Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، دکتر جیرفتی در مراسم افتتاحیه شربت خانه ایرانی شهر تاریخی حریره کیش در خصوص طرح های در دست اقدام دراین مجموعه تاریخی برای جذب گردشگر بیشتر گفت: راه اندازی شربت خانه شهر تاریخی حریره برای رونق بیشتر گردشگری کیش انجان شده است.

وی افزود: این شهر از آثار قدیمی و ارزشمند کیش است و آثار میراثی ظرفیتی ارزشمند و بهترین راه برای معرفی فرهنگ یک منطقه به گردشگران به شمار می رود که چنانچه با اجرای طرح های جذاب در معرض بازدید قرار گیرند گردشگری رونق بیشتری پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جیرفتی تاکید کرد: با توجه به اینکه شهر باستانی حریره با وجود زیبایی وارزش تاریخی فاقد امکانات و محلی برای استقرار بازدید کنندگان بود به همت معاونت گردشگری سازمان طرح جامعی برای جذب گردشگر و استقرار آنها در این شهر تدوین شد که با راه اندازی این شربت خانه گام نخست در این راستا برداشته شده است.

معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه شربت خانه شهر حریره مرحله اول از طرح توسعه این منطقه تاریخی است افزود: بخش های دیگری بر اساس طرح جامع در این شهر ایجاد خواهد شد که برخی نیاز به ایجاد زیر ساخت دارد، با اجرای کامل طرح، شهر تاریخی حریره در چرخه گردشگری کیش قرار خواهد گرفت.

دکتر جیرفتی با اعلام اینکه در آینده نزدیک آب انبار سنتی حریره به مرکز گردشگری تبدیل خواهد شد اظهار کرد: این بخش هم پاتوقی برای گردشگران خواهد بود که در انتهای بازدید از جاذبه های گردشگری کیش، ضمن استراحت در آن با جاذبه های تاریخی این جزیره بیشتر آشنا شوند.

وی در ادامه اظهار داشت: بهره برداری از تمام طرح های مورد نظر یکسال زمان نیاز دارد و فازهای مختلف به مرور وارد چرخه گردشگری خواهد شد.

گفتنی است شهر حریره مربوط به سدهٔ ۵ تا ۱۰ ه.ق است و در شمال جزیره کیش واقع شده و این اثر در تاریخ ۱ شهریور ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۸۸۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»

برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی» همزمان با نودمین سال تاسیس دانشگاه تهران در باغ موزه نگارستان آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، برنامه‌های «تا صد سالگی»، پس از همایش «آینه‌دار دوران» برای نکوداشت استاد باستانی پاریزی طراحی شده است؛ «آینه‌دار دوران» عنوان برنامه‌های بزرگداشت استاد باستانی پاریزی است که ۷ سال قبل همزمان با روز معلم فعالیت‌هایش آغاز شد.

برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی» همزمان با نودمین سال تاسیس دانشگاه تهران، هفتم خرداد ماه در باغ موزه نگارستان با افتتاح یک سالن به نام این نویسنده و استاد تاریخ  همراه خواهد بود.

در این سالن آثار اهدایی هنرمندان با موضوع باستانی پاریزی به نمایش گذاشته خواهد شد.

همچنین در این روز برنامه خلق ۱۰۰ تصویر با موضوع زندگی و آثار محمد ابراهیم باستانی پاریزی توسط ۱۰۰ تصویرگر آغاز می‌شود. قرار است در تولد این نویسنده تصاویر به نمایش گذشته شود.

قرار است از آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی» در خرداد ماه ۱۴۰۳ تا صدمین سال تولد این ادیب در دی ماه ۱۴۰۴، سلسله برنامه‌هایی به نام و برای او برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  •  میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد تخصیص یافت
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان