Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@11:05:28 GMT

نارضایتی روستائیان آمل از نابه‌سامانی حمل زباله

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۴۳۵۱۷

نارضایتی روستائیان آمل از نابه‌سامانی حمل زباله

با جلوگیری دستگاه قضایی مازندران بر جلوگیری حمل زباله به سمت عمارت ۳۰ ساله محور هراز آمل امر سبب سرگردانی ماشین‌های حمل زباله و نارضایتی روستاییان این شهرستان شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، در پی انتشار مصاحبه‌ای در یک نشریه از مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران مبنی بر مخالفت ساخت سد هراز در جوار کوهی از دپوی زباله و انتقال شیرابه‌های عفونی آن به سمت سد هراز هنگام آبگیری‌ آن در آینده‌ای نزدیک، بین دوستداران زیست محیطی کش و قوس‌هایی را بر جلوگیری از ادامه روند این پروژه ملی به همراه آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشمکش‌هایی که در ادامه این انتشار مصاحبه و پخش آن در شبکه‌های اجتماعی و مجازی پاسخی از سوی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل شده که عنوان کرد: مدیرکل محیط زیست مازندران مگر قیم مردم آمل است که می‌گوید سد نمی‌خواهیم؟.

اما موضوع و تاکید اصلی مصاحبه مدیرکل محیط زیست مازندران بر انباشت زباله در مکانی با نام عمارت بوده که این کوه زباله با قدمت 30 ساله همچنان محل دفع و دپوی زباله‌های پنج شهرستان استان مازندران قرار گرفته است.

محلی که دوره چهارم شورای اسلامی شهر آمل با آغاز فعالیت‌شان مهم‌ترین دغدغه‌ آن بر انتقال این زمین و جلوگیری از زباله به محل نامبرده بوده است و حتی با ورود نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی رایزنی‌هایی بر ورود بخش خصوصی و ساخت کارخانه زباله‌سوز دستور کار قرار گرفت که آخرین توافق آن بین اعضای شورا و شهرداری با شرکت خصوصی ژاپنی بوده است و تاکنون مراوده‌های و اقدامات اولیه مبنی بر ساخت این کارخانه انجام شده است.

اما در پی این مصاحبه‌های دو جانبه مدیرکل و فرماندار ویژه آمل، دادستان آمل حکم جلوگیری از انتقال زباله‌ها به سمت محور هراز و محل عمارت را داد.

به دستور حکم قضایی همه خودروهای حمل زباله این شهرستان جلوی پلیس راه محمدآباد گرفته شد که با جلوگیری این ماشین‌ها جلسه‌ای اضطراری شورای تامین با حضور اعضای شورای شهر دوره پنجم تشکیل شد.

این جلسه دو روز پشت سر هم در دفتر فرماندار برگزار شد و همچنان بر جلوگیری ماشین‌های حمل زباله از سوی دادستانی تاکید می‌شد. جلسه‌ای دیگر نیز بدون حضور خبرنگاران با دعوت رئیس کل دادگستری مازندران در شهرستان آمل برگزار شد مبنی بر انتقال زباله به محل جدید که زیرنظر اوقاف شهرستان است.

در این جلسه حجت‌الاسلام تقوی‌فرد نیز همچنان تاکید بر جلوگیری انتقال زباله‌ها به سمت عمارت 30 ساله داشت اما در پی این جلوگیری نارضایتی‌هایی برای روستاییان این شهرستان پیش آمد.

با وجود چند روز از جلوگیری انتقال زباله به سمت محور هراز انباشتی از زباله‌ها در روستاها در داخل ماشین‌های حمل زباله دپو مانده است.

ناراحتی روستاییان آمل از تعفن انباشت زباله در دهیاری‌ها

یکی از دهیاران روستای بخش مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آمل گفت: چند روزی از حمل زباله خودروهای دهیاری‌ها را در محل عمارت گرفتند و نمی‌گذارند زباله‌ها را خالی کنند و این خودروها دوباره به دهیاری‌ها برگشتند.

وی افزود: متاسفانه این خودروهای بار زباله همراه خود تعفن بدی را به وجود آورده به طوری که نمی‌شود از کنار آنها عبور کرد.

دهیار بخش دشت‌سر نیز بیان کرد: هر یک از شرکت‌های تعاونی دهیاری بخش‌ها با سازمان پسماند قرارداد حمل زباله را محل دپو دارند اما اکنون با جلوگیری از حمل زباله باید تکلیف دهیاری‌ها را مشخص کنند که کجا ببرند.

وی با تاکید براینکه اگر جلوگیری از زباله‌ها برای همه یکسان است پس زباله‌های شهری به کجا انتقال می‌دهند تا بگویند دهیاری‌ها به آن جا ببرند، گفت: برای این معضل با فرماندار و بخشداران صحبت کردیم و به ما پاسخ درستی ندادند و فقط بر رفع مشکل با خریداری زمین جدید عنوان می‌کنند.

بلاتکلیفی انباشت زباله‌های روستایی تا قبل از خریداری زمین جدید

این دهیار یادآور شد: مسئولان ذیربط این شهرستان به ما بگویند که تا تکلیف خریداری زمین جدید دهیاری‌ها با این دپوی زباله چکار کنند زیرا هر یک از دهیاران نماینده‌های دستگاه‌های اجرایی هستند و باید به اهالی روستا بر دپوی این زباله‌ها و ایجاد بوی تعفن پاسخ دهند.

دهیار دیگری از بخش امام‌زاده عبدالله بیان کرد: روستاییان این بخش در دل طبیعتی زندگی می‌کنند که انباشت هر یک از این زباله‌ها نابودی زیست محیطی به ویژه جنگل را به همراه می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان امر ما باید بدانند که همان‌گونه جذب گردشگر و توریست برای شهرستان آمل یک فرصت است زباله نیز می‌تواند یک فرصت طلایی باشد تا از این طلای سیاه استفاده بهینه شود.

انتقال زباله‌های آمل با توافق اوقاف به زمین پاساکش

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی در پی این مسائل پیش آمده در شهرستان عنوان کرد: در دو سال گذشته برای دفن زباله شهرستان زمینی بین آمل و بلده مطرح شده که با مخالفت‌هایی صورت گرفته و جلوی خریداری این زمین و انتقال زباله به این مکان گرفته شد تا اینکه زمین منطقه پاساکش مطرح شد.

عزت‌الله یوسفیان‌ملا با بیان اینکه زمین موردنظرحدود 330 هکتار زمین است که با توجه به وقفی زمین، سه پیشنهاد فروش، شراکت و تهاتر دریافت آپارتمان در شهر از سوی کارشناس مطرح شد، گفت: متولی این زمین امام جمعه آمل و هیئت امنا هستند بنابراین واگذاری زمین باید از سوی آنها موافقت شود که اکنون منتظر جواب اوقاف کشور هستیم.

وی با تاکید براینکه زباله‌های قابل امحا در محل دپوی زباله فعلی سوزانده و غیرقابل امحا نیز به دستور دادستان به پاساکش انتقال می‌یابد، گفت: برای تصمیم‌گیری زباله عمارت نیز برای امروز نیست بلکه از مدت‌ها قبل بوده و همچنان ادامه دارد که طی این تصمیم‌گیری‌ها در هر جلسه‌ای امام جمعه و دادستان آمل حضور داشتند.

گزارش از کبریا مقدس

انتهای پیام/

R41358/P1361/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۳۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، پس از آنکه بخش برق ایستگاه فضایی تیانگونگ چین از بین رفت، این کشور فرایندهای مربوط به اجتناب از زباله های فضایی ها را برای فضانوردانش بیشتر می کند.

فضانوردان ماموریت شنژو۱۷ در زمستان و همچنین یکم مارس ۲ راهپیمایی خارج از ایستگاه تیانگونگ انجام دادند. در آن زمان رسانه های چینی اعلام کردند قطعی موقت برق به دلیل آسیب دیدن پنل های خورشیدی در نتیجه برخورد زباله بوده است. فضانوردان طی دو راهپیمایی فضایی آسیب های وارد شده را ترمیم کردند.

آژانس فضایی سرنشین دار چین اعلام کرد این راهپیمایی ها موفقیت آمیز بودند. همچنین این آژانس تصمیم دارد در آینده اقدامات بیشتری برای محافظت در برابر زباله های فضایی موجود در مدار زمین انجام دهد.

یکی از مقامات این آژانس به خبرگزاری شینهوا گفت: تیان هه که ماژول اصلی ایستگاه فضایی به حساب می آید، به دلیل برخورد زباله های فضایی با کابل های برق پنل های خورشیدی، با قطعی موقت برق روبرو شده است.

البته خبرگزاری شینهوا مشخص نکرده زباله های فضایی مربوط به یک ریزسیارک ها یا فعالیت های انسانی در فضا بوده است. هر دو نوع زباله تهدیدی برای تیانگونگ و ایستگاه فضایی بین المللی به حساب می آیند.

کد خبر 6088223 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا
  • پاکسازی ورودی شهر سراب به مناسبت هفته زمین پاک
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است