Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر گفت: براساس ارزیابی انگور مشکین‌شهر در بین سه رتبه اول کشوری است و زمینه برای برند سازی انگور مشگین‌شهر وجود دارد اما متاسفانه تاکنون اقدامی نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن اصغری رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سفیرمشکین گفت: طبق آزمایش‌هایی که از انگور شهرستان مشگین‌شهر صورت گرفته 24 درصد انگور تولید شده در این شهرستان مواد قندی است و در کنار آن تردی خاصی وجود دارد که در هیچ یک از محصولات تولید شده کشور وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عمده دلایل کیفیت محصولات تولید شده در بخش لاهرود شهرستان مشگین‌شهر را شرایط اقلیمی و آب و هوایی شهرستان، موقعیت جغرافیایی بخش مشگین‌شرقی، نوع خاک و بافت شنی و وجود سیلیس در خاک این منطقه عنوان کرد که موجب تردی محصولات تولید شده است.

کارشناس جهاد کشاورزی در خصوص رتبه انگور مشگین‌شهر در کشور گفت: تاکنون به صورت دقیق آزمایش صورت نگرفته اما براساس ارزیابی‌های انجام گرفته در نقاط مختلف کشور انگور مشکین‌شهر در بین سه رتبه اول می‌باشد لذا برای رتبه بندی نیاز به مقایسه کلی در کشور است.

وی تاکید کرد: انگور بخش مشگین‌شرقی از جمله محصولات پاکی است که در حفظ و نگهداری آن معمولاً از مواد شیمیایی استفاده نمی‌شود اما با وجود این متاسفانه تاکنون برند سازی نشده است.

اصغری گفت: محصولات تولید شده در این شهرستان متاسفانه تاکنون برند سازی نشده اما نیاز ضروری شهرستان است تا به صورت جهانی برجسته و برند سازی شود.

وی ادامه داد: برای شروع کار با برگزاری جشن شکرگذاری و برگزاری جشنواره زمینه برای برند سازی در این شهرستان فراهم می‌شود تا در آینده این امر نیز محقق شود لذا لازم است کشاورزان خود برای برند سازی پیش قدم شوند.

این کارشناس با بیان اینکه ایران در تولید کشکش در دنیا رتبه اول را دارد گفت: محصولات تولید شده در این شهرستان برای تولید کشمش و یا صنایع تبدیلی مقرون به صرفه نیست چرا که محصولات تولیدی این شهرستان بیشتر برای مصارف رومیزی و تازه خوری است.

وی در خصوص صادرات محصولات تاکستان گفت: بالغ بر 30 هزار تن انگور در این شهرستان تولید می‌شود که عمده این محصولات برای استان‌های همجوار صادر می‌شود و محصولی برای صادرات خارج از کشور وجود ندارد اما با استفاده از سیستم روسیمی می‌توان تولید محصولات را چندین برابر افزایش داد و زمینه را برای صادرات به خارج از کشور را فراهم کرد.

وی افزود: در حال حاضر 300 هکتار از محصولات تاکستان به صورت روسیمی است که این روش از لحاظ کمی و کیفی مقرون به صرفه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۰۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • محبوب ترین گوشی‌ های میان رده شیائومی سری redmi
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی