Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی پنج ماه نخست امسال در مقایسه با ۵ ماه سال گذشته صدور پروانه های ساختمانی در شهر ۴۹ درصد رشد داشته است.

فتح اللهی مدیرعامل سازمان نوسازی افزود: در تهران سه هزار و 268 هکتار بافت فرسوده داریم که این معادل 5 درصد مساحت شهر تهران را شامل می شود. به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، وی گفت: این 5 درصد شامل 206 هزار و 868 پلاک است که چیزی حدود یک و نیم میلیون جمعیت تهران در آن زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتح اللهی ادامه داد: با توجه به بسته تشویقی که از سال قبل پایه گذاری شد ضمن ارتقای کیفیت واحدهای مسکونی قرار شد قیمت به گونه ای مدیریت شود که برای خرید یا خریداران و متقاضیان به صرفه باشد.

وی افزود: خوشبختانه با توجه به بسته تشویقی در 5 ماه اول، نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بودیم که در زیربنا 65 درصد و در تعداد پلاک 56 درصد رشد داشته ایم.

وی گفت: در تعداد پروانه های تجمیعی 52 درصد رشد داشته ایم .فتح اللهی افزود: اگر این آمار را مقایسه کنیم با وضع صدور پروانه در خارج از بافت فرسوده متوجه می شویم که فقط در زیربنا شاهد کاهش 20 درصدی بوده ایم و امسال صدور پروانه دانه درشت نداشتیم.

وی همچنین با اشاره به سخنان رئیس جمهور در خصوص رونق مسکن در بافت فرسوده گفت: اخیرا در خانه ملت هم وزیر راه و شهرسازی در این خصوص سخنانی گفتند و اینکه مسکن اجتماعی باید در بافت فرسوده شکل بگیرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی گفت: خوشبختانه یک اتفاق نظری میان دولت و شهرداری و وزارتخانه ها وجود دارد و امروز نیز با توجه به شرایط اقتصادی هیچ چاره ای جز رونق مسکن در بافت فرسوده نداریم.

فتح الهی گفت: در سازمان نوسازی شهرداری تهران مدل رونق متوازن تولید مسکن را تهیه کرده ایم که بر اساس دو پایه تحریک متقاضی و تحریک عرضه مسکن استوار شده است.

وی افزود: در دولت یازدهم مصوبه ای در اول فعالیت گذرانده شد که سالانه 300 هزار وام داده شود که در چهار سال آن این وام ها بسیار محدود و کم بود .مدیرعامل سازمان نوسازی گفت: اخیرا دولت محترم در تلاش است که بتواند توافقاتش را عملی کند.

فتح اللهی با اشاره به توافقی که در پرداخت وام برای متقاضیان مسکن در بافت فرسوده بین شهرداری و وزارت راه و شهرسازی اتفاق افتاد گفت: در این توافق نامه قرار شد وام به صورت 4 درصد به متقاضیان پرداخت شود که مابقی این تفاوت را 9 درصد را دولت و 5 درصد را شهرداری کمک کند.

وی افزود: اخیرا بانک مرکزی نرخ سپرده را 15 درصد اعلام کرده که اگر 4 درصد را کم کنیم که متقاضیان پرداخت کنند 11 درصد می ماند که این هزینه به دولت تحمیل می شود بسیار کم است و دولت قادر خواهد بود کمک بیشتری را به متقاضیان انجام دهد.

فتح اللهی گفت: ارائه تسهیلات از سوی بانک مسکن و بانک های عامل از مهر امسال اجرایی خواهد شد که امیدواریم که این قول ها در مهرماه عملیاتی شود .

وی افزود: در سال گذشته فقط 10 هزار متقاضی به بانک معرفی شدند که چهار و 500 نفر توانستند وام دریافت کنند و البته بعضی از آنها مدارکشان ناقص بود و با توجه به اینکه نرخ سود مصوب قرار بود 4 درصد باشد اما 18 درصد پرداخت شد برخی از متقاضیان از دریافت وام سر باز دند.وی همچنین با اشاره به اینکه هدف نهایی تولید مسکن انبوه با کیفیت مناسب است افزود: باید تسهیلاتی را ایجاد می کردیم تا نرخ هزینه تولید مسکن 30 تا 35 درصد کاهش یابد.

فتح اللهی افزود: هزینه خرید حق انشعاب گاز آب و برق و عوارضات شهرداری را صفر کردیم و بخشی از هزینه نظام مهندسی را متقبل شدیم تا هزینه ساخت کاهش یابد.وی افزود: در حال حاضر هزینه ساخت یک متر مربع واحد مسکونی 950 تومان است که در صورت ایجاد تسهیلات تا 450 هزار تومان کاهش خواهد یافت.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که دغدغه مهم و اصلی شهروندان محله جوادیه سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. ۱۰ تا ۳۰درصد دانش‌آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد