Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنگلا مرکل برای دوره چهارم کاندید شده است. به گزارش نامه نیوز، هفته نامه اشپیگل مصاحبه ای با صدراعظم آلمان درباره اعتیاد به قدرت، تاثیر سیاست بر صنعت خودرو آلمان و تلاش وی مبنی بر همسو کردن رای دهندگان راست گرا با خود، انجام داده است.
اشپیگل: خانم صدراعظم، لطفا در خصوص قدرت و بی نظمی های ایجاد شده به واسطه آن، صحبت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر سیاستمداران از این امر آگاه هستند که گاهی اوقات، قدرت و نفوذ، می تواند مانند مواد افیونی عمل کرده و شخص را به قدرت معتاد کند. آیا این مورد در مورد شما صدق می کند؟
مرکل: امیدوارم که این طور نباشد. خیر، این طور نیست.
اشپیگل: آقای هلموت کوهل، صدر اعظم سابق، زمانی که باید با افتخار بازنشسته نشد و قدرت را کنار نگذاشت. چهارمین دوره صدراعظمی او برای کشور و اتحادیه مسیحیان دموکراتیک خوشایند نبود. آیا شما به این سرنوشت دچار نخواهید شد؟
مرکل: تا ماه نوامبر سال گذشته من عمیقا در این خصوص تامل کردم. به هیچ وجه این تصمیم برایم بدون مشکل نبود، اما در پایان به این نتیجه رسیدم که من قدرت لازم را دارم و هنوز هم کنجکاو هستم - در مورد مردم و در مورد نحوه تغییر زندگی و کشور، و در مورد چالش هایی که در مقابل سیاستمداران قرار دارد. به نظرم همین که فردی بداند از همه چیز آگاه نیست و جا برای پیشرفت وجود دارد، خیلی مهم است.
اشپیگل: آیا شما راهی برای مغرور نشدن به خود و گرفتار نشدن در دام اعتیاد به قدرت در نظر دارید؟
مرکل: (می خندد) من مقالات انتقادی را در مطبوعات دنبال می کنم.
اشپیگل: واقعا چنین است که می گویید؟
مرکل: من در مقام صدراعظم - همان طور که باید - دائما زیر ذره بین مردم و رسانه ها قرار دارم. برای من این امر اهمیت دارد که کارمندانم، نسبت به دید خود، مسائل را با من در میان می گذارند، اما زمانی که انتقادها را مطالعه می کنم، و خیلی زیاد به این کار اهتمام می ورزم، از نظر واقعی دیگران در مورد خود با خبر می شوم؛ چرا که در آن جا، مردم با اشتیاق منتظر آمدن صدراعظم نیستند و با صداقت، خوبی ها و بدی های موجود را بیان می کنند.
اشپیگل: روز یکشنبه، اولین و تنها مناظره تلویزیونی بین شما و مارتین شولتس، رقیب سوسیال دموکرات چپ میانه شما برگزار می شود. تهیه کننده ها خواستار حضور تماشاچی در استودیو و همچنین اختیار بیشتر برای مدیران بودند. اگر شما به آزادی مطبوعات اهمیت می دهید، چرا تمامی این ها را رد کردید؟
مرکل: این مناظره تلویزیونی برای من اهمیت دارد، به همین دلیل است که من در وهله اول تمایل خود را برای شرکت در چنین مناظره هایی اعلام کردم. این مناظره، فرصتی برای میلیون ها بیننده فراهم می کند تا سیاست های مارتین شولتس و من را برای چهار سال آینده به طور زنده ببینند. روش معمول این است که ساختار برنامه، با تلویزیون از پیش مشخص شود. از زمان مناظره های سال 2009 و 2013، ساختار ثابتی برای این امر وجود داشته است که کارآمدی خود را نشان داده است و امسال نیز از همان استفاده خواهیم کرد. *
اشپیگل: اگر بیش از یک بحث تلویزیونی وجود داشته باشد، مبارزات انتخاباتی بسیار داغ تر خواهد بود. چرا شما با آن مخالفت کردید؟
مرکل: از آنجا که مبارزات انتخاباتی در رسانه ها در قالب های مختلفی صورت می گیرد. و چون ما نظام ریاست جمهوری در آلمان نداریم، مردم به جای فرد، به حزب خاص، رای می دهند. از دیدگاه احزاب کوچکتر، حتی یک مناظره تلویزیونی هم امری ناخوشایند است، چرا که فقط کاندیداهای اصلی محافظه کاران و سوسیال دموکرات در آن شرکت می کنند.
اشپیگل: چرا برای رفتن به مصاحبه های کمپین انتخاباتی خود از هواپیماهای ارتش آلمان استفاده می کنید؟
مرکل: من از هلیکوپترهای متعلق به نیروی پلیس فدرال هم بهره می برم، و هر دوی این اقدامات، در راستای اختیارات قانونی است. باید صدر اعظم کشور، در همه حال در دسترس باشد و بتواند به بهترین نحو، وظایف خود را انجام دهد. مسائل امنیتی نیز وجود دارند. همه چیز شفاف است. من در سال 2005، رقیب انتخاباتی صدر اعظم بودم که به طور قانونی از هواپیماهای نظامی استفاده می کرد. من نیز آن موقع از هواپیمای خصوصی استفاده می کردم و اجازه استفاده از منابع ارتش را نداشتم.
اشپیگل: با تمام این تفاسیر، استفاده از چنین امکاناتی یک مزیت فوق العاده است. این طور نیست؟
مرکل: موافق نیستم. من حتی زمانی که در این رویدادهای حزبی شرکت می کنم یا در تعطیلات هستم، همیشه در حال وظیفه ام. البته از این موضوع شکایتی ندارم. می توان حتی گفت که این موضوع برای رقیب انتخاباتی ام یک مزیت است. چرا که این وظایف را ندارد و می تواند روی اننتخابات و فعالیت هایش تمرکز کند.
اشپیگل: این طور فکر می کنید؟
مرکل: مدیریت زمان برای کاندیداهای بدون وظایف اجرایی دولت، با من متفاوت است. من هر کجا که باشم، باید وظایف سنگین صدراعظمی خود را در ذهن داشته باشم.
اشپیگل: در اوایل ماه اوت، در "نشست دیزل"، این طور تصمیم گرفته شد که شرکت ها فقط باید به روزرسانی های نرم افزاری انجام دهند؛ یعنی ارزان ترین راه حل برای صنعت خودرو. این امر برای کاهش انتشار اکسید نیتروژن کافی نخواهد بود. چرا دولت آلمان همیشه تا این حد در خصوص صنعت خودرو، رویکرد سهل گیرانه دارد؟
مرکل: فکر نمی کنم این طور باشد. این امر بیشتر به چشم انداز دولت برای جلب دوباره اعتماد از دست رفته به صنعت خودرو بستگی دارد.
اشپیگل: صنعت خودرو به طور سیستماتیک سیاستمداران آلمانی را فریب داده است. آنها سیستم های کامپیوتری دستکاری شده تولید می کنند که نتیجه میزان انتشار گازها را به صورت دروغ نشان می دهد. زمانی که دولت از این فریبکاری مطلع شد، این نشست را برگزار کرد و با این که تمام افراد حاضر، می دانستند که این امر کافی نیست، اما نتیجه آن، تنها به روزرسانی نرم افزار بود. مردم آلمان چه طور باید اعتماد کنند که دولت در مقابل صنعت اتوموبیل سازی ایستاده است؟
مرکل: نسخه شما از وقایع بسیار خلاصه شده است. ما از همان ابتدا متوجه شدیم که به روزرسانی نرم افزار تنها قدم اول است. در قدم های بعدی، موضوع را دقیق تر پیگیری خواهیم کرد.
اشپیگل: باراک اوباما در ماه نوامبر در مصاحبه ای با ما، از شما به عنوان ضامن دموکراسی و همچنین مدافع ارزش های غربی یاد کرد. اما از زمانی که شما صدراعظم بوده اید، مشارکت در انتخابات به صورت بی سابقه ای پایین آمده است. چه طور این مسئله را توجیه می کنید؟
مرکل: خوشبختانه، مشارکت مردم در انتخابات پیشین بیشتر بوده است. اگر مردم بدانند که با چه تصمیم مهمی رو به رو هستند، حتما پای صندوق ها رفته و رای می دهند. همچنین همواره مشارکت در انتخابات عمومی خیلی بیشتر از انتخابات ایالتی است.
اشپیگل: از زمانی که شما صدر اعظم بوده اید، مشارکت مردم ثابت مانده است. برخی می گویند که شما باعث کم رنگ شدن حضور مردم شده اید. آیا چنین اتهاماتی، شما را آزار نمی دهد؟
مرکل: جهت اطلاع دقیق تر در سال 1998 مشارکت 82.2 درصد بود، در سال 2002 مشارکت 79.1 درصد بود، در سال 2005 مشارکت 77.7 درصد بود، در سال 2009 مشارکت 70.8 درصد بود و سپس در سال 2013 به 71.5 درصد افزایش یافت. من پیش بینی می کنم که امسال بار دیگر با افزایش میزان مشارکت مردم رو به رو خواهیم شد. من معتقدم که کمپین های انتخاباتی، فرصتی برای نشان دادن نظرات و سیاست های احزاب و افراد در خصوص آینده کشور ماست. من در مصاحبه ها و رویدادهای انتخاباتی ام، به شرح کامل و مفصل این نظرات و چالش های پیش روی کشور پرداخته و راه حل های سیاسی مورد نظر را ارائه می دهم. هدف کمپین های انتخاباتی، خراب کردن و توهین به رقبا نیست. مردم در این رویدادها متوجه می شوند که جهان چقدر سریع در حال تغییر است و ما با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنیم. آنها بر این اساس، تصمیم می گیرند دوست دارند چه کسی آینده کشور را در دست بگیرد.
اشپیگل: اتحاد دموکرات مسیحی آلمان همیشه بر این امر تاکید دارد که مهاجرت باید به شدت کنترل شود. آیا ظهور حزب "آلترناتیو برای آلمان" پیامد اجتناب ناپذیر سیاست های شما نیست؟
مرکل: در تابستان 2015 ما با یک وضعیت بشردوستانه بسیار دشوار مواجه شدیم. من معتقدم که واکنش ما منطقی و صحیح بوده است. اما به دلیل این که اتحاد دموکرات مسیحی آلمان به دنبال مهاجرت منظم و کنترل شده است، ما به موضوع قاچاق انسان پرداخته ایم و در این رابطه اقدامات لازم را به شکل قرارداد اتحادیه اروپا و ترکیه انجام داده ایم.
اشپیگل: آیا شما اعتقاد دارید که گاهی دست حزب "الترناتیو برای آلمان" در سمت راست طیف سیاسی را بیش از حد باز گذاشته اید؟
مرکل: خیر. اگر نگاهی اجمالی به سیاست های امنیتی داخلی آلمان داشته باشید، خواهید دید که ما همه اقدامات را در چارچوب ارزش هایمان انجام داده ایم.
اشپیگل: خانم صدراعظم از شما به خاطر شرکت در این مصاحبه تشکر می کنیم.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراتی، استاد دانشگاه: طرح خاورمیانه جدید بعد از حمله ایران شکل می‌گیرد

پایگاه خبری جماران: یک استاد دانشگاه با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: اقدام ایران همآوردی دو قدرت بزرگ نظامی جهان بود؛ یکی ایران در عرصه قدرت پهپادی و موشکی، و دیگری اسرائیل که سیستم دفاعی داشت. هرچند موشک‌های کمتری از ایران به اسرائیل اصابت کرد، ولی نشان داد که پیروز برتر این مبارزه ایران است.

مشروح گفت‌وگوی خبرنگار جماران با دکتر عبدالوهاب فراتی در پی می آید:

اهمیت پاسخ و حملات ایران به خاک سرزمین‌های اشغالی چیست؟

قطعاً این پاسخ هم مطابق بند ۵۱ منشور سازمان ملل بوده و هم کاملاً اخلاقی بوده است. در اینکه این پاسخ باید صورت می‌گرفت هیچ تردیدی وجود ندارد و می‌شود گفت که بُغضی در گلوی همه ما ایرانی‌ها و بغض بزرگتری در گلوی مسلمانان جهان گیر کرده بود که نمی‌ترکید و حمله ایران به اسرائیل ترکاندن بغض فروخفته‌ی همه ما در این سال‌ها در قبال جنایت‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی در برابر مردم مظلوم غزه بود. لذا من به این تصمیم احترام می‌گذارم و معتقدم تصمیم ضروری و درستی بود. همچنین معتقدم که اساساً طرح خاورمیانه جدید بعد از این حمله شکل می‌گیرد، نه طرحی که قبلاً آمریکایی‌ها مطرح می‌کردند.

به عبارت دیگر، خاورمیانه جدید خاورمیانه‌ ای است که فقط اسرائیل تعیین‌کننده رفتار در این منطقه نیست بلکه حضور ایران، تعیین‌کننده اول است و هر تخلفی که اسرائیل کند و شهروند ایرانی را در هر کجای عالم بزند و اثبات شود که کار اسرائیل بوده، ایران به خود چنین حق و اجازه‌ای می‌دهد که پاسخ مستقیم و شدیدی دهد.

جمهوری اسلامی ایران مثل یک ابرقدرت در این حادثه رفتار کرد. همچنان که آمریکایی‌ها در حمله به عراق یا در جنگ اول و دوم خلیج فارس که رسماً اعلام کردند ما عراق را می‌زنیم و همه هم می‌دانستند و آمد و زد و رفت، ایران هم اعلام کرد ما اسرائیل را می‌زنیم و این کار را انجام داد. زدن ایران هم نمادین نبود، بلکه کاملاً زد، به مثابه یک ابرقدرت اقدام کرد، پای حرفش ایستاد و تهدید کرد که اگر اسرائیل بخواهد جواب دهد، واکنش بعدی ما شدیدتر و غلیظتر خواهد بود. این کار برای بازگشت پرستیژ نظامی ایران که می‌خواست خودش را ثابت کند، ضروری و یک امر شایسته‌ای بود.

از طرف دیگر، ایران نشان داد که بزرگ‌ترین قدرت پهپادی و موشکی دنیا چگونه می‌تواند به بزرگ‌ترین سیستم دفاعی دنیا در اسرائیل صدمه بزند. اقدام ایران همآوردی دو قدرت بزرگ نظامی جهان بود؛ یکی ایران در عرصه قدرت پهپادی و موشکی، و دیگری اسرائیل که سیستم دفاعی داشت. هرچند موشک‌های کمتری از ایران به اسرائیل اصابت کرد، ولی نشان داد که پیروز برتر این مبارزه ایران است.

درباره ضرورت‌های داخلی هنگام مواجهه با دشمن بگویید.

اگر تصمیم ملی گرفته ‌شود که ربطی به جناح چپ و راست یا اصلاح‌طلب و اصول‌گرا ندارد و پیوند عمیق و وثیقی با منافع ملی پیدا ‌کند و به نوعی حیثیت ایرانی و شیعی بودن ما را در جهان برجسته ‌کند، باید از آن حمایت کنیم. البته به این معنا نیست که اگر کسی نظر یا دیدگاه مخالفی داشت مورد اذیت یا تهدید قرار گیرد. ما  باید به این ظرفیت برسیم که به هنگام طرح منافع ملی و شیعی، همۀ اختلافات را کنار بگذاریم. این امر در دامنه جامعه ما باید اتفاق بیفتد که همه از تصمیم ملی حمایت کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم.

از طرف دیگر یک اتفاق هم باید در سطح هرم قدرت و حاکمیت رخ دهد و آن این‌که حاکمیت هم تحمل و ظرفیت را در خودش ایجاد کند که اگر بخشی مخالفت کردند از باب تحمل پدرانه، به همه حرف‌ها گوش دهد، چون سخن مخالف امر طبیعی است که در همه جا اتفاق می‌افتد.

دیگر خبرها

  • فراتی، استاد دانشگاه: طرح خاورمیانه جدید بعد از حمله ایران شکل می‌گیرد
  • قتل مادر در اثر بدگویی‌های پدر معتاد
  • بایدن: اسرائیل قدرتمندترین شریک ما در منطقه است
  • دستگیری معتاد متهم به ۴۰ فقره سرقت در مشهد
  • ایران امروز قوی و مقتدر شده است
  • قدرت ارتش جمهوری اسلامی در جهان می‌درخشد
  • نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران از قوی‌ترین نیروهای مسلح جهان است
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان
  • سریع‌ترین دوربین جهان با قدرت ۱۵۶٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ عکس در ثانیه
  • جمع آوری ۳۵ معتاد متجاهر در آبادان