Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محققان دانشگاه میشیگان دریافته اند دارو «نورتریپتیلین»، که برای درمان افسردگی و مشکلات عصبی مورد استفاده قرار می گیرد، رشد پروتئین های غیرطبیعی را که می تواند در مغز ایجاد شده و منجر به پیشرفت بیماری شود، متوقف می کند.

تیم کولیر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افسردگی یک بیماری بسیار شایع در ارتباط با پارکینسون است، بنابراین ما علاقه مند شدیم ببینیم که آیا داروی ضدافسردگی می تواند روند پیشرفت بیماری را بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

تیم تحقیق درصدد جستجو در اطلاعات قبلی بیماران برآمدند تا ببینند آیا افرادی که قبلا داروی ضدافسردگی مصرف کردند، تاخیر در نیاز خود به درمان استاندارد پارکینسون به نام لوودوپا را تجربه کرده اند. این نوع درمان باعث افزایش سطح دوپامین، ماده شیمیایی طبیعی بدن که سیگنال ها را به سایر سلول های عصبی می فرستد و در موارد پارکینسون می تواند به طور قابل توجهی کاهش یابد، می شود.

این دارو همچنین بسیاری از علائم مرتبط با بیماری مانند لرزش و کنترل ضعیف عضلات را درمان می کند.

کولیر در ادامه افزود: «ما دریافتیم افراد گروه مصرف کننده نوع خاصی از داروهای ضدافسردگی، موسوم به تری سایکلیک ها، در مقایسه با کسانی که از این نوع داروهای ضدافسردگی استفاده نکرده بودند، در مراحل بعدتر به درمان لودوپا نیاز نداشتند.»

سپس کولیر موش ها را با داروی ضدافسردگی از گروه تری سایکلیک موسوم به نورتریپتیلین آزمایش کرد و دریافت که در واقع این دارو قادر به کاهش مقدار پروتئین غیرطبیعی است که می تواند در مغز ایجاد شود. این پروتئین، به نام آلفا سینوکلین، می تواند موجب مرگ سلول های عصبی مغز در حالت خوشه ای شود و نشانه مشخصی از بیماری است.

به گفته محققان، پروتئین ها به طور دائم در حال حرکت و تغییر شکل هستند. «با استفاده از این آزمایش ما دریافتیم از طریق افزودن نورتریپتیلین به پروتئین های آلفا سینوکلین، آنها سریع تر شروع به تغییرشکل کرده و در نهایت از تجمع پروتئین ها جلوگیری می شود.»

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،، پایگاه اطلاع رسانی رهبری استفتائات اردیبهشت ماه را به شرح زیر منتشر کرد:

شرایط فقیر برای دریافت کفاره

سؤال۱: چه کسی فقیر محسوب می شود و برای دریافت کفاره، چه شرایطی باید داشته باشد؟

جواب: فقیر کسی است که مخارج سال خود و خانواده اش را ندارد و نمی تواند به دست آورد؛ برای پرداخت کفاره به فقیر شرایط زیر باید مراعات شود:

۱- مسلمان باشد (پرداخت کفاره به غیر شیعه در صورتی که از نظر اعتقادی مستضعف بوده و ناصبی نباشد، اشکال ندارد).

۲- از کسانی نباشد که حیایی در ارتکاب گناه نداشته و آشکارا آن را مرتکب می شوند.۳- از کسانی نباشد که نفقه او بر کفاره دهنده، واجب است.

مسئولیت کودک برای خسارت زدن به دیگران

سؤال۲: آیا کودک نسبت به خسارت های مالی که وارد کرده، ضامن است یا والدین او؟

جواب: خود کودک، ضامن است و ولیّ او می تواند از مال کودک، خسارت را بپردازد و اگر نپرداخت، پس از بلوغ بر خودش واجب است که جبران کند یا از شخصِ خسارت دیده، حلالیت طلب کند.

استشمام بوی خوش در اعتکاف

سؤال۳: در برخی مساجد معمولاً غیر معتکفین عطر می زنند؛ احساس بوی عطر آنان، چه حکمی دارد؟ آیا لازم است معتکف، بینی خود را بگیرد؟

جواب: بوییدن مواد معطّر و گیاهان خوش بو برای لذّت بردن، از محرمات اعتکاف است؛ بنا بر این اگر برای لذت بردن نباشد، مانعی ندارد و گرفتن بینی لازم نیست.

به کار بردن لفظ رکیک

سؤال۴: دشنام و فحش چیست و چه حکمی دارد؟

جواب: اگر مسلمانی را به عمل یا صفتی زشت بنامند؛ مثلاً به او بخیل یا گدازاده بگویند، یا کور یا به نام حیوانی، صدا ‌کنند، چنانچه این تعبیرات در عرف، شتم و تحقیر محسوب شود، دشنام و حرام می‌باشد.

نماز جماعت مأمومِ معذور از تبعیت

سؤال۵: اگر مأمومی به دلیل بیماری (تنگی نفس) ناچار است که زودتر از امام، سر از رکوع یا سجده بردارد؛ آیا نمازش به جماعت صحیح است؟

جواب: اگر مأموم عمدا زودتر از امام سر از رکوع یا سجده بردارد، نمازش فرادا می شود؛ بله می تواند با مقدار کمی تأخیر، رکوع و سجود را انجام دهد تا بتواند همراه امام یا پس از او، از رکوع و سجده بلند شود.

مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری

سؤال۶: آیا زنی که احتمال می دهد باردار است، جایز است که دارویی برای سقط جنین مصرف کند؟

پاسخ: در صورتی که احتمال می دهد باردار باشد، باید اجتناب کند.

کسر هزینه های کفن و دفن از خمس

سؤال۷: با توجه به اینکه اگر فردی در بین سال فوت کند، سال خمسی او به پایان می‌رسد و باید خمس آنچه که از درآمدِ سال فوت، باقی مانده، پرداخت شود؛ آیا می توان هزینه کفن و دفن میت را به مقداری که از اصل مال برداشت می‌شود هم جزء مؤونه وی محسوب و کسر کنیم و خمس بقیه مال را پرداخت کنیم، خصوصا در صورتی که هزینه کفن و دفن، تمام اموال میت را در بر گیرد، یا این‌که قبل از کفن و دفن، کل مال باید تخمیس شود؟

جواب: اگر برای تجهیز میت از اموال او هزینه شود، ادای خمس آنچه هزینه شده واجب نیست، هرچند این عمل موجب شود که تمام اموال وی صرف هزینه های کفن و دفن شود و چیزی برای ادای خمس باقی نماند.

انحراف از قبله هنگام نماز

سؤال۸: نمازگزاری به جهت درد پا و کمر در حین برخاستن برای رکعت بعدی، گاهی به سمت راست و گاهی به سمت چپ می چرخد؛ حکم انحراف از قبله او چیست؟ تا چه حد مجاز است؟

جواب: در فرض سؤال تا اندازه چهل و پنج درجه از هر طرف، اشکال ندارد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900956

دیگر خبرها

  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم