Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد-معاونت توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: پیش بینی می شود درآمد کمیته امداد از محل مشارکت های مردمی در سال ۹۶ بالغ بر یک هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان باشد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علی محمد ذوالفقاری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مشارکت های مردمی در قالب طرح های اکرام ایتام، محسنین، کمک های نقدی، کمک های کالایی و خدماتی جمع آوری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درآمد کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال گذشته بالغ بر یک هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان بوده که از این میزان ۴۰۰ میلیارد تومان از طریق طرح اکرام ایتام، ۳۰۰ میلیارد تومان از طریق صندوق های صدقات، ۲۷۰ میلیارد تومان جمع آوری زکات و مابقی از محل مناسبت هایی بوده که در اختیار کمیته امداد قرار گرفته است.

معاونت توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود درآمد کمیته امداد از محل مشارکت های مردمی در سال ۹۶ بالغ بر یک هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان باشد و از ابتدای سال جاری تا کنون ۶۵۰ میلیارد تومان بوده است که تمام این مبلغ به مددجویان پرداخت شده است همچنین ۲۸ میلیارد تومان نذورات قربانی در سیستم ثبت شده است.

ذوالفقاری تصریح کرد: استفاده کمی و کیفی از ظرفیت خیرین و تعامل با موسسات خیریه در راستای جذب منابع با ارزش افزوده بیشتر و رضایتمندی امداد بگیران از جمله راهبردهای کمیته امداد در حوزه مشارکت های مردمی می باشد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۰ میلیون مشترک در کمیته امداد وجود دارد که از این میزان ۸ میلیون مربوط به صندوق صدقات، ۱ میلیون اکرام ایتام و ۱ میلیون سایر طرح های مشارکتی است و کمیته امداد ظرفیت افزایش ۱۰ میلیون مشترک دیگر را دارد.

معاونت توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: یکی از رویکردهای سازمان ارتقاء تکنولوژی کمک ها و مشارکت های مردمی است که در این زمینه تفاهم نامه ای با شرکت همراه اول منعقد شده و مقرر است کمیته امداد سامانه امداد اول را راه اندازی کند.

ذوالفقاری گفت: در تلاش هستیم در هر شهری از خیرین دیگر استان ها نیز استفاده شود، همچنین برای جذب نخبگان هر شهر برنامه ریزی شده تا از طرح ها و برنامه های آنها در جهت افزایش مشارکت های مردمی استفاده شود.

وی با اشاره به مشارکت های مردمی در خصوص طرح محسنین افزود: در این طرح تا کنون ۵۰۰ هزار پیامک مشارکت ارسال شده و بیش از ۳۲۰ هزار نفر برای انتخاب یتیم سازماندهی شده اند.

معاونت توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به برگزاری جشن عاطفه ها در سال ۹۶ گفت: جشن عاطفه ها در سال جاری بصورت ۲ مرحله اجرا می شود که در این مراسم تلاش است از ظرفیت خیرین در حوزه تولید لوازم التحریر، پوشاک و لوازم آموزشی استفاده شود و پیش بینی می شود کمک های مردمی جشن نیکوکاری امسال نسبت به مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته باشد.

ذوالفقاری در خصوص مسکن دار شدن خانواده های تحت پوشش گفت: تلاش می شود از ظرفیت خیرین صنعت ساختمانی در جهت ساخت مسکن برای خانواده های تحت پوشش استفاده شود و یک بخش از محل صدقات به این بحث اختصاص داده شده است.

وی در پایان با اشاره به نظام های مشارکتی خیرین کمیته امداد افزود: نظام های مسکن، اشتغال، آموزش، سلامت، معیشت و آموزش های معنوی خانواده های تحت پوشش، شش نظام مشارکتی خیرین می باشد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • برپایی اردوی جهادی پزشکی از سوی کمیته امداد شهر قدس
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی