Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید شبستری‌خیابانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: احتمال انتصاب دکتر جبارزاده به سمت معاونت سیاسی وزیر کشور وجود دارد، البته در حال حاضر هیچ چیز قطعی نشده است.

وی افزود: اینکه آقای هاشمی که در حال حاضر استانداری تهران را عهده‌دار است به سمت استانداری آذربایجان شرقی برسد شاید کمی دور از انتظار به نظر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان‌شرقی در حاشیه جشنواره شهید رجایی استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص برخی شایعه‌های تغییرات درخصوص مدیران استان از جمله تغییر استاندار آذربایجان‌شرقی، اظهار کرده بود: رسانه‌ها نقش اصلی جوابگویی به افکار عمومی را دارند و باید به این مسائلپاسخبدهند.

وی بابیان اینکه رسانه‌ها در صورت ناراحتی افکار عمومیباید پاسخگو باشند، گفت: من نباید به این موضوعات پاسخ دهم بلکه رسانه باید جلوی این موضوعات و شایعات را بگیرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: هر صحبت و یا اتفاقی که در فضای مجازی می‌افتد به‌منزله حتمی بودن آن در فضای حقیقی نیست.

گزارش فارس حاکی است، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان‌شرقی در روزهای گذشته در سخنرانی‌های خود در مراسم‌های مختلف با حمایت از مدیران استانی گفته هیچ مدیری تغییر نمی‌کند مگر ارتقا یابد.

وی در جشنواره شهید رجایی استان آذربایجان‌شرقی هم گفت:بیش از 15 نفر از مدیران استان را برای دولت معرفی کرده‌ایم که چند نفر آنها در سمت‌های ملی منصوب‌ شده‌اند.

این گزارش می‌افزاید، سیدحسین هاشمی استاندار فعلی استان تهران متولد سال 1332 شهرستان سراب از توابع استان آذربایجان شرقی است، نماینده دوره پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی، ریاست کمیسیون صنایع و معادن در دوره پنجم، ششم، هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی بوده است.

سرپرست معاونت اداری و مالی و امور مجلس وزارت صنایع، معاون هماهنگی و امور استان‌ها و مجلس وزارت معادن و فلزات و عضو شورای عالی استاندارد کشور از دیگر سوابق هاشمی به شمار می‌رود.

وی کارشناس صنایع وسیاست‌مداراصلاح‌طلب ایرانی است که هم اکنون استانداراستان تهران است.

هاشمی از سال 1374 به مدت 10 سال رئیسفدراسیون دوچرخه‌سواری ایراننیز بوده است.

با همه‌ این تفاسیر باز منتظر روزهای آینده می‌مانیم تا ببینیم چه پیش می‌‌آید.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۶۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش مشرق، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیارد یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • پیش‌بینی افزایش دما و گرد و خاک برای خوزستان
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت