Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@20:34:20 GMT

صادرات زعفران ۹۰ میلیاردی شد + جدول

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۶۳۲۱۰

صادرات زعفران ۹۰ میلیاردی شد + جدول

خبرگزاری میزان- براساس آمار گمرک در ۴ ماهه ابتدایی سال ۹۶ بیش از ۱۸ تن زعفران به کشور‌های مختلف صادر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، آمار مقدماتی گمرک جمهوری اسلامی ایران از تجارت خارجی چهار ماهه نخست سال جاری حاکی از آن است که در این مدت بیش از ۱۸ تن زعفران به صورت ساییده شده، پودر در بسته بندی‌های ۱۰ تا ۳۰ گرم و زعفران با بسته بندی کمتر از ۱۰ گرم به کشور‌های مختلف جهان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس صادرات این حجم زعفران به کشور‌های مختلف درآمد ۲۷ میلیون و ۷۹۹ هزار و ۲۷۲ دلاری نصیب کشور شده است.

لازم به ذکر است که ارزش ریالی این حجم صادرات بالغ بر ۹۰ میلیارد و ۲۳۱ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۱۴۰ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

در این میان زعفران به ۳۷ کشور جهان صادر شده که از جمله آن‌ها می‌توان به امارات متحده عربی، انگلستان، آلمان، چین، فرانسه، پاکستان، قطر، بحرین، ایتالیا، سنگاپور و فیلیپین اشاره کرد.

در بین خریداران زعفران از ایران، امارات متحده عربی با خرید بیش از ۱۰ تن زعفران از ایران به بزرگترین مشتری این محصول در این مدت تبدیل شده است که درآمد ۱۶ میلیون و ۵۷۴ هزار و ۹۶۲ دلاری را نصیب کشور کرده است.

همچنین کشور هنگ کنگ با خرید ۵ تن زعفران از ایران دومین مشتری این محصول در مدت ذکر شده بوده است که درآمد ۸ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۲۴۴ دلاری را برای کشور کسب کرده است.

دراین میان قطر بیش از ۶۰۰ تن زعفران از ایران خریداری کرده که ۹۳۳ هزار و ۸۴۰ دلار برای کشور درآمد داشته است.

گفتنی است در بین خریداران زعفران از ایران کشور‌های ایالات متحده آمریکا، فرانسه، اسپانیا، استرالیا، آلمان و کانادا هریک سهمی داشته و طرفدار زعفران ایرانی هستند.

چندی پیش انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران با بیان ضعف‌های موجود در تجارت زعفران خاطرنشان کرد: سالهاست که زعفران به صورت فله و خام به کشور‌های مختلف صادر و سود حاصل از بسته بندی و خرده فروشی نصیب دیگر کشور‌ها می‌شود.

وی افزود: حدود ۸۵ درصد از زعفران کشور بدون نام و نشان صادر می‌شود که با بی‌توجهی به بحث برندسازی ممکن است بازار جهانی زعفران را تحت تاثیر خود قرار دهد.

احتشام در ادامه به یکی دیگر از تهدیدات جدی بازار جهانی زعفران اشاره کرد و گفت: افغانستان از لحاظ آب و هوا برای کشت زعفران همانند ایران بوده و زعفران تولیدشده در این کشور کیفیت مطلوبی دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر با قاچاق پیاز زعفران به افغانستان، این کشور توانسته زعفران در حجم بالا و با کیفیت مناسب تولید کند و باتوجه به اینکه هزینه کارگر در این کشور پایین بوده، امکان اینکه با قیمت پایین‌تر به دیگر کشور‌ها صادر شود زیاد است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است