Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مدیران حکومت اسلامی باید به سیره و تفکر علوی اقتدا کنند و پاسداشت غدیر، حفظ این ارزشها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازندای تفرش، سردار سنایی راد، معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع مردم تفرش گفت: امروزه اسلام حقیقی در برابر اسلام اموی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلام حقیقی منبع عقلانیت، محبت، رشادت و انسانیت و اسلام اموی منبع خشونت و توحش است. نگهبانی از اسلام حقیقی نیازمند رشادت، ایثار و شهادت است و جوانانی همانند شهید شهید حججی ها در این راه به شهادت می رسند تا لکه ننگ تکفیری ها را از دامن اسلام پاک کنند.

سردار سنایی راد اظهار کرد: جوانان مسلمان سوری، لبنانی، افغانی و ایرانی در کنار یکدیگر برای حفظ اسلام و دفاع از مظلومیت و انسانیت مجاهدت و جان خود را فدا می کنند.

وی افزود: آمریکا قصد داشت با ایجاد اسلام داعشی چهره اسلام ناب محمدی را تیره و تار کند؛ اما به برکت جهاد رزمندگان و خون شهدا اسلام ناب محمدی حفظ و اسلام تکفیری و سلفی به نابودی کشانده شده است.

معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه حکومتی که به نام اسلام اهل بیت(ع) است باید مدیران علوی داشته باشد، بیان کرد: از چنین نگاه اسلامی به امر حکومت، فساد برنمی آید؛ چراکه حضرت علی(ع) حتی به خاطر برادر خود حاضر نشدند آتش جهنم را از آنِ خود کنند. اگر در مواردی مغایرت وجود دارد ناشی از تضعیف برخی از باورهای اسلامی است.

حکومت اسلامی منهای عدالت بی‌ارزش تر از آب بینی بز است

سردار سنایی راد یادآور شد: اصل برپایی حکومت دینی، عدالت است و اگر آن مخدوش شود به فرموده امام علی(ع) این حکومت به اندازه آب بینی بز بی ارزش است.

وی ادامه داد: مدیران حکومت اسلامی باید به سیره و تفکر علوی اقتدا کنند و پاسداشت غدیر، حفظ این ارزشها است.

معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به مسئله غدیر، افزود: در روز غدیر، پیامبر(ص) به فرمان الهی حضرت علی(ع) را به عنوان جانشین خود معرفی کرد و اگر این کار را انجام نمی داد، رسالتش کامل نمی شد. پیام امامت، تکامل نبوت است.

سردار سنایی راد بیان کرد: مشروعیت ولایت و امامت از جانب خداست. امروز در عرصه حکومتی باید به پیام غدیر توجه شود. پیام غدیر، ولایت امام علی(ع) است و چگونگی اعمال ولایت را باید از حضرت علی(ع) درس و الگو بگیریم.

شفافیت و صداقت حضرت علی(ع) الگوی مدیران و مسئولان باشد

وی گفت: شیوه تعامل با مردم، درایت در حکومت، مقابله با مخالفان و عدالت از جمله درس‌های مهم حکومتی امام علی(ع) است که اجرای این الگوها فقط در ادعا نباید باشد.

معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سیاست امام علی(ع) شفاف و همراه با صداقت بود که این ویژگی مهم باید در جامعه اسلامی، الگوی مدیران باشد. مسئولیت در نگاه امام علی(ع) یک امانت است که و ادای امانت کاری بس سخت است.

سردار سنایی راد اضافه کرد: پیام دیگر غدیر، این است که پس از حضرت امیر(ع) باید حکومت دینی بماند. امامت، ادامه نبوت است. ولایت فقیه ادامه امامت و نبوت است.

وی خاطر نشان کرد: پیامهای مسئله غدیر باید بازخوانی شود و به خروجی های آن عمل شود. عمل به این الگوها می تواند پاسخگوی جهان تشنه عدالت و معنویت امروز باشد.

خیرمقدم گویی توسط فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش، مولودیه خوانی، اهدای جوایز به قید قرعه به افرادی که دارای نام علی بودند از دیگر برنامه های این مراسم بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۶۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟

همشهری آنلاین – مجید جباری: جنگل های زاگرس با ۶ میلیون هکتارمساحت، منبع معیشت حدود ۲ میلیون جامعه‌محلی و منبع تامین ۴۰ درصد آب کشور است؛ اما این عرصه مهم و حیاتی به دلیل سالها بهره برداری غیر اصولی، هجوم آفات و بیماری، خشکسالی‌های پی در پی و ... با کاهش محسوس تراکم پوشش گیاهی مواجه شده و بخش وسیعی ازمساحت آن درمعرض نابودی قرار دارد. برهمین اساس، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از آغاز طرح نجات جنگل‌های زاگرس خبر داد و گفت: «وابستگی بیش از ۵۰ درصد زندگی مردم و جوامع محلی حاشیه جنگل‌های زاگرس و بهره برداری سنتی از درختان، خشکسالی پی در پی، ریزگردها و در نتیجه، طغیان آفت ها و بیماری ها تعادل اکولوژیکی این عرصه جنگلی گسترده را برهم زده است.»

نقی شعبانیان، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درگفت‌وگو با همشهری آنلاین بیان کرد: «با توجه به اهمیت عرصه های جنگلی زاگرس، طرح جنگلداری اجتماعی به زودی در همه عرصه های زاگرس اجرا می شود. این طرح با پشتوانه علمی داخل و تجربه دنیا در جنگل های مشابه ایران، مثل جنگل های فرانسه، ایتالیا و اسپانیا تهیه شده و به صورت پایلوت در برخی مناطق حاشیه جنگل های زاگرس در حال اجراست.

نقی شعبانیان، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور

او افزود: «نجات جنگل‌های زاگرس، نیازمند عزمی ملی است و به همین خاطر، سند ملی احیای این جنگل‌ها توسط سازمان منابع طبیعی تهیه شده است و معتقدیم که توان علمی لازم در سازمان ما وجود دارد که با همکاری دانشکده‌های منابع طبیعی کشور، این سند را به طور کامل اجرایی کنیم.»

مرگ یک میلیون هکتار از مساحت جنگل‌های زاگرس | درختان امکان زادآوری ندارند | نجات زاگرس ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

شعبانیان شرط اساسی برای احیای عرصه‌های جنگلی زاگرس را تخصیص اعتبارات کافی از سوی دولت عنوان کرد و گفت: «با تخصیص اعتبارات لازم می توانیم طرح جنگلداری اجتماعی را برای احیاء این عرصه های جنگلی باارزش در پیش بگیریم. جنگلداری اجتماعی جوامع محلی را در حفظ جنگل‌ها درگیر و شرایطی را فراهم می کند که احیای جنگل‌ها از نظر اقتصادی به نفع شهروندان باشد. خوشبختانه حساسیت های لازم در باره در دولت نسبت به حفظ و احیای جنگل ها وجود دارد و این حساسیت باید منجر به تخصیص اعتبار شود. البته در آخرین کارگروه ملی احیای جنگل های زاگرس که اواخر سال گذشته با حضور محمد مخبر، معاون رئیس جمهور، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزاری نفت، نیرو، جهاد کشاورزی برگزار شد، به نتایج نسبتا خوبی رسیدیم و این جلسات تا دستیابی به بهترین نتیجه ادامه خواهد داشت.»

چرای بی‌رویه دام، هجوم آفت ها و بیماری‌ها و بهره برداری بیش از حد از عرصه های جنگلی زاگرس، امکان زادآوری در این عرصه مهم و حیاتی پهناور را از بین برده و کاهش تاج پوشش گیاهی بیش از یک میلیون هکتار از این جنگل به زیر ۱۰ درصد رسیده که به معنای مرگ بخش های وسیعی از جنگل های زاگرس است.

کد خبر 847855 برچسب‌ها منابع طبیعی آب خیزداری گیاهان و درختان محیط زیست جنگل محیط زیست ایران محیط زیست سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر