Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجاب سرچشمه کمال زن مسلمان و مانند صدفی است که مروارید شخصیت زن را درون خود نگه می دارد و نمی گذارد این گوهر ارزشمند، در بازار پر مخاطره هوس رانان، ارزان عرضه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛صاحب نیوز-روح الله رضائی/وقتی بیمار می شویم، نزد پزشک می رویم، هر دستوری که او می دهد مو به مو انجام می دهیم تا زودتر بهبود یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتقادمان بر این است که پزشک خیر و صلاح مارا بهتر از خود ما می داند، بنابر این تسلیم دستورات او می شویم.

وقتی ما دین اسلام و مذهب شیعه را برگزیده ایم و قرآن را به عنوان کتاب وحی قبول کرده ایم، این بدین معناست که می پذیریم تک تک آیات نورانی قرآن برای سعادتمند شدن ما نازل شده است. طبیعی است تخطی ار دستورات خداوند باعث می شود ما به سمت ظلالت و گمراهی پیش برویم وعاقبت به خیر نشویم. یکی از همین آیات قرآن که متاسفانه این روزها از اهمیتش کاسته شده آیه حجاب است.

حجاب سرچشمه کمال یک زن مسلمان است. خداوند طبق نص صریح قرآن حجاب را واجب دانسته تا زمینه های لازم برای رشد و کمال خانم ها فراهم شود. حجاب مانند صدفی است که مروارید شخصیت زن را درون خود نگه می دارد و نمی گذارد این گوهر با ارزش در بازار پر مخاطره ی هوسرانان به قیمت ارزان عرضه شود.

متاسفانه این روزها عده ایی بدون توجه به دستور صریح قرآن مجید مسئله پوشش زنان و دختران را در جامعه یک امر شخصی قلمداد می کنند؛ با اینکه می دانند آمدن زنان و دختران جوان در خیابان و پاساژ و اداره و…با پوشش نامناسب بینندگان هرزه را به تحریک وا می دارد، اما به خاطر رسیدن به برخی از مقاصد خویش بر آیه «لا اکره فی الدین» اصرار می ورزند و این طور وانمود می کنند که حکومت به زور زنان را وادار به داشتن حجاب می کند.

در هر حال هر چه جامعه برهنه تر باشد، زمینه اقسام فسادهای اجتماعی هم بیشتر می شود. هر چه زنان و دختران ما با پوشش نامناسب تری در جامعه ظاهر شوند گناه چشم چرانی بیشتر می شود .وقتی چشم چرانی زیاد شد به دنبال آن دوستی های نامشروع دختر و پسر هم زیاد می شود و به دنبال آن گناهان بیشتری دامن جامعه رامی گیرد. امام صادق(ع)می فرماید: «نگاه به نامحرم تیری از تیرهای شیطان است»

به نظر شما چرا رسانه های آن طرف آبی دایه دلسوزتر از مادر شده و برای آزادی زنان ما از بند حجاب تلاش می کنند؟ واقعا بد پوششی زنان و دختران ما چه سودی به آنها می رساند؟

چرا غربی ها از زنان محجبه ما که با حجاب اسلامی و با اقتدار در محل کار خود و به طور کلی در جامعه ظاهر می شوند، می هراسند؟ توجه شما را به قسمتی از برنامه های استعمار انگلیس جلب می کنم.

استعمار معتقد است: «باید کوشش فراوان کرد تا زنان مسلمان را نسبت به امر حجاب بی میل نمود ودر عوض آن ها را به بی حجابی و رها کردن چادر علاقه مند ساخت. باید با دلایل و شواهد تاریخی ثابت کنیم که حجاب و پوشش از دوران بنی عباس متداول شده و صدرصد مورد تایید اسلام نیست؛ پس از انکه حجاب با تبلیغات وسیع از میان رفت، مأموران ما جوانان را به عشق بازی و روابط جنسی نامشروع با زنان غیر مسلمان تشویق کنند. این زنان باید کاملا بی حجاب ظاهر شوند تا الگویی برای زنان آنها باشند.»

به این نتیجه می رسیم ،هر چادری که از سر یک زن مسلمان برداشته شود، استعمار یک قدم به اهداف شوم خود نزدیک تر می شود. هرچه فرهنگ برهنگی در جامعه ما بیشتر جا بیفتد، لوازم آرایشی,لباس های آنچنانی، وسایل غیرضروری منزل و…بیشتر وارد کشور ما می شود. وقتی این اتفاق افتاد، علاوه بر خارج شدن ارز از مملکت، فرهنگ حاکم بر کشور به سمت ابتذال، طلاق، اعتیاد و…سوق پیدا می کند.

خانواده های ما باید هوشیار باشند غربی ها به بهانه دفاع از آزادی اجتماعی و برای بهره کشی مدرن به شیوه های مختلف دختران و پسران ما را به سمت بی حجابی، هوسرانی، اعتیاد و بی قیدی سوق می دهند تا همچنان پایه های قدرتشان استوار بماند و البته از بازار 80 میلیونی کشور ما سودهای سرشاری به جیب بزنند. طبیعی است که هرچه فرهنگ بد حجابی در جامعه گسترده شود پسران ما از ازدواج و تشکیل خانواده سر باز می زنند. در چنین جامعه ای افراد می توانند به راحتی به لذات نامشروع خود دست یابند.

هنگامی که شور و شوق جوانی رو به افول رفت جوان ما در سن بالا ازدواج می کند تا همسرش برای او فرزند آورد و برایش کلفتی بکند.

بیاییم از قرآن و کلام خداوند درس بگیریم، زنان و دختران خود را بیش از پیش به رعایت حجاب اسلامی دعوت کنیم. دختران ما باید به این باور برسند که داشتن حجاب نه تنها برای حضورشان در اجتماع محدودیتی ایجاد نمی کند بلکه به آن ها شخصیت می بخشد. پوشش مناسب نه تنها مانعی برسر راه خانم ها نیست بلکه به انها عزت نفس و شخصیت می بخشد.حفظ حجاب موجب ارامش وسکونت واستحکام خانواده وجامعه وبی حجابی موجب اضطراب,تزلزل وناپاکی خانواده و جامعه می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۵۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  در جامعه‌ای که پوشش زنان و حتی مردان از دیرباز یکی از آداب و ارزش‌های اجتماعی بوده و بدپوششی در این جامعه مذموم شمرده شده است، عادی‌شدن پوشش‌های غیرمتعارف، چه در مردان و چه در زنان، زنگ خطر استحاله فرهنگی و ارزش‌های اجتماعی را به صدا درمی‌آورد.
پوشش انسان‌‌ها صرف‌نظر از این‌که از نظر فطرت انسانی یک ابزار مصونیت است، برای فعالیت‌‌های اجتماعی زنان و مردان نیز مفید است. هر کسی باید به اندازه‌‌ای که خود او می‌داند و برایش مصونیت‌آفرین است، به آن عمل ‌کند. حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی است. عواملی که باعث سلامت در جامعه می‌شوند و در صورت نبود این دو عامل، مشکلات و اثرات مخرب زیادی در جامعه به وجود خواهد آمد؛ چراکه اگر حجاب و عفاف که مکمل یکدیگرند، در افراد و جامعه رعایت شود، سبب رشد و افزایش معیار اطمینان و اعتماد در جامعه، تاثیر مثبت بر سلامت روحی و روانی در تربیت و تعلیم فرزندان و محیط اطراف می‌شود. همین امر سبب رشد عقلی و فرهنگی در جامعه و مانعی محکم در مقابل عوامل و تاثیرات منفی و مخرب است.
   
انسان، پوشش‌گریز است یا خیر؟
پیرامون موضوع حجاب و پوشش زنان مسائل مختلفی مطرح می‌‌شود اما پیش از هر چیزی باید بررسی شود که آیا انسان بالطبع حجاب‌گراست یا خیر؟ پوشش دینی بانوان و حجاب از اختراعات آیین اسلامی نیست، بلکه ریشه در تاریخ دارد. در تمدن‌های کهن بشری مانند تمدن یونان و ایران نیز موضوع حجاب در بین بانوان دارای جایگاه خاصی بوده است؛ بنابراین نه‌فقط اسلام واضع قانون حجاب نبوده، بلکه در جهت جلوگیری از افراط‌ و تفریط‌هایی که در طول تاریخ در مورد حجاب نیز به ‌وجود آمده، به قانونمند کردن و تنظیم آن همت گماشته و آن را به‌صورتی متعادل، صحیح و متناسب با فطرت انسانی زن و غیرتمندی مرد، آن را ارائه داده است. در پاسخ به این‌که انسان پوشش‌گریز است یا خیر، باید هر دو گزاره آن بررسی شود. اگر فرض بر حجاب‌گریزی باشد، اعتبار و ارزش رعایت حجاب به‌دلیل عقلانیت و پیامد فرهنگ و تربیت فردی است. اگر فرض بر گزاره اول باشد، عدم رعایت حجاب خلاف طبع بوده است. این موضوع در حالی است که در ایران تاکنون حجاب‌گرایی فرض شده و مبنای سیاست‌گذاری بر این اساس انجام گرفته است.
   
محجبه‌های جوان؛ مرکز ثقل مواجهه با بدپوشش‌ها
در مسأله حجاب، حاکمیت با گروه‌های مختلفی روبه‌روست؛ افرادی که صرفا بدپوشش هستند، افرادی که به بدپوششی کمک می‌کنند (مانند تولیدکنندگان البسه نامناسب) و در نهایت افرادی که بی‌حجابی عامدانه را تبلیغ می‌کنند (مانند متعرضان به محجبه‌ها و افراد تبانی‌کننده با عوامل بیگانه). ولی به نظر می‌رسد که محجبه‌ها باید مرکز ثقل این مواجهه قرار بگیرند. یک فرد محجبه و عفیف وظایف بزرگی بر عهده دارد و باید الگوی مناسبی برای دیگران باشد تا آنها نیز از این هدیه الهی بهره‌‌مند شوند. به هر حال در مقابله با بی‌حجابی، به جای برخورد با بی‌حجابان عادی، باید این پندار که بی‌حجابان در غلبه کمی و کیفی هستند، تضعیف شود. در این راه می‌توان از ظرفیت محجبه‌ها استفاده کرد. با وجود این‌که این موضوع مورد توجه قرار گرفته اما اجرای آن ناشیانه بوده است؛ چراکه بیشتر این افراد بانوان میانسال بوده، در حالی که بهتر است از جوانان و دانشجویان در این امر استفاده شود. با این حال باید توجه داشت که اعتدال در رفتار با بدحجابی باید رعایت شود؛ زیرا افراط در آن موجب تنش و اضطراب و منجر به عادی‌شدن بدپوششی در جامعه می‌شود. این مسأله نیازمند نهاد ستادی و نظارتی فراقوه‌ای است که منحصرا به مسأله حجاب نپردازد. می‌توان این نهاد را در قالب ستاد مبارزه با مفاسد فرهنگی ــ اجتماعی تشکیل داد. 

ارتقای صنعت مد در موضوع حجاب اسلامی
به نظر می‌رسد باید اقداماتی در جهت کاهش پوشیدنی‌های ناسالم یا نامناسب و افزایش پوشیدنی‌های سالم و مناسب، البته با کیفیت و قیمتی مناسب برای کاهش زمینه‌های فساد و بدپوششی انجام شود. بر همین اساس باید طراحان لباس در یک زیست‌‌بوم ایرانی ــ اسلامی تربیت شوند و طرح درس‌ها و نظام آموزشی خیلی قدیمی، چه در طراحی لباس و چه در طراحی پارچه ارتقا پیدا کند. مسئولان این صنعت و این حوزه باید تدابیر لازم را برای پوشش مناسب با قیمت مناسب در اختیار جامعه قرار دهند و نیازهای اقتصادی تولیدکنندگان نیز تامین شود. از سویی دیگر تسهیل تشکیل خانواده، تقویت روابط خانوادگی و افزایش اشتغال مناسب می‌تواند در کاهش زمینه‌های بدپوششی نیز موثر باشد.  با این حال باید جایگاه حجاب به‌درستی در کشور تبیین و مشخص شود. در برخورد با پدیده بدحجابی باید مشکل فرهنگی و سیاسی آن، از یکدیگر تمایز پیدا کند و متناسب با خاستگاه‌‏های آن به برخوردی سنجیده و برنامه‏ریزی‌شده پرداخت. در برخورد با بی‌حجابان باید دقت کرد تعلیم، موعظه و دعوت به خیر، مقدم بر امر به معروف و نهی از منکر است که در این مسیر نهادهای آموزشی اهمیت بالایی دارند.

دیگر خبرها

  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • گسترش فعالیت هیات های آزادگان تهران به سمت خودباوری
  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است