Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله عباس کعبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم ضمن تبریک فرارسیدن عید غدیر اظهار کرد: غدیر عید اکمال دین، اتمام نعمت و تداوم اسلام بر پایه رهبری الهی است به تعبیری دیگر مأموریت اصلی رسول اکرم (ص) تبیین کامل اسلام ناب محمدی برای سعادت و خوشبختی انسان در دنیا و آخرت و اداره زندگی بر پایه نقشه کامل زندگی در همه عرصه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: مأموریت ولایت اجرای تئوری کامل زندگی در عرصه عمل است، اسلام در عمل سبب رشد و تعالی مادی و معنوی و ساخت تمدن نوین و پیشرفت و عدالت می‌شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه تئوری منهای عمل راهگشا نیست و عمل منهای تئوری راه به جایی نمی‌برد گفت: مأموریت رسول اکرم (ص) به طور مطلوب در تبیین تئوری و منشور جامع اسلام پایان پذیرفت، باید در نظر داشت اجرای اسلام، تحقق حیات طیبه، رشد و تعالی مادی و معنوی و تحقق تمدن انسانی بر پایه ولایت ممکن است.

وی یادآور شد: غدیر اعلام این مطلب است که برای اجرای اسلام در رأس دولت اسلامی باید رهبری جامع‌الشرایط منتخب از سوی خدا این کار را بر عهده گیرد، بنابراین بر پایه آیات قرآن و اعلام پیامبر امام علی (ع) به عنوان ولی و رهبر جامعه اسلامی منصوب شد.

کعبی با اشاره به فاصله گرفتن جامعه اسلامی به صورت زودهنگام از مسیر ولایت گفت: هنوز مدت زمان زیادی از ارتحال رسول اکرم (ص) نگذشته بود که جامعه از پیام غدیر فاصله گرفت و اشرافیت سیاسی، چرخه جهل، قدرت‌طلبی و ثروت‌اندوزی از سوی خواص جامعه مسیر جامعه اسلامی را از راه تحقق رسالت اسلام و اسلام ناب دور کرد.

وی یادآور شد: در زمان کنونی انقلاب اسلامی بر پایه غدیر و برای تحقق تمدن نوین اسلامی و حیات طیبه شکل گرفت. باید در نظر داشت در سایه حکومت ولایی پیشرفت، عدالت و تحقق حیات طیبه ممکن خواهد بود.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۴۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود

حجت الاسلام و المسلمین لطف الله اشراقی استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب ارتباط مسالمت آمیز حضرت صادق(ع) با اهل سنت را از سیره ایشان دانست و اظهار داشت: امام صادق علیه السلام دستوراتی به رهبران مذاهب اسلامی داشتند، از جمله این دستورات به احترام متقابل به یکدیگر ، شرکت در تشییع جنازه یکدیگر و عیادت مرضای همدیگر بروید و تقابل نداشته باشید، ایشان به عنوان منادی وحدت مذاهب اسلامی مطرح هستند و در آن برهه زمان در بین حکومت بنی امیه و بنی عباس ، علوم فقه ،تاریخ و علوم اسلامی در رشته های متفاوت بیان نمودند و باعث شد مسلمانان مرکزیتی برای وحدت داشته باشند و امام صادق علیه السلام را به عنوان یک شخصیت علمی و با تقوا و فرزند پیامبر اسلام صلوات الله علیه قبول داشته باشند و منشاء وحدت و تقریب لحاظ کنند.

وی افزود: امام صادق علیه اسلام می فرمایند: " لولانا ما عرف الله"اگر ما اهل بیت نبودیم ، خداوند شناخته نمی شد، "لولانا ما عبد الله" اگر ما نبودیم ، عبادت خداوند انجام نمی گرفت و این ویژگی در مقام اهل بیت و به خصوص امام صادق علیه السلام وجود داشت که مذهب جعفری و حقائق علوم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین را رواج داند.

حجت الاسلام اشراقی بیان کرد: سیره ایشان در ارتباط با تعامل با اهل سنت ، ایجاد ارتباط مسالمت آمیز به عنوان برادران دینی بوده است و  از صفات بارز امام صادق علیه السلام بصیرت شناسی و جبهه شناسی با نگاه فراجناحی بوده است.

وی ادامه داد: امام صادق علیه السلام در مدینه منوره 4هزار شاگرد در حوزه علمیه خود داشتند که از بین این 4هزار نفر ، 17 نفر با بصیرت و ولایت مدار وجود نداشت، شخصی نزد امام آمد و عرض کرد ، شما با این تعداد شاگرد چرا قیام نمی کنید ، امام فرمود: اگر به تعداد انگشتانم یار داشتم ، قیام می کردم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عبدالله بن ابی یعفور یکی از محدثین و راویان می باشند که بدلیل مریضی مبتلا به شرب خمر بوده است، نزد امام آمد و عرض کرد من مریض هستم و اجازه بفرمائید من شروع کنم به استفاده از مشروب که ایشان فرمودند: خیر ، این شیطانی است که موکل تو شده است و اگر تو اراده کنی او مایوس می شود، او قسم خورد وگفت: "والله لا اشرب من..." و به امام عرضه داشت اگر شما اناری را به نیم کنید و نیمی را حرام و نیمی را حلال بگویید من نیز به همان عمل می کنم زیرا فرمایشات شما از روی هوای نفس نیست و بر مبنای دستورات الهی است؛ ما حوزویان باید با پیروی از امام صادق علیه اسلام ولایت مدار بوده و با نصرت از اهل بیت علیهم السلام در راستای اسلام گام موثر برداریم.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد