Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@02:30:21 GMT

میوه‌ای که بیماری ها را سر جای خود می نشاند!

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۴۴۹۳۳

میوه‌ای که بیماری ها را سر جای خود می نشاند!

آووکادو میوه ای سرشار از چربی های مفید، آنتی اکسیدان ها، ویتامین و موادمعدنی است که باید حتما آن را در رژیم غذایی تان قرار دهید. به گزارش جهان نيوز؛ بهشما پیشنهاد می کنیم از میوه آووکادو به شش دلیل در صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده ها استفاده کنید.
۱ – سلامت قلب شما را تضمین می کند
این میوه زیبا قادر است لیپیدها یا چربی های مفید خون را تنظیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات ثابت کرده است رژیم های سرشار از چربی های سالم ازگرفتگی رگ هاجلوگیری می کند.

۲ – پوست و موی سالم و چشم های قوی را به شما هدیه می دهد
ویتامین ها و اسیدهای چرب مفید آووکادو باعث طراوت بیشتر پوست شده، دیدچشمها را تقویت کرده و موها را درخشان می کند. آووکادو یکی از بهترین مرطوب کننده های طبیعی است. لوتئین (Lutein) موجود در آووکادو باعث می شود تا پوست جوان تر، موهایی سالم تر و چشمانی با دید بهتر داشته باشید.

۳ – با سرطان می جنگد
تحقیقات منتشر شده در نشریه تغذیه و سرطان (Journal of Nutrition and Cancer) نشان داد که فیتوکمیکال های (Phytochemical ) موجود در آووکادو قدرتمندانه با سرطان می جنگد و نیاز بیمار بهشیمی درمانیرا کم می کند. تحقیقات بیشتر در این زمینه نشان داد آووکادو به رشدسلول های سرطانیرا پایان می دهد.آنتی اکسیدانکاروتنوئید (Carotenoid) در این میوه از سرطان پوست جلوگیری می کند.

۴ – به کاهش وزن کمک می کند
رژیم غنی از اسیدهای چرب مفید و کربوهیدرات کم باعث کاهش سریع تر وزن می شود. آووکادو باعث می شود تا هورمون هایی که احساس سیری را به وجود می آورد بیشتر ترشح شود. در نتیجه شخص غذای کمتری می خورد. اسید چرب تک اشباعی موجود در آووکادو اعتیاد بهشکررا کاهش می دهد که کمک بزرگی در رژیم های کاهش وزن است.

۵ – به هضم غذا کمک می کند
غذاهای حاوی فیبر به هضم غذا کمک می کند. یک عدد آووکادو بین ۱۱ تا ۱۷ درصد فیبر دارد که نسبت به میوه های دیگر بیشتر است. فیبر عاملی برای افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر است. دسته اخیر همیشه عامل ایجاد مشکل در هضم غذا ونفخاست.

۶ – سطح هورمون ها تنظیم می کند
اسیدهای چرب موجود در آووکادو کلید اصلی تنظیم عملکرد سیستم عصبی مرکزی است. سیستم عصبی مرکزی که مسئول ترشح منظم هورمون ها است.
باعث ایجادروحیه بهتر، افزایش باروری و عملکردهای شناختی دقیق است. به همین دلیل است که به بیماران مبتلا به ام اس که از عدم تمرکز و شناخت دقیق رنج می برند توصیه می شود حتما آووکادو را در رژیم غذایی شان بگنجانند. این اسیدهای چرب همچنین باعث کاهشافسردگی، اضطراب و سایر بیماری های روحی روانی می شود.

چطور آووکادو تهیه کنید؟
به راحتی می توانید آن را از میوه فروشی بخرید. ولی اگر اهلباغبانی هستید توصیه می کنیم خودتان این درخت زیبا را در خانه پرورش دهید.
بعد از خرید یک آووکادو و مصرف آن هسته اش را نگه دارید. این هسته مثل یک توپ پلاستیکی کوچک است که هسته اصلی در آن جای دارد.
پس با شکافتن این پوسته هسته را در آورده و در ظرف بزرگی از آب قرار دهید. هسته روی آب می ماند و به تدریج شاهد رشد درخت کوچک خانه تان هستید. حالا کافی است منتظر بمانید تا درخت شما میوه دهد و آووکادوی تان را نوش جان کنید.
منبع:نت نوشت

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کبد چرب و دردسرهایش

آفتاب‌‌نیوز :

«امروزه در جهان کبد چرب به یک بیماری اپیدمی و همه‌گیر تبدیل شده به طوری که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفربه آن بیماری مبتلاست. در ادامه به بررسی این بیماری خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست؟

بیماری کبد چرب به دلیل تجمع چربی مازاد در کبد ایجاد و اغلب در افرادی دیده می‌شود که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. کبد چرب معمولاً در مراحل اولیه آسیبی ایجاد نمی‌کند و علایمی ندارد، اما در صورت بدتر شدن می‌تواند منجر به آسیب جدی به کبد شود.

علت بیماری کبد چرب

کبد چرب می‌تواند ناشی از مصرف زیاد الکل باشد، اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری دچار بیماری نوع غیرالکلی هستند که ناشی از مصرف الکل نیست. عواملی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، عبارت‌اند از:

فشار خون بالا

افزایش کلسترول و تری گلیسیرید خون

ابتلا به دیابت نوع ۲

اضافه وزن و چاقی به‌خصوص در اطراف شکم

برخی افراد به دلایل دیگری مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، هپاتیت B مزمن، هپاتیت C مزمن، بیماری هموکروماتوز و عوارض جانبی برخی دارو‌ها به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

انواع کبد چرب غیر الکلی

کبد چرب ساده یا استئاتوز (کبد چرب گرید یک): در این مرحله سلول‌های چربی شروع به رسوب در کبد می‌کنند. در کبد چرب گرید یک هیچ التهاب یا زخمی وجود ندارد.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی (کبد چرب گرید۲): این مرحله زمانی رخ می‌دهد که تجمع چربی در سلول‌های کبد با التهاب همراه باشد.

فیبروز (کبد چرب گرید۳): این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که بافت اسکار پایدار در کبد و در رگ‌های خونی اطراف کبد وجود داشته باشد. در کبد چرب گرید ۳ کبد می‌تواند به درستی عمل کند.

سیروز کبدی (کبد چرب گرید۴): در این مرحله کبد به درستی کار نمی‌کند و علایمی مانند زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها و درد مبهم در سمت راست پایین دنده‌ها شروع می‌شود.

علایم کبد چرب

کبد چرب دارای این علایم است:

درد شکم

از دست دادن اشتها

کاهش وزن

ضعف یا خستگی

حالت تهوع

خارش پوست

زردی پوست و چشم

کبودی پوست و خون ریزی آسان

ادرار تیره‌رنگ

تغییر رنگ مدفوع

تجمع مایع در شکم (آسیت)

تورم پا‌ها

خوشه‌های قابل مشاهده از رگ‌های خونی زیر پوست

بزرگ شدن سینه در مردان

سرگیجه

درمان و پیشگیری

درمان کبد چرب بستگی به علت آن دارد، بعضی از انواع آن ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. اصلاح سبک زندگی علاوه بر درمان می‌تواند باعث پیشگیری از این بیماری شود.

اجتناب از مصرف الکل و دیگر مواد سمی: پرهیز از مصرف الکل، ضروری‌ترین بخش کنترل کبد چرب الکلی است. همچنین بیماران باید از مصرف دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئید‌ها که باعث آسیب به کبد می‌شود، اجتناب کنند.

رژیم غذایی: رژیمی با چربی تعدیل شده برای پیشگیری از کبد چرب توصیه می‌شود.

کاهش وزن: کاهش وزن می‌تواند باعث کاهش مقدار چربی جمع شده در کبد شود.

ورزش: ورزش منظم برای بهبود این بیماری، مفید و روشی مناسب برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون است.

دارودرمانی تحت نظر پزشک: دارو‌هایی که برای درمان مقاومت انسولین استفاده می‌شود، می‌تواند مفید باشد.

گیاه خار مریم (Milk Thistle): خار مریم گیاهی است که برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده و باعث افزایش تولید آنزیم‌های آنتی اکسیدانت می‌شود که به کبد برای شکستن و دفع مواد سمی کمک می‌کند. همچنین این گیاه ممکن است باعث افزایش تولید سلول‌های کبدی جدید شود. البته مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد.

برای بیمارانی به بیماری کبد چرب گرید ۲ مبتلا هستند، بهترین راه درمان، تغییر سبک زندگی است. با خوردن غذا‌های کم چرب و افزایش فعالیت بدنی می‌توانید بیماری خود را درمان و هر چند وقت یک بار با پزشک متخصص مشورت کنید.»

منبع: روزنامه خراسان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • میوه‌هایی که به فرایند کاهش وزن کمک می‌کند
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن