Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@23:16:09 GMT

روحانی: عید غدیر افتخار مذهب شیعه است

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۴۱۳۳۴

روحانی: عید غدیر افتخار مذهب شیعه است

حسن روحانی عصر سه‌شنبه و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیوستگی اعیاد بزرگ فطر، قربان و غدیر خم را در تکوین هدایت انسان‌ها مورد تأکید قرار داد و گفت: فرمایشات پیامبر اکرم(ص) در حجه الوداع و واقعه غدیر یک نقطه عطف مهم تاریخی، مقوّم وحدت دنیای اسلام و موجب افتخار مذهب تشیع است. به گزارش جهان نيوز، رئیس جمهور پیوستگی اعیاد فطر، قربان و غدیر خم را در تکوین هدایت انسان‌ها مورد تأکید قرار داد و گفت: فرمایشات پیامبر اکرم(ص) در حجه الوداع و واقعه غدیر یک نقطه عطف مهم تاریخی، مقوّم وحدت دنیای اسلام و موجب افتخار مذهب تشیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی عصر سه‌شنبه و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیوستگی اعیاد بزرگ فطر، قربان و غدیر خم را در تکوین هدایت انسان‌ها مورد تأکید قرار داد و گفت: فرمایشات پیامبر اکرم(ص) در حجه الوداع و واقعه غدیر یک نقطه عطف مهم تاریخی، مقوّم وحدت دنیای اسلام و موجب افتخار مذهب تشیع است.

وی افزود: همه مسلمانان بر عظمت شخصیت امیرالمؤمنین(ع) و جایگاه ویژه آن حضرت نزد پیامبر اسلام(ص) اتفاق نظر دارند و عید بزرگ غدیر باید زمینه پیروی از آموزه‌های نبوی و علوی باشد.

رییس شورای عالی امنیت ملی به پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت علیه تروریسم در موصل، حلب، تلعفر، دیرالزور و عرسال اشاره و تأکید کرد: امیدواریم پیروزی‌های اخیر، از جمله در سوریه، عراق و لبنان، نویدبخش ریشه‌کن شدن تروریسم و توسعه و همکاری در منطقه باشد.

رییس جمهور حضور پرشور مردم در انتخابات، رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی و حمایت رهبر معظم انقلاب را پشتوانه بزرگ دولت دوازدهم خواند و اظهار امیدواری کرد با همدلی و همکاری سایر قوا و نهادها، بویژه در مسؤولیت خطیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، گام‌های ارزنده‌تری برداشته شود.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به حادثه تلخ و تأسف‌انگیز برای تعدادی از دانش‌آموزان استان هرمزگان، تسلیت به خانواده‌های مصیبت دیده و دعا برای شفای مصدومان، گفت: علاوه بر تصمیمات کوتاه مدتی که در دولت اتخاذ شده، دستور داده شد تا طرح بلند مدتی برای اصلاح آیین‌نامه‌ها در ابعاد مختلف تهیه شود تا اینگونه حوادث به صفر و یا حداقل ممکن کاهش یابد.

روحانی ضمن تبریک به اعضای جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی از زحمات و خدمات اعضای سابق این شورا تشکر کرد.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»