Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز – آنطور که یک مقام صنفی خبر داده، صنعت پرورش و بازار فروش مرغ، 2 تحول مهم در پیش رو دارد.

بر اساس آنچه «مهر» از گفتگوی خبرنگار خود با محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گزارش داده، 28 مرداد امسال، وزیر صنعت، معدن و تجارت، پیشنهاد حذف ارز مبادله ای 255 قلم کالا را داده که که کنجاله سویا نیز یکی از این اقلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این پیشنهاد شده تعرفه واردات این نهاده واسطه ای تولید، از ۷ به ۱۰ درصد افزایش پیدا کند.

به سادگی می توان پیش بینی کرد بعد از اتخاذ این تصمیم مهم، شرکت های واردکننده کنجاله، محصولات خود را گران کرده و از سوی دیگر، مرغداران نیز قیمت گوشت مرغ را افزایش دهند.

مهدی یوسف خانی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران این تحلیل را تایید کرده و به پول نیوز می گوید: قطعا به خاطر تقاضای بازار، واردات کنجاله کاهش نمی یابد و از سوی دیگر، تولید گوشت مرغ نیز کم نمی شود، لذا می توان گفت اتفاقی که خواهد افتاد افزایش قیمت همزمان کنجاله و گوشت مرغ است.

مهدی یوسف‌خانی،رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران

او ادامه می دهد: مگر مرغ 6000 تومانی که به 8500 تومان رسیده تقاضاش کم شده است؟ پس با وجود گران شدن احتمالی کنجاله و گوشت مرغ، خانوار ایرانی همچنان تقاضای گوشت مرغ خود را مانند گذشته ادامه دهد زیرا ارزان ترین گوشت مورد استفاده خانوار ایرانی، مرغ است.

یوسف خانی که خود هم مرغداری دارد و هم با کشتارگاه ها در ارتباط است اضافه می کند: کنجاله را مرغدار وارد نمی کند بلکه شرکت های قَدَری در بازار هستند که این کار را بر عهده دارند.

این دست اندرکار ارشد صنعت مرغداری می گوید: 30 الی 40 درصد مواد تشکبل دهنده یک کیلو دان مرغ، کنجاله بوده و در کنار ان از دانه ذرت نیز استفاده می شود.

او امیدوارانه توضیح می دهد: 60 درصد کنجاله مصرفی در پرورش مرغ، در داخل تولید شده و آن، ذرت است که غالب مصرف ما از آن وارداتی است لذا شاید اتکای ما در تولید کنجاله به داخل، ضربه گیر افزایش تعرفه و قطع تخصیص ارز مبادله ای به واردات شود.

یوسف خانی تأکید می کند: به نظر می رسد با افزایش احتمالی قیمت مرغ، اولین موج این گرانی، 2 ماه دیگر به بازار برسد و آن موقع شاهد گران شدن مرغ باشیم.

به گزارش پول نیوز، کُنجاله بازمانده جامدی است که پس از روغن‌کشی از دانه‌های روغنی به‌جا می‌ماند. بازماندهٔ هر چیزی چون انگور، کنجد، سویا، کرچک و امثال آن‌ها که کوفته یا فشرده و آب و یا روغن آن گرفته شده‌باشد کنجاله نامیده می‌شود.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی