Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@03:09:19 GMT

حمایت از روحانی منوط به عمل به وعده‌ها است

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۵۵۴۷۲

روزنامه اعتماد: مرتضی حاجی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با منتقدان اصلاح‌طلبی که چرخشی در رفتار روحانی پیش و پس از انتخابات می‌بینند همراه نیست. این منتقدان نسبت به وزرای پیشنهادی روحانی انتقاد دارند و معتقدند روحانی در ایام انتخابات راهنمای چپ زده اما پس از رای گرفتن از بدنه اجتماعی به راست پیچیده است. مرتضی حاجی اما معتقد است که حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی با شناخت از مشی سیاسی او بوده است و تا زمانی که رییس‌جمهور از وعده‌هایش به مردم عدول نکرده است، باید از او حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بعد از جلسه تنفیذ و تحلیف و رای اعتماد وزرای رییس‌جمهور تا حدی مخالف خوانی‌های منتقدین نسبت به روحانی کاهش پیدا کرده است. منتقدان و مخالفان دولت کمتر اقدام به نقد و تخریب دولت می‌کنند. این آرایش سیاسی ماحصل چه اتفاقات و مذاکراتی است؟

من اطلاعی از مذاکرات دولت ندارم اما وقتی دولتی بر سر کار می‌آید، باید منتظر باشیم و ببینیم که چگونه برنامه‌هایش را به اجرا در می‌آورد. اگر مذاکره‌ای از سوی دولت با مخالفان صورت گرفته باشد، بسیار خوب و مفید است. فعالان سیاسی دو جناح می‌دانند که کشور نیاز به اتحاد و انسجام دارد. به طور طبیعی در ایام دولت در حال شکل‌گیری خیلی بحث‌ها اتفاق می‌افتد تا افرادی لایق انتخاب شوند. وقتی تصمیم‌گیری پایان یابد و دولت تشکیل شود، طبیعی است که هر دو جناح منتظر می‌مانند تا ببینند دولت چه اقداماتی را در راستای عمل به وعده‌هایش انجام می‌دهد. بخشی از آرامشی که در فضای سیاسی امروز به وجود آمده می‌تواند ناشی از همین موضوع باشد.

برخی از اصلاح‌طلبان انتقاداتی را نسبت به دولت دارند. آنها معتقدند که روحانی در ایام انتخابات راهنمای چپ زد و از بدنه اجتماعی رای گرفت اما بعد از انتخابات به راست پیچید و به خصوص این مساله را در مورد انتخاب کابینه رییس‌جمهور بیان می‌کنند. شما با این مساله موافق هستید؟

من موافق نیستم. آقای روحانی چهره ناشناخته‌ای نبوده است. یک دوره دولت را در اختیار داشته است و با علم به خصوصیاتی که از او سراغ داریم مورد حمایت قرار گرفت. الان هم که کابینه تشکیل شده باید کارش را شروع کند و همه فعالان سیاسی هم باید او را یاری کنند تا به وعده‌هایش عمل کند. این حمایت تا جایی است که دولت در مسیر شعارها، اهداف و برنامه‌هایش پیش می‌رود. آنجایی که آقای روحانی از شعارهایش عدول کند، باب نقد بسته نخواهد بود. عجله نباید کرد چرا که هنوز جوهر حکم آقای روحانی خشک نشده است. انتقاد در شرایطی که دولت هنوز کارش را شروع نکرده، منصفانه و عاقلانه نیست و به نفع کشور نیز نخواهد بود. باید به رییس‌جمهور و کابینه دوازدهم فرصت دهیم تا کارشان را آغاز کنند. ان‌شاءالله که در همین مسیر هم حرکت کنند. اینکه دولت تلاش کند که بین ملت انسجام ایجاد کند و دو جناح را به هم نزدیک کند و بین رفتارهای فعالان سیاسی هماهنگی ایجاد کند، بسیار کار مفید و ارزنده‌ای است و به نفع پیشرفت کشور خواهد بود. از این جهت من اعتقاد ندارم که آقای روحانی همچنان در فضای انتخاباتی باقی بماند. در ایام انتخابات آقای روحانی می‌خواست رای بیاورد اما امروز رییس‌جمهور همه ملت است. آن زمان کاندیدای بخشی از مردم بود و امروز رییس‌جمهور همه است و باید به همه خدمت کند؛ نه یک جناح خاص. شاخص و معیار در این رابطه نیز منافع ملی و مصالح کشور است تا برنامه توسعه‌ای که دولت ارایه کرده یا مجلس تصویب کرده، به بار بنشیند. اینها شاخص‌هایی است که باید عملکرد روحانی را با آنها سنجید. هر اقدامی که به انسجام ملی کمک کند، اقدام پسندیده‌ای است. کار دولت از این لحاظ درست است.


آیا روحانی توانسته منتقدان و مخالفان خود را آرام کند و این بستر برای تحقق گفت‌وگوی ملی و از ریشه حل کردن اختلافات بین دو جناح می‌تواند مفید باشد؟

امروز فضای سیاسی کشور آرام‌تر شده است. اینکه معلول کدام علت است من نمی‌دانم. کشور به آرامش نیاز دارد. تحقق هر برنامه‌ای این امنیت خاطر و آرامش را نیاز دارد. به خصوص برای جذب سرمایه‌های خارجی که نیاز امروز کشور است و برای مواجه شدن با چالش‌های بین‌المللی فضای آرام بین فعالان سیاسی هر دو جناح باید حاکم باشد. ما به این انسجام در کشور نیاز داریم. نمی‌توانیم هم دایما بر طبل اینکه ٢٤ میلیون رای چه می‌خواهند بکوبیم و بقیه افراد جامعه را نادیده بگیریم. اگرچه این سمت اکثریت باشند و رییس‌جمهور مسوول پاسخگویی به مطالبات اکثریت است اما به این معنا نیست که اقلیت نباید مورد توجه باشد. رییس‌جمهور و دولت امروز متعلق به همه کشور و مردم و حتی کسانی است که منتقد جدی و افراطی دولت هستند. افراطیون هم باید از خدمات دولت بهره مند شوند. این خدمات در یک فضای آرام و منسجم در عرصه سیاست کشور قابل ارایه و تامین است. بنابراین باید کمک کرد این فضا تداوم پیدا کند.

آیا بر این بستر می‌تواند گفت‌وگوی ملی صورت بگیرد؟

بله. اگر گفت‌وگویی قرار باشد اتفاق بیفتد، در چنین فضایی امکان تحقق دارد؛ نه در فضای پر از چالش و تشنج. خوب است از این فرصت برای تحقق گفت‌وگوی ملی استفاده کنیم.

ماموریت سخت اصلاح‌طلبان در شورای شهر و مجلس شورای اسلامی را چه می‌دانید؟اصلاح‌طلبانی که توانسته‌اند در بخش‌هایی از قدرت حضور پیدا کنند، به چه مسائلی باید توجه کنند تا سرنوشت اصلاحات موفقیت آمیز باشد؟

به نظر من سرنوشت اصلاحات فرع بر سرنوشت ملی ما است. اصلاح‌طلبان باید متعهد باشند که آنچه به مردم وعده کرده‌اند، عمل کنند. آقای شهردار برنامه‌ای به شورای عالی سیاست‌گذاری داده است و این شورا برنامه‌های آقای نجفی را هم جهت با دیدگاه‌ها و تفکرات خودش تشخیص داده است. شورای شهر توانسته شهردار کارآمدی را برای تهران انتخاب کند. شورای عالی باید نظارت کند تا برنامه‌های وعده داده شده، تحقق پیدا کند و هم در تصمیم‌گیری‌ها منافع ملی کل کشور در نظر گرفته شود. به خصوص اینکه تصمیم‌گیری در شهر تهران بر کل کشور تاثیرگذار است و فقط به تهران محدود نمی‌شود. همچنین باید منافع شهروندان تهرانی باید پیگیری شود. اگرچه اصلاح‌طلبان حائز اکثریت هستند اما افرادی با گرایش به عقاید رقیب هم در زندگی می‌کنند و شورای شهر باید از منظر منافع مشترک و عمومی گروه‌ها به مسائل نگاه کند. باید تصمیماتی گرفته شود که همه شهروندان از آن مرتفع شوند که در برخی مواقع نیز ممکن است به سود اصلاح‌طلبان نباشد.

حفظ اتحاد و انسجام اصلاح‌طلبان بعد از انتخابات چقدر اهمیت دارد؟ برای جلوگیری از تشتت در جریان اصلاحات پس از انتخابات ایده شما چیست؟

انسجام باید هر چه بیشتر حفظ شود. انسجام نه تنها در سطح ملی باید در کشور وجود داشته باشد بلکه باید در جناح‌های سیاسی نیز برای حفظ اتحاد و انسجام تلاش کرد. تشتت و تفرقه باعث از بین رفتن توانایی‌ها می‌شود. در قرآن کریم هم اشاره به این موضوع شده است که گروه‌های متفرق نیروهای‌شان تضعیف شده؛ فشل می‌شوند و توان‌شان را از دست می‌دهند اما انسجام و اتحاد که باشد به راحتی می‌توانند بر مشکلات فایق شوند. این مساله در بیان مختلف در تعالیم قرآن کریم هم دیده می‌شود. بنابراین اصلاح‌طلبان اگر می‌خواهند به موفقیت‌های‌شان تداوم بخشند ضمن اینکه باید عملکرد قابل قبولی از دید افکار عمومی داشته باشند، باید به گونه‌ای عمل کنند که نه فقط بدنه اجتماعی اصلاحات بلکه دیگر افراد جامعه نیز رضایت از عملکردشان داشته و به اصلاح‌طلبان رای دهند. جریان اصلاحات برای رسیدن به این امر مهم باید در درون خودشان اتحاد داشته باشند. تحقق این امر مقداری گذشت می‌طلبد و در برخی موارد کوتاه آمدن نیاز دارد که این انسجام تقویت شود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است

تابناک _ رئیسی در سخن با مردم ضمن تبریک ایام دهه کرامت در ابتدا در مورد عملیات وعده صادق، گفت: ابعاد موضوع عملیات وعده صادق باید در نشست‌های مختلف و در رسانه ملی و محافل علمی و پژوهشی بیان شود.

وی افزود: وعده صادق در کشور ما احساس غرور ملی و از نقاط عطف اجماع ساز بود به گونه‌ای که همه این اقدام را ستودند.

رئیس جمهور اظهار کرد: پیشینه این عملیات به جنایات و نسل کشی‌های رژیم صهیونیستی در غزه باز می‌گردد، غزه حقیقتاً تابلویی است که هم در آن جلوه نورانیت، مقاومت، صبر، دلدادگی، حق خواهی و مظلومیت مردم غزه را می‌توان مشاهده کرد و هم آن صفحه سیاه و ظلمانی که اوج بی‌رحمی، جنایت، نسل کشی و کودک کشی رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد؛ اما در این هفت ماه پیروز میدان مردم مقاوم فلسطین هستند.

«وعده صادق» جلوۀ بسیار روشنی از عقلانیت انقلابی

رئیسی با بیان اینکه حمایت از فلسطین نه در دانشگاه‌های غرب که در هرجای دنیا دیده می‌شود، گفت: رژیم صهیونیستی در این درماندگی خود به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد و رهبری انقلاب بر تنبیه این رژیم پس از این واقعه تاکید کرد و در نهایت جلوه‌ای از همکاری میدان، دیپلماسی و رسانه در عملیات وعده صادق دیده شد و نشان داد ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند؛ باید با قدرت پیش رفت.
وی تأکید کرد: معتقدیم در برابر دیپلماسی التماسی می‌توان جلوه‌ای از قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد که سایه جنگ را از کشور دور کند و سرریز همین اقتدار را می‌توان در ابعاد دیگر از جمله رفع مشکلات اقتصادی هم به کار گرفت.
رئیس‌جمهور تأکید کرد: برداشت من این است که «وعده صادق» نقطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و این نقطه اقتدار آثار خود را در زمینه‌های دیگر از جمله اقتصاد کشور نشان می‌دهد. اگر این عملیات غرورآفرین اجماع‌ساز بود و همه در کنار هم آن را تحسین کردند می‌توان از این فرصت برای اجماع در حل مشکلات کشور هم به کار گرفت.
رئیسی در پاسخ به این پرسش که راه‌حل مشکلات کشور موشک است یا مذاکره و یا هردو، تصریح کرد: ما بارها اعلام کردیم جمهوری اسلامی دست کشورهایی را که بخواهند با ما روابط خوبی داشته باشند می‌فشاریم؛ چه در آسیا و چه در اروپا تا روابط خوبی شکل گیرد. البته دشمن ایران‌هراسی را امروز تشویق می‌کند اما می‌بینیم که این ترفند جواب نداده است و مسئله فلسطین مسئله دنیا شده است. این نشان داد موضع جمهوری اسلامی درست است. بارها به کشورهای منطقه هم نشان دادیم که ایران دوست آنان است.


انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم


وی افزود:رئیس اقلیم کردستان در دیداری که با او داشتم تاکید می‌کرد کاری که حاج قاسم سلیمانی برای دفاع از اقلیم انجام داد تا داعش در آنجا به هدف خود نرسد، هرگز از یاد مردم کرد پاک نمی‌شود.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه وعده صادق این است که ما مقابل هرکسی که مقابل جمهوری اسلامی بایستد می‌ایستیم و با هرکسی بخواهد با ما روابط خوبی داشته باشد روابط خوبی خواهیم داشت، گفت: ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند، ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم و بارها بازرسان آژانس آن را اعلام کردند اما گوش شنوایی وجود ندارد. اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره، در واقع موشک جواب موشک است.
رئیسی با اشاره به اینکه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال نیاز کشور و تاکید قانون است، اظهار کرد: اگر در سال‌های گذشته شاهد تولید مسکن با توجه به نیاز مردم بودیم امروز با این مشکلات مواجه نبودیم، اقدامات در زمان خود انجام نشده است و کمبود در کشور احساس می‌شود. امروز شاهد تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در کشور هستیم. مسکن روستایی فعال است و اکنون بیش از ۲۶۰ هزار مسکن در این بخش تحویل دادیم. ۱۰۰ هزار مسکن تحویل مددجویان شده است.


کار ساخت مسکن در سراسر کشور درحال انجام است


وی با بیان اینکه تولید مسکن در کشور فعال است، بیان کرد: امیدواریم با کار جدی که در وزارت راه یا همکاری مردم، تعاونی‌ها، نیروهای مسلح و دانشگاه‌ها برای تولید مسکن در حال انجام است، وعده ما عملی شود. از وعده‌های دولت که به دنبال تحقق کامل آن است حتماً ساخت مسکن است. اطمینان می‌دهیم دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند اما در عین حال به کمک خود مردم هم نیاز داریم.
رئیس‌جمهور عنوان کرد: در مسکن مهر وقتی کار را شروع کردیم ۲۴۰ هزار تعهد ساخت مسکن داشتیم. دولت‌های قبلی متعهد شده بودند اما این کار را انجام دادیم و ۱۴۰ هزار مسکن از این میزان به مردم تحویل شده است. ساخت مسکن کمی طول می‌کشد و امیدواریم بتوانیم این امر را به خوبی پیش ببریم.
رئیسی در پاسخ به پرسشی درباره آمارهای مهار نسبی رشد تورم و نقدینگی از یک‌سو و محسوس نبودن این امر در زندگی مردم، تصریح کرد: علت‌ها را باید از میان برد تا تورم کاهش یابد. ما با تورم نزدیک ۶۰ درصد شروع کردیم و تلاش کردیم کسری بودجه نداشته باشیم یا کسری بودجه‌ای که وجود داشت را با ایجاد درآمد تلاش کردیم پیش ببریم نه با استقراض و چاپ پول. در سالهای بعد هم تلاش کردیم هزینه‌ها را افزایش ندهیم و بودجه را هم تراز ارائه کنیم تا کسری بودجه که در این زمینه موثر است وجود نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: رشد نقدینگی در این دولت ۲۳ درصد است که بسیاری باور نمی‌کردند، همچنین بر وجود انضباط مالی و اضافه برداشت موسسات مالی و اعتباری تاکید کردیم تا اگر این روند ادامه یابد حتی این موسسات را منحل کنیم.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: من روزانه آمار می‌گیرم، روزی نمی‌گذرد مگر اینکه از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم و این مبالغه نیست و حساسیت من بر این موضوع است.


تورم روز به روز کاهشی می‌شود


رئیسی با بیان اینکه تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود، گفت: تلاش کردیم فشارها بر اقشار ضعیف، مستمری‌بگیران و مددجویان کاهش یابد. طرح کالابرگ هم برای همین بود که کالاهای اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد. این اقدامات همه در جهت فقرزدایی است و کمکی به خانواده‌های نیازمند است که آب، برق، گاز و بیمه سلامت این خانواده‌ها رایگان شود.
وی توانمندسازی مددجویان را از اقدامات دیگر برشمرد و افزود: ۱۰۰ هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند و اولین‌بار است که کسی پشت نوبت کمیته امداد نیست. نمی‌خواهم بگویم این امر مسئله را حل می‌کند یا کسی در کشور چنین نیست اما الان در وزارت رفاه سامانه‌ای آماده شده تا هرکسی در کشور نیازمند است به این سامانه اعلام کند تا دولت برود و آنان را تحت پوشش قرار دهد.
رئیس‌جمهور افزود: تلاش شده تا در زمینه حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان اقداماتی انجام شود تا در وضعیت تورمی فشار اقتصادی بر آنان کمتر شود مثلاً تغییر حقوق در این زمینه تاثیر داشته است. دولت بر مشکلات اقتصادی واقف است و تلاش می‌کند این مشکلات را روزبه‌روز کاهش دهد.
رئیسی درباره مالیات بر سوداگری و برنامه دولت در این زمینه، گفت: زنجیره تامین، تولید تا مصرف باید کنترل شود و این کنترل همیشه نباید دولتی باشد، اتحادیه‌ها، اصناف و اقشار می‌توانند در این زنجیره نظارت و کنترل داشته باشند. در زمینه مسکن، نظام‌بخشی به بنگاه‌های معاملات بسیار مهم بود که در این دولت با همکاری خود بنگاه‌ها انجام شد. برخورد با سوداگری و سودجویان در بازار حتماً مورد توجه و پیگیری دولت است تا قوانین در این زمینه را با قدرت اجرا کند.

ابربدهکاران بانکی که پچ‌ پچ محافل بود را علنی کردیم

رئیس‌جمهور در پاسخ به پرسشی درباره گسترش عدالت اجتماعی و فرهنگی، گفت: در اولین بودجه‌ای که به مجلس تقدیم کردیم تلاش کردیم براساس آمایش سرزمینی بودجه را توزیع کنیم. امکانات تحصیلی، جاده‌های روستایی و حل تنش آبی روستاها را در این زمینه در نظر گرفتیم و امروز از ۱۰ هزار روستا که تنش آبی داشت مشکل ۵ هزار روستا در این دولت حل شده است. هدف دولت حل کامل این مشکل است.
رئیسی ادامه داد: عدد روستاهایی که مثلاً در زمینه فیبر نوری به آن‌ها توجه شده بیشتر از مناطق شهری و مناطق به اصطلاح بیشتر پیش چشم بوده است. توجه به مناطق کم برخوردار از نظر ساخت جاده، خانه بهداشت، ساخت مدرسه و امکانات دیگر با نگاه عدالت‌محور عمل کردیم.
وی خاطرنشان کرد: جایی که احساس کنیم امری خلاف عدالت صورت گرفته حقیقتا برافروخته می‌شویم و آن را شایسته دولت و نظام اسلامی نمی‌دانیم. حتماً به همه بخش‌ها توجه عادلانه داریم.
رئیس‌جمهور با اشاره به موضوع گشت ارشاد مدیران، گفت: کاری که عدالت را نقض می‌کند فساد است‌. از ابتدا اعلام کردیم ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم، آن‌هم با ایجاد شفافیت در عمل. صدور مجوزها را دیدیم که چگونه اصلاح شد، سامانه تجارت بیش از ۹۰ درصد در حال اجراست و این سامانه‌ها از ایجاد فساد جلوگیری می‌کند. ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم تا کسی اینگونه عمل نکند. گام‌های خوبی برای شفاف‌سازی و برخورد با افراد مختلف در دولت برداشته‌ایم.
رئیسی ادامه داد: وقتی اعلام می‌کنیم نزدیک ۱۰۰ نفر از مسئولان بخش‌های مختلف که همگی هم مشکل نداشتند، اما احساس ناکارآمدی‌شان وجود داشت و برخی که در موارد نادر مسئله داشتند، همه جابه‌جا شدند در راستای همین گشت ارشاد مدیران و نظارت است.

گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است

رئیسی تصریح کرد: گشت ارشاد مدیران در سطح کشور در حال اجراست. تغییر، تذکر و هشدار در این زمینه انجام میشود و هرجا لازم است جابه‌جایی هم صورت می‌گیرد. ما خط قرمزی در این زمینه نداریم. من نه از گروه، حزب یا جریان خاصی نیستم. دولت ما مردمی است و ما با مردم ارتباط داریم. هرجا احساس کنیم رودربایستی نداریم و در همه شوراهای اداری اعلام کردیم و تجربه کردیم که ۲۰ مدیر تشویق شدند و ۱۰ مدیر هم برکنار که البته گفتیم همه آنان مشکلی نداشتند بلکه موضوع کارآمدی در مسئولیت بیشتر مطرح بوده است.

 

این خبر تکمیل خواهد شد...

 

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق عامل ایجاد احساس غرور ملی است
  • رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • یسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک ملیون شغل عمل کرده است
  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند