Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛بنیاد شهید در هفته ای که گذشت شاهد رویدادهایی بود که در ادامه به آن می پردازیم.

پرداخت معوقات مهم‌ترین اقدامات دولت یازدهم بود

حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از بزرگترین چالش های مدیریتی کلان بنیاد، پرداخت نکردن مطالبات ایثارگران است که در همین راستا و با برنامه ریزی های انجام شده توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، معوقات سال های 1376 تا 1392 خانواده های شهدا در دولت تدبیر و امیدو مطالبات سال های 1393 و 1394 پرداخت شد که مجموع معوقات و مطالبات پرداخت شده، بالغ بر 5000 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای مصوبات قانونی توسط دستگاه‌ها، مشکلات ایثارگران را کاهش می‌دهد

سعید عندلیبی معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید با اشاره به موضوع اشتغال ایثارگران گفت: اجرای مصوبات قانونی توسط دستگاه‌های مختلف می‌تواند به حل برخی مشکلات ایثارگران منجر شود، چرا که این اقدام وظیفه‌ای همگانی است.

وی افزود:جذب 25 درصد سهمیه‌های استخدامی توسط دستگاه‌های اجرایی، گامی در جهت بهبود وضعیت اشتغال ایثارگران است.

پرداخت متمرکز و مکانیزه شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علمی کاربردی

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن کاویانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: با جایگزینی این روش،پرداخت شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در واحدهای دانشگاهی علمی کاربردی به صورت متمرکز انجام خواهد شد و این دانشجویان از چرخه پرداخت شهریه خارج می‌شوند که در نتیجه موجب افزایش رضایتمندی ایثارگران می‌شود.

راهکار تحقق منویات مقام معظم رهبری در مورد فاجعه منا

سردار محسن انصاری مشاور عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان راهکارهای اساسی تحقق منویات مقام معظم رهبری در مورد فاجعه منا اظهارکرد: فعال‌سازی ظرفیت‌های دیپلماسی، حقوقی و کنوانسیونی، تشکیل گروه‌های مردم‌ نهاد در راستای پاسخگویی، برپایی کنگره‌ها و یادمان‌های بزرگداشت شهدای منا، ایجاد تشکل‌های ایثارگری و شناساندن شهدا و ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری آنان به نسل آینده از جمله وظایف مردم و مسئولان در داخل و خارج کشور است تا بتوانیم این حادثه را در اذهان زنده نگه داریم، چراکه این فاجعه مربوط به یک گروه و کشور نیست و مربوط به امت اسلام است که باید به ابعاد اجتماعی و سیاسی آن نیز پرداخته شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۴۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، یوسف نوری استاندار مازندران در جلسه شورای ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت مازندران که با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار شد گفت: مشکلات جامعه ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا در تامین مسکن و دیگر مجوز‌های خدماتی باید مورد اهتمام قرار بگیرد و دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های مازندران باید همه نظام مسایل و مطالبات خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران را حل و فصل و عملیاتی کنند و ارجاع آن به مرکز استان پذیرفتنی نیست.

استاندار مازندران ارادت مردم دیار علویان به ائمه اطهار علیهم السلام، آموزش‌های قرآنی و ترویج ارزش‌های اسلامی و دفاع از مرز‌های کشور و حرمین شریفین و جانفشانی‌های رزمندگان ۲۵ کربلا را زبانزد کشور دانست و افزود: نامگذاری مناطق شهری و روستایی مازندران با ارزش‌های شهدایی انجام شود.

نوری با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره شهدای استان که مقرر است در مهر ماه امسال برگزار شود، بیان کرد: در این بخش نیز باید از ظرفیت همه مردم و دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

او با تاکید بر این که روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران از طریق دانشگاه و دستگاه‌های فرهنگی استان باید بیش از پیش تقویت شود، تصریح کرد: باید همه مردم را در بخش‌های فرهنگی مشارکت بدهیم.

همچنین در پایان این جلسه از پنج دستگاه صدا و سیمای مازندران، شرکت گاز، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اداره کل دامپزشکی استان به عنوان دستگاه‌های برتر در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • پرداخت معوقات کارگران در سیستان و بلوچستان به سه ماه کاهش پیدا کرده است
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت