Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>سینما - کاربران خبرآنلاین با شرکت در یک نظرخواهی و ثبت ۹۷ نظر، پیشنهادشان درباره فیلمی که می‌تواند به عنوان نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۸حضور پیدا کند را مطرح کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از میان فیلم‌هایی که مهرماه سال گذشته تا به حال اکران شدند 10 فیلم شانس بیشتری برای حضور در اسکار 2018 را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح این پرسش که کدام فیلم ایرانی مناسب حضور در اسکار است؟ نظر متعدد کاربران خبرآنلاین را به همراه داشت.

از میان نظرات ثبت شده، 14 کاربر فیلم «ماجرای نیمروز» به کارگردانی محمدحسین مهدویان را مناسب حضور در اسکار امسال دانسته‌اند و 13 کاربر نیز فیلم «رگ خواب» ساخته حمید نعمت‌الله را شایسته نمایندگی ایران در اسکار 2018 دانستند.

همچنین 10 کاربر نیز پیشنهاد دادند فیلم «نفس» نرگس آبیار گزینه مناسب‌تری برای نمایندگی ایران است.

فیلم‌های «برادرم خسرو» ساخته احسان بیگلری و «یک روز بخصوص» همایون اسعدیان هر کدام یک رای در این نظرخواهی داشتند، «زیر سقف دودی» پوران درخشنده نیز پیشنهاد دو کاربر بوده و سه کاربر نیز فیلم «سارا و آیدا» مازیار میری را پیشنهاد داده بودند.

«فصل نرگس»، «نهنگ عنبر»، «بیست و یک روز بعد» نیز از فیلم‌هایی بودند که در لیست 10 فیلم امسال حضور نداشتند اما برخی کاربران نامشان را مطرح کرده بودند، همچنین نظرهایی که به فیلم خاصی اشاره نداشته‌اند در آرا شمارش نشده‌اند.

«نفس» ساخته نرگس آبیار، «وارونگی» به کارگردانی بهنام بهزادی، «ماجرای نیمروز» ساخته محمدحسین مهدویان، «یک روز بخصوص» به کارگردانی همایون اسعدیان، «والدرمان» اثر عباس امینی، «برادرم خسرو» ساخته علی احمدزاده، «زیر سقف دودی» اثر پوران درخشنده، «رگ خواب» به کارگردانی حمید نعمت‌الله و «سارا و آیدا» ساخته مازیار میری این 10 فیلم هستند.

لازم به ذکر است از هر کاربر که نظرش را در این نظرخواهی ثبت کرده، نام نخستین فیلمی را که ذکر کرده است پذیرفته ایم.

جزییات 10 فیلم ایرانی که شانس بیشتری برای معرفی به اسکار دارند را می‌توانید اینجا بخوانید.

57244

کلید واژه‌ها : جوایز اسکار - سینمای ایران -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۹۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • هرگز به ژاوی نگفتم برادرت را بیرون کن
  • نعیمه نظام‌دوست در برنامه اسکار با اجرای مهران‌مدیری: دوست دارم با «مهران مدیری» ازدواج کنم (فیلم)
  • ببینید | ماجرای پیشنهاد نجومی به وحید شمسایی برای تبلیغ برنج!
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز
  • پیشنهاد اغواکننده به اسطوره فوتسال ایران برای تبلیغ برنج!
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر از اینستاگرام
  • «عینک قرمز» حامد بهداد با «تگزاس۳» مجوز اکران گرفتند
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟