Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار رشت با اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی مطالعه‌ای نداشتند و حتی طرح و برنامه‌ای در حوزه کاری خود ارائه نکردند گفت: ارائه نکردن برنامه و طرح، نقص بزرگی است که باید برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیروس شفقی ظهر امروز در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان رشت اظهار داشت: کمیته برنامه‌ریزی در شهرستان برای توزیع اعتبارات و تملک دارایی سرمایه‌ای تصمیم‌گیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رشت با اشاره به اینکه پروژه های عمرانی نیز بخشی از وظایف کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است اعلام کرد: تبیین و تحلیل سیاست‌های کلی شهرستان رشت، سمت‌دهی و هدف‌دهی توسط برنامه‌ریزی شهرستان محقق و به اجرا در می‌آید.

شفقی با تاکید بر اینکه کمیته برنامه‌ریزی بررسی درخواست‌های واصله از سوی دستگاه‌های اجرایی در جابه‌جایی اعتبارات و بررسی وضعیت پیشرفت فیزیکی را نیز عهده‌دار است تصریح کرد: همه باید در مسیر توسعه همدیگر را یاری کنیم.

وی با بیان اینکه سیاست‌گذاری‌ها باید درراستای ارتقاءشاخص‌های بهره برداری و سیمای خدمات در بخش‌های مختلف باشد گفت: مدیران شهرستان باید کارشناسی دقیق از تمامی ظرفیت‌هایمیان‌مدت و کوتاه‌مدت بر مبنایی که قابل اندازه گیری باشد داشته باشند.

شفقی با تاکید بر اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی مطالعه‌ای نداشتند و حتی طرح و برنامه‌ای در حوزه کاری خود ارائه نکردند گفت: ارائه نکردن برنامه و طرح، نقص بزرگی است که امیدواریم امسال این نقایص با ممارست‌ها، پیگیر‌ی‌ها و برگزاری جلسات کارشناسی به نتیجه برسد.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت تصریح کرد: اگر دستگاهی نتواند به برنامه خود بپردازد و چنانچه از وی پروژه های مورد نیاز را طلب کنند، حرفی برای گفتن نداشته باشد مدیر آن دستگاه، صندلی خود را به ناحق اشغال کرده است.

فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر اینکه جدیت لازم در حوزه کاری بسیار مهم است خاطرنشان کرد: در بودجه شهرستانی و استانی مشکلاتی را در گذشته شاهد بودیم که این مشکلات کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت.

شفقی با اشاره به اینکه لازمه توسعه متوازن دارا بودن شاخص‌ها بر مبنای مستندات واقعی است افزود: قانوناستفاده متوازن از امکانات کشور یکی از الزامات مدیریت بودجه و برنامه‌ریزی در استان و کشور است.

وی با بیان اینکه اعتبارات سال 95 شهرستان رشت از 470 میلیارد تومان بودجه استان گیلان حدود 78 میلیارد تومان به عبارتی 17 درصد بوده است افزود: سال 96 از 513 میلیارد تومان اعتبارات استان گیلان از جمع 3 منبع اعتباری، 140 میلیارد تومان و 28 درصد به شهرستان رشت اختصاص یافته است.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با اشاره به اینکه با توجه به شاخص‌ها حق شهرستان رشت بیشتر از این است خاطرنشان کرد: شهرستان رشت در مجموعحدود 80 درصد رشد بودجه‌ای نسبت به سال 95 را دارا است.

وی با تاکید بر اینکه در منابع اعتباری استانی، 26 درصد، در ماده 180 حدود 48 درصد و در جزء 48 حدود 116 درصد رشد را نسبت به سال 95 دارد گفت: همه این اعتبارات در کنار سایر منابع مالی همانند شهرداری‌ها و قیر رایگان است.

فرماندار رشت با اشاره به اینکه در شبکه آب و فاضلاب روستایی رتبه 12 و آسفالت راه‌های روستایی رتبه 5 را از 16 شهرستان داشتیم افزود: تکمیل پروژه‌ها و مطالبات پیمانکاران از اولویت‌های کاری بوده است.

وی با بیان اینکه در بخش توسعه و خدمات شهری و روستایی رتبه اول، آب و فاضلاب رتبه دوم و حمل و نقل رتبه سوم را به‌دست آوردیم گفت: در بودجه سال 96 منابع نفت از 2 درصد به 3 درصد افزایش پیدا کرد و این کمک خوبی برای مناطق محروم است.

فرماندار رشت با اشاره به اینکه رشت با تمام عقب ماندگی‌ها در برخی از بخش‌هاشاملمناطق محروم نمی‌شود تصریح کرد: مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی سه برابر شد.

وی با بیان اینکه پیگیری‌های مدیران ادارات شهرستانی با مراکز استانی و کشوری جهت جذب اعتبارات ملی بسیار کارساز است گفت: با نشستن پشت میز، انجام کارهای یومیه شاهد اتفاق خوشایندی نخواهیم بود و انتظارات مردم را نیز پاسخگو نخواهیم بود.

فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر اینکه حضور مستمر در محل اجرای پروژه و ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی و مبلغ اعتبار تخصیصی بر مبنای نیازهای پروژه از مدیران را خواستاریم افزود: مدیریت بهینه اعتبارات در اولویت است.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با اشاره به اینکه نظارت بر پروژه‌ها را به‌صورت ویژه در برنامه داریم خاطرنشان کرد: شروع به‌موقع پروژه‌ها به‌ویژه طرح هادی روستایی با توجه به محدودیت‌های اقلیمی در اولویت است.

وی با بیان اینکه چنانچه مدیری بی‌خبر از مدیر استانی جابه‌جایی اعتبارات کند حتماً با وی برخورد خواهد شد تصریح کرد: به‌هیچ وجه تحت ملاحظات مدیران استانی قرار نگیرید و به کسی نیز اجازه نمی‌دهم یک ریال از اعتبارات را جابه‌جا کند.

شفقی گفت: امیدواریم با سال مالی و اعتباری خوب برای شهرستان رشت همراه با مدیربت و برنامه ریزی درست بتوانیم عقب ماندگی و مشکلات شهرستان رشت را برطرف کنیم وهمه مدیران باید در راستای ارتقاءشاخص‌های بهره برداری و سیمای شهرستان رشت تلاش کنند.

انتهای پیام /

R7877/P1357/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   اولین نشست فصلی روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی آذربایجان غربی با حضور رئیس کل دادگستری، معاونین قضایی، معاونین دادسرا و محاکم مرکز و حوزه‌های قضایی استان، در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در این نشست بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ علی‌رغم وجود تنگنا‌ها و مضایق کم‌کاری و سهل‌انگاری در کار نزد همکاران وجود نداشت و با ایثار و تلاش شبانه‌روزی امور دادگستری پیش رفت و توفیقات ارزشمندی به دست آمد که همگی حاصل تلاش همکاران خدوم و زحمتکش دادگستری استان است.

  عتباتی افزود: دستور کار این جلسه دایر بر مدار و سیر حرکتی برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است که تلفیقی از سند تحول قوه قضاییه، دستورالعمل دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است و باید همان طور که اسناد بالادستی تحولی بودند سیر حرکت در استان به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی باشد.

وی  با تاکید بر حرکت صعودی به سمت رشد و تعالی گفت: امسال چهارمین سال متوالی است که دستگاه قضایی استان بر مسیر برنامه عملیاتی حرکت خواهد کرد، برنامه عملیاتی که دو محور اصلی دارد، اولین محور مجری برنامه که روسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضایی است و دومین محور نظارت معاونین ناظر هستند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جذب بالغ بر ۴۰ قاضی و اعتبارات مرکز و استانی برای ارتقاء زیرساخت‌ها و تجهیزات خدمت‌رسانی و برگزاری دوره کارآموزی قضایی برای تقویت کادر قضایی در سال قبل گفت: این اقدامات تکلیف و وظیفه مدیریت دادگستری استان بوده و در قبال آن انتظار داریم مدیران قضایی با تلاش شبانه روزی برای پیشبرد اهداف برنامه عملیاتی تلاش کنند.

وی در ادامه به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای کنترل ورود پرونده‌ها و جلوگیری از وقوع جرم تاکید کرد و گفت: ما ناگزیر از اتخاذ تدابیر پیشگیرانه هستیم و باید مدیران قضایی پای کار باشند و به سمت شناسایی کانون‌های بزه و اختلاف که تولید پرونده می‌کنند بروند و با پای کار آوردن مدیران اجرایی و تدابیری که اتخاذ می‌کنند اجازه بروز اختلاف، بزه و تولید پرونده را ندهیم.

توجه جدی به اجرای احکام از دیگر مواردی بود که عتباتی به آن اشاره و تصریح کرد: مردم زمانی احساس اجرای عدالت را لمس می‌کنند که این احکام اجرا شود لذا باید توجه جدی به تعیین تکلیف پرونده‌های مسن و معوق هم در شعب و هم در اجرای احکام داشت و مدیران قضایی حوزه‌ها منتظر اعلام این پرونده‌ها نباشند و با رصد، به روز رسانی و تعیین تکلیف آن‌ها را پیگیر شوند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه افتخار و شأن مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت و سرباز رهبری و خدمت به مردم و تولید سرمایه‌های اجتماعی است بر لزوم تکریم مراجعین و همکاران از سوی مدیران قضایی تاکید کرد.

استفاده از ظرفیت قانونی دستگاه قضایی در گره گشایی از مشکلات واحد‌های تولیدی در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری، توجه ویژه به مقوله زندان و ساماندهی زندانی و کاهش جمعیت کیفری، بررسی پرونده‌های مهم در کمیته مشورتی پرونده‌های مهم و تلاش بر تسریع تثبیت اراضی کشاورزی و رسیدن به رقم ۸۰ درصد تا هفته قوه قضاییه از دیگر تاکیدات عتباتی به مسئولان قضایی استان در این نشست بود.

دیگر خبرها

  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • برگزاری ۳۸۱ یادواره در شهرستان کهگیلویه / استقبال از اجلاسیه شهدا
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی