اظهار امیدواری کرد که با توجه به دستورات رهبر معظم انقلاب، تمرکز وزارت امور خارجه بر توسعه روابط با کشورهای تمام قاره ها افزایش یابد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با بیان این که تحولات شکل گرفته در حوزه علم و فناوری و همچنین شرکت های دانش بنیان در سال های اخیر یکی از افتخارات کشور محسوب می شود، تصریح کرد: بحث دیپلماسی اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان به طور حتم یکی از حوزه های مهم کاری وزارت امور خارجه در دولت دوازدهم خواهد بود.

ظریف به سفرهای خارجی در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: همواره نمایندگانی از شرکت های دانش بنیان ما را همراهی می کردند که توفیقات خوبی در عرضه توانمندی های کشور به خارج از کشور و همچنین جذب بازار برای محصولات دانش بنیان حاصل شد.

وی همچنین گفت: به طور حتم، حضور نمایندگان شرکت های دانش بنیان به همراه عرضه محصولات تولیدی جدا از بعد اقتصادی، یک اتفاق غرور انگیز و نشان دهنده پیشرفت های علمی و فناوری کشور است.

وزیر امور خارجه ضمن تقدیر از زحمات دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و دیگر همکاران در این معاونت اظهار امیدواری کرد که با همکاری نزدیک تر وزارت امور خارجه و این معاونت ریاست جمهوری، بحث اقتصاد دانش بنیان به منظور حضور در بازارهای جهانی و به عنوان یکی از حوزه های کمک به امنیت کشور تثبیت شود.

در ادامه مراسم جوایز برترین شرکت های پارک فناوری پردیس معاونت علمی با حضور جواد ظریف وزیر امورخارجه، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و مهدی صفاری رییس پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی نیا اهدا شد و وزیر امور خارجه به همراه معاونان این وزارتخانه و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از نمایشگاه دائمی محصولات فناورانه این پارک و همچنین چند شرکت دانش بنیان بازدید کردند.

انتهای پیام/

اقتصاد دانش‌بنیان از حوزه‌های مهم وزارت خارجه در دولت دوازدهم

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴

پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در ویتنام برپا می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، اردیبهشت 1403 در کشور ویتنام برپا می‌شود.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی پزشکی و داروسازی ویتنام از 9 تا 12 می (مطابق با 20 تا 23 اردیبهشت ماه 1403) در محل کاخ فرهنگی ویت خو در شهر هانوی پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه بر روی ارائه به‌روزترین فناوری‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای برجسته این حوزه متمرکز خواهد بود، به طوری که متخصصان و فعالین حوزه سلامت و پزشکی از سراسر جهان برای تبلیغات و معرفی محصولات، تبادل تجربیات و بهره‌گیری از فرصت‌ها در سرمایه‌گذاری، تولید و گسترش کسب و کار در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران

غرفه‌داران و مخاطبین این نمایشگاه از حوزه های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، تولیدکنندگان دارویی، تجهیزات و خدمات زیبایی، تجهیزات تشخیص و درمان بیماری‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات توانبخشی هستند.

شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در این پاویون تا روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403 فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به نشانی https://tesc.ir/service/8/1 ثبت‌نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09355242413 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری