Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@23:35:36 GMT

خانه سینما کدام فیلم‌ها را نادیده گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۴۵۱۵۶

در فهرست نامزدهای نوزدهمین جشن خانه سینما، نام چند فیلم بیشتر از سایر فیلم ها تکرار شده و جای خالی برخی اسم ها در بخش های مختلف به چشم می آید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردا نیوز؛ در فهرست نامزدهای نوزدهمین جشن خانه سینما، نام چند فیلم بیشتر از سایر فیلم ها تکرار شده و جای خالی برخی اسم ها در بخش های مختلف به چشم می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«فروشنده» آخرین ساخته اصغر فرهادی و «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار توانسته اند در این بین با نامزدی در ۱۰ و ۹ رشته بیشترین توجه داوران جشن خانه سینما را به خود اختصاص دهند. به نظر میرسد برخی فیلم ها می توانستند در بخش های مختلف مورد توجه بیشتری توسط داوران قرار بگیرند. فیلم «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی تنها در 2 بخش طراحی لباس و چهره پردازی نامزد دریافت جایزه شده. فیلمنامه خوب مسعود احمدیان و کارگردانی تحسین شده بهروز شعیبی از نقاط مثبت این محسوب می شود و اگر بخواهیم بازی گروه بازیگران سیانور را نادیده بگیریم و به موسیقی این فیلم توجهی نکنیم، باید پرسید فیلم «دختر» ساخته رضا میرکریمی نسبت به سیانور چه مزیت هایی در کارگردانی و فیلمنامه دارد که در این بخش ها و همچنین در بخش بهترین فیلم نامزد دریافت جایزه شده است؟ «سیانور» فیلم مهمی بود که در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر نادیده گرفته شد و مهجور ماند و این اتفاق برای این فیلم بار دیگر تکرار شده است. «یتیم خانه ایران» آخرین ساخته ابوالقاسم طالبی نیز فقط در بخش های طراحی لباس و صدابرداری نامزد دریافت جایزه شده است. فیلمنامه روان و قصه گو و همچنین کارگردانی ابوالقاسم طالبی که به پختگی در سینما رسیده است، در کنار فیلمبرداری اصغر رفیعی در شرایط بسیار سخت و لوکیشن های متعدد، از عوامل اصلی موفقیت این فیلم تاریخی محسوب می شد که به کلی نادیده گرفته شده. موسیقی متن فیلم نیز به چشم نیامده است. در بخش بهترین موسیقی متن، همانند اتفاقی که در جشنواره سی و پنجم افتاد، موسیقی «رگ خواب» به آهنگسازی سهراب پورناظری بار دیگر نادیده گرفته شده. به نظر می رسد با توجه به جدی گرفتن خوانندگی تیتراژ و آواز در فیلم ها، اضافه کردن این بخش به جوایز سینمای ایران می تواند راهکار مناسبی برای حضور فعال خوانندگان در فیلم های سینمایی و جذب بیشتر مخاطب باشد. به نظر می رسد در هر یک از بخش های اصلی بیشترین شانس با کسانی باشد که فیلم هایشان بیشتر به چشم داوران جشن خانه سینما آمده. در بخش بهترین کارگردانی و فیلمنامه، اصغر فرهادی با موفقیت در جشنواره های مختلف بیشترین شانس را داراست و پس از آن می توان حمید نعمت الله و معصومه بیات را جزء گزینه های مناسب برای دریافت جایزه در بخش های بهترین کارگردانی و فیلمنامه دانست. در بخش بازیگری اصلی مرد و زن، شهاب حسینی برای فروشنده و لیلا حاتمی برای رگ خواب از بیشترین شانس برخوردارند و در بخش بازیگری مکمل زن، ثریا قاسمی و پانته آ پناهی ها بخت های اول کسب جایزه هستند. اما شاید بیشترین رقابت در بخش بازیگری مکمل مرد وجود داشته باشد. جایی که بازی های تحسین شده ناصر هاشمی در «برادرم خسرو»، فرید سجادی حسینی در «فروشنده» و هادی حجازی فر در «ماجرای نیمروز» به درستی دیده شده است. با توجه به بازی تحسین شده هادی حجازی فر در آخرین فیلم مهدویان، بعید نیست جایزه این بخش به حجازی فر تعلق بگیرد. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر

به گزارش خبرنگار مهر، هیأت انتخاب آثار بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر را محمدرضا مطوری، حسین ذوالفقاری و مهدی درویش تشکیل دادند.

براساس اعلام هیأت انتخاب بیست‌وپنجمین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر نمایش‌های «هشت خوان» به کارگردانی مجتبی خلیلی از اصفهان، «یادگاری» به کارگردانی آرزو جعفری و احسان بحرینی از جیرفت، «مجنون» به کارگردانی علی ربیحاوی از تهران، «قهرمان غریب» به کارگردانی مریم طرفی از سوسنگرد، «مستر دیفال» به کارگردانی سیدسروش پیمبری از کرمانشاه، «زخمه برادر» به کارگردانی عبدالحسین جلیل‌نسب از خرمشهر، «سفر» به کارگردانی مالک آبسالان از دهلران، «گلدمن» به کارگردانی پژمان مهراب‌پور و آمنه پورحسینی از خرمشهر، «اتیکت» به کارگردانی بهنام کاوه از آبادان (مشروط) و «ملاقات آخر» به کارگردانی حسن غابشی از خرمشهر (مشروط) به بیست و پنجمین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر راه یافتند.

بیست و پنجمین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر به دبیری مجید منادی از ۲۹ اردیبهشت تا سوم خرداد ۱۴۰۳ در خرمشهر به اجرا درمی‌آید.

کد خبر 6099556

دیگر خبرها

  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • (تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • ببینید | روایت بازیگر زن سینما از کامنت زشت یکی از آشناهای خود
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • بازگشت هانسی فلیک به بایرن مونیخ، احتمالی که دیگر نمی‌توان آن را نادیده گرفت
  • اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • درگذشت بازیگر «تایتانیک» و «ارباب حلقه‌ها» در ۷۹ سالگی
  • بازیگر تایتانیک و ارباب حلقه‌ها درگذشت