Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@09:36:47 GMT

انگلستان سیاست‌ها را کپی‌پیست می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۵۸۸۶۰

انگلستان سیاست‌ها را کپی‌پیست می‌کند

یک مقام ارشد دپارتمان تجاری انگلستان اعلام کرد که این کشور به علت ضعف در توان مذاکره، سیاست‌گذاری‌های تجاری را کپی پیست می‌کند.

به گزارش رویترز، یک مقام ارشد از دپارتمان تجاری با ذکر این که انگلستان ظرفیت لازم را برای مذاکره با تک تک اعضای حاضر اتحادیه اروپا و به دست آوردن قراردادهای تجاری جدید، ندارد، گفت که به همین علت این کشور به دنبال «کپی و پیست» کردن نسخه‌هایی از قراردادهای موجود اتحادیه اروپا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، در هفته قبل ژاپن و انگلستان توافق کردند پس از این که انگلستان از اتحادیه اروپا خارج شد، قرارداد تجاری اتحادیه اروپا-ژاپن مبنای توافق تجاری این دو کشور شود.

دولت انگلیس اعلام کرده است که می‌خواهد قراردادهای تجاری با کشورهای خارج از اتحادیه را به موقع و تا قبل از خروج انگلستان از اتحادیه اروپا در مارچ ۲۰۱۹ به صورت کپی ایجاد کند و سپس در طول زمان آنها را اصلاح کند.

اما یک مقام ارشد که درخواست کرد نامی از او برده نشود گفت که این سیاست‌گذاری تا حدی به علت کمبود ظرفیت دپارتمان تجارت بین‌الملل به دولت تحمیل شده است.

این مقام ارشد گفت: ما نمی‌توانیم ۴۰ قرارداد تجارت آزاد منعقد کنیم، ما ظرفیت انجام چنین کاری را نداریم.

دپارتمان تجارت بین‌المللی سال گذشته پس از تصمیم به ترک اتحادیه اروپا تشکیل شد و هدف آن آماده‌سازی قراردادهای تجاری برای منعقد شدن بعد از برگزیت بود. توانایی انجام چنین قراردادهای دوجانبه‌ای توسط دولت به انگیزه اصلی ترک اتحادیه تبدیل شده بود.

اما پس از چند دهه متکی بودن به اتحادیه اروپا برای انجام مذاکرات تجاری برای انگلستان، دپارتمان تجاری مجبور است تیم‌های مذاکره‌کننده خود را تقریبا از ابتدا تشکیل دهد. در ماه آگوست این دپارتمان با رد کردن انتقادهای وارد بر سیاست استخدام اعضای تیم مذاکره خود، اعلام کرد در حال حاضر دارای بیش از ۳۰۰ کارمند است که بر روی سیاست تجاری کار می‌کنند.

اتحادیه اروپا حدود ۴۰ قرارداد تجارت آزاد با کشورهای خارج از این اتحادیه دارد که بزرگترین این قراردادها با سوئیس و کره جنوبی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی

اتحادیه‌ اروپا از امضای توافقنامه کمک ۱۷ میلیون یورویی با سازمان بین‌الملی مهاجرت خبر داد و گفت این پول در قسمت از حمایت مهاجران تازه بازگشته از ایران و پاکستان و جوامع میزبان آنها هزینه خواهد شد.

اتحادیه اروپا تاکید کرد زنان و کودکان در اولویت کمک‌هایش به افغانستان قرار دارند.

این اتحادیه در بیانیه‌ای نوشت که حدود یک‌ونیم میلیون مهاجر افغانستانی از پاکستان و ایران از جنوری پارسال تاکنون بازگشته‌اند.

 اتحادیه اروپا گفته است بازگشت مهاجران افغانستانی که در اوایل آغازگر یک وضعیت اضطراری در مرزهای افغانستان بود اکنون به یک بحران در جوامع میزبان بدل شده است.

به گفته اتحادیه اروپا، کمک جدید این سازمان برای مهاجران تازه بازگشته خدمات اقتصادی، بهداشتی و آموزشی فراهم خواهد کرد.

رافائلا یودیچه، سرپرست اتحادیه اروپا در افغانستان از میزبانی و همسبتگی افغان‌ها با مهاجران تازه‌برگشته ستایش کرد و گفت باید اطمینان حاصل کرد که این جوامع حمایت می‌شوند.

پاکستان در دور نخست روند اخراج مهاجران فاقد مدرک، حدود نیم میلیون افغانستانی‌ را اخراج کرده و حالا مرحله دوم این روند را آغاز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی