Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه عید سعید غدیر خم، نمایندگان تعاونی‌های استانهای مرزنشین (کردستان، خوزستان، کرمانشاه و ایلام) با سعید جلیلی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که در دفتر نماینده مقام معظم رهبری و با حضور تعدادی از کارشناسان اقتصادی برگزار شد، جلیلی گفت: "مرزنشینان" غیور مردان و پیشگامان دفاع از کشور و انقلاب هستند و 4 استان غرب و جنوب کشور در 8 سال زمان دفاع مقدس به خوبی این مساله را اثبات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز هم مرزنشینان و تعاونی های آنها می توانند یک بستر و فرصت برای صادرات و اشتغال و تولید کشور باشند و در این زمینه «پیشگام» شوند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: قانون اساسی تعاونی ها را یک بخش مهم اقتصاد کشور قرار داده و از «حقوق شهروندی» آن است که به شکل گیری و تقویت تعاونی ها توسط آحاد مردم اهتمام ویژه شود.

جلیلی تصریح کرد: سیاست های کشور باید در جهت تقویت تعاونی های مرزنشینان باشد و باید به آنها به مثابه یک فرصت برای «اقتصاد» و «امنیت» کشور نگریسته شود و تقویت آنها تقویت «امنیت ملی» و کمک به «پیشرفت» کشور است.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: وقتی در دولت نهم توانستیم چند هزار تراکتور به قاره آمریکای لاتین صادر کنیم، پس حتما می شود کالاهای دیگری را نیز به کشورهای همسایه خودمان صادر کنیم. وظیفه دولت در این باره رفع موانع صادرات و فراهم کردن بستر برای افزایش صادرات کشور است.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: تعاونی های مرزنشین، هسته های مردمی هستند که امروز می توانند بهترین کمک و یاور دولت و نظام در جهت تولید، اشتغال و صادرات و امنیت کشور باشند.

جلیلی اظهار داشت: مناطق مرزنشین نه تنها نباید محروم باشند بلکه باید به مثابه ویترین زیبایی ها و توانمندی های کشور برای همسایگان باشند. ایران نیاز ندارد تا مثل کشورهای دیگر مانند آمریکا یا ترکیه بین خود و همسایگانش دیوار بکشد بلکه باید زیبایی ها کشور را با استفاده از ظرفیت مرزنشینانش به دنیا نشان دهد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: نه تنها مرزنشنیان نباید برای حل مشکلاتشان دنبال مسئولان باشند بلکه برعکس دولتمردان باید به دنبال مرزنشینان باشند تا با مشارکت و استفاده از توانمندی های آنها، امور کشور را بهتر و با قوت بیشتر مدیریت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه با فعال شدن و حمایت لازم از "تعاونی های مرزنشینان" نباید در مناطق مرزی بیکاری وجود داشته باشد، گفت: این تعاونی ها می توانند رکن استقرار امنیت، پیشرفت اقتصادی و رفاه بیشتر در نقاط مرزی باشند.

جلیلی تاکید کرد: تعاونی های مرزنشین نه تنها می توانند صادرات کشور را رونق بخشند بلکه می توانند با "صادرات مجدد" بسیاری از کالاها، ایران را به هاب صادراتی منطقه برای برخی اقلام تبدیل کنند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: باید فعالیت عزیزان مرزنشین از سطح کوله بری به سطح صادر کنندگان عمده در منطقه ارتقا پیدا کند.

وی افزود: دولت باید زیرساخت های لازم را برای فعالیت تعاونی های مرزنشین فراهم کند و این تعاونی ها در اصل باید به «دروازه صادرات» کشور تبدیل شوند.

جلیلی همچنین خطاب به نمایندگان تعاونی های مرزنشین های کشور گفت: انتظار می رود تا شما عزیزان در راه پیگیری مطالبات مشروع و صحیح خودتان خسته نشوید و شبیه این جلسات را به طور منظم با دیگر کارشناسان و مسئولان مربوطه از جمله وزرای «تعاون، کار و رفاه اجتماعی»، «صنعت، معدن وتجارت» و «کشور» برگزار کنید تا قدمی به سمت حل مشکلات مردم این مناطق برداشته شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: در بسیاری از موارد، رفع خیلی از مشکلات مردم نیاز به هزینه یا بودجه خاصی ندارد بلکه یک "توجه ویژه" یا "اراده جدی" مسئولان می تواند کار را حل کند که قطعا با پیگیری مشکلات مردم مرزنشین توسط شما می توان به این سمت حرکت کرد.

وی گفت: اینطور نیست که دولت فعلی نیز نخواهد مشکلات مردم مرزنشین را حل کند بلکه در بسیاری اوقات یک اشکال کوچک یا مانع بوروکراتیک باعث می شود تا خیلی از مشکلات خود را نشان دهد که در صورت شناسایی و حل آن مشکل، بخش زیادی از موانع رفع خواهد شد.

جلیلی در پایان به نمایندگان تعاونی های مرزنشین گفت: صحبت های شما به بنده کمک کرد تا شناخت بیشتر و دقیق تری نسبت به مشکلات مردم مرزنشین داشته باشم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۵۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران