Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

سرپرست معاونت نظارت بر امور مناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی با بیان این‌کهبا استناد به چه قانونی رانندگان اسنپ و تپسی از پرداخت عوارض و مالیات معاف شده‌اند، اظهار داشت: معافیت تاکسی‌ها براساس قانونی است که سال‌های زیادی است بر این بخش حاکم بوده و بنا به میل شخصی افراد پرداخت نمی‌شود و این‌که رانندگانی که اقدام به حمل غیر قانونی مسافر می‌کنند در زمره آنها قرار بگیرد، قطعا اجحافی است بزرگ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین‌نیوز، مهدی اسماعیل بیگیتصریح کرد: براساس قانون فعالیت دو شرکت اسنپ و تپسی غیرقانونی است و توقف کار آنها خواست بسیاری از شهروندان و مراکزی است که از این رهگذر متضرر شده‌اند، مطابق قانون تنها دو پلاک تاکسی (ت) داخل و (ع) در خارج از شهر مجاز به حمل و جابه‌جائی مسافر هستند، اما این روزها خودروهائی از شهرستان‌ها به تهران وارد شده و با عضویت در این دو شرکت اقدام به مسافرگیری می‌کنند و کسیهم در قبال مسائلی که آنها به‌وجود می‌آورند پاسخگو نیست.

اسماعیل‌بیگی با تاکید بر نقش دارای اهمیت تاکسی‌های کرایه (آژانس‌ها) و فعالیت قانونی آنها، یادآور شد: خلاف نخست در فعالیت اسنپ و تپسی، فعالیت غیرقانونی آنها و دیگری معافیت این بخش از پراخت مالیات است که، ادامه این روند آینده خوبی را برای حمل‌ونقل مسافر در تهران رقم نخواهد زد.

وی با بیان این نکته که «به نظر می‌رسد که دست‌های پشت پرده حمایت ویژه و خاصی از فعالیت این دو مرکز می‌کنند»، افزود: بر ما مشخص نیست چنین حمایتی از فعالیت بخشی که با امنیت و جان مردم در تماس نزدیک است برای چه هدفی صورت می‌گیرد، اما هرآنچه هست ارمغانی جز ناامنی به همراه نخواهد داشت...

پس از انتشار این خبر در پایگاه خبری-تحلیلی صنعت حمل‌ونقل، تین‌نیوز؛ تعدادی از کاربران پیام‌هاییارسال کردند که بخشی از آنها را در ادامه می‌خوانید.

یک کاربر در پیام خود عنوان کرد:شرکت‌های اسنپ و تپسی از طرف گروه خاص حمایت می‌شود. خود شهرداری هم از این شرکت‌ها حمایت می‌کند چراکهاگر شهرداری به این رانندگان طرح ترافیک نفروشد کار شرکت‌های اسنپ وتپسی می‌خوابد.

کاربر دیگری نوشت:واقعا ما تاکسی‌دارها حق‌مان از بین رفته است، تمامی تاکسی‌ها بدهکار بانک‌ها هستند چطوری اقساطشان را پرداخت کنند؟

یکی دیگر از کاربران نیز خاطرنشان کرد: با توجه به فعالیت این دو شرکت آیا انصاف است که ما تاکسیرانان مالیات، عوارض شهرداری و هزینه‌های مربوط به اداره تاکسی‌رانی را پرداخت کنیم، مشکلات مربوط به سوخت آزاد، هزینه‌های تعمیر خودرو با توجه به عدم کیفیت قطعات و.. نیز هست اما هیچ امتیازی که دریافت نمی‌کنیماین چنین هم از سوی این دو شرکت اسنپ و تپسی ضربه بخوریم و هیچ مدیریتی در این دولت به فکر تاکسیرانان نباشد. آیا واقعا این بی عدالتی و ظلم به خانواده ما نیست. چه کسی این را می‌پذیرد که ما بپذیریم؟

کاربری دیگر خاطرنشان کرد:پس مجوز تاکسیرانی را به چه منظوری به‌ ما دادند؟ چرا ناوگان تاکسیرانی را با وام 16درصد نوسازی کردند؟ تهران پر شده از ماشین‌های شهرستان. شغل ما را نابود کردند.

یکی دیگر از کاربران نوشت: چرا جلوی تاکسی‌هایی که در اسنپ وتپسی فعالیت می‌کنند گرفته نمی‌شود؟ چون نیمی از مسافران داخل طرح را تاکسی‌ها جابه‌جا می‌کنند.

کاربر دیگری نیز تاکید کرد: یعنی هنوز هیچ مقام مسئولی متوجه این همه ترافیکی که اضافه شده و یا پلاک‌های شهرستان و حومه تهران و حتی بعضی‌ها کهپلاک تهران خریداری کردند، در سطح شهر نشده است؟
از جناب اسماعیل بیگی هم تشکر می‌کنیم که به‌فکر رانندگان تاکسی هستند اما یک سوال دارم از ایشان و آن این‌که چگونه از رانندگان تاکسی که در تامین مخارج روزمره خود مانده‌اند انتظار دارید که خودروهایشان را تعویض کنند؟

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۷۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست

در برنامه بالاتر امروز با حضور علاقه بند مدیرعامل یکی از شرکت‌های تاکسیرانی اینترنتی و انتظاری کارشناس اقتصادی به موضوع تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت، پرداخته شد.

ژوبین علاقه‌مند مدیرعامل اسبق یکی از شرکت‌های تاکسیرانی اینترنتی گفت: سامانه‌های هوشمند در یک دهه اخیر سعی کرده‌اند خدمات آنلاین متنوعی را به مردم ارائه دهند. یکی از مهم‌ترین آنها این است که خدمات تاکسی اینترنتی در تهران و سایر شهر‌های ایران جایگاه معتبری پیدا کرده است. 

علاقه‌مند تصریح کرد:  بازار خودرو های اینترنتی یک بازاری با تمرکز بالا است. خصوصیت بازار‌های پلتفرمی این است که تمرکز بالا است یعنی شما در هیچ کشوری در هیچ جای دنیا نمی‌بینید که از این پلتفرم‌ها ۱۰ مورد همزمان کار بکنند.

او افزود:من معتقدم که باید نهادی برای تنظیم گری وارد شود احتمالاً اینکه در قیمت بخواهد وارد شود آخرین مرحله تنظیم‌گری است یعنی معتقدم مکانیزم‌های دیگری برای تنظیم گری است که از مداخله کردن در قیمت خیلی خیلی در اصل کاراتر است.

او گفت:در اوایل راه اندازی ناکسی‌های اینترنتی روش قیمت گذاری به شهرداری سپرده شد ولی این روش تغییر کرد.

علاقه بند با اشاره به نتیجه مطالعه‌ای که روی مقصد‌ها و مبدأ‌ها انجام شده، گفت: درصد عمده‌ای از سفر‌ها با تاکسی اینترنتی از درب منازل به ایستگاه‌های مترو و از ایستگاه  مترو تا محل کار افراد است که این کار ارزش افزوده فوق العاده‌ای برای شهرداری محسوب می‌شود.

او درباره تعداد تاکسی‌های فعال اینترنتی در سطح شهر تهران افزود: در حال حاضر دو شرکت هستند که ۹۹ درصد سهم بازار را در اختیار دارند، ما ۴۹۰ هزار راننده در ناوگان مان داریم و در تهران هم حدود ۲۸۰ هزار راننده تهران مشغول به کار هستند.

به گفته او، حذف گزینه عجله دارم بسیار کار اشتباهی است، در زمان پیک تقاضا این گزینه وجود داشت که مسافر با رضایت کامل پرداخت می‌کردند.

علاقه بند افزود:امروز با وزود شورای رقابت به بازار خودرو چه اتفاقی افتاد که بخواهد در تاکسی‌های اینترنتی ورود کند؟ به طور کلی امروز کمسیون شرکت‌های اینترنتی پایین است.

او افزود:صدرصد کمسیون تاکسی‌های اینترنتی باید شرکت‌ها تعیین کنند نه شورای رقابت، امروز درصد بیشتری از تاکسی‌های اینترنتی به نفع راننده است و شرکت کمسیون کمتری دریافت می‌کند.

در ادامه انتظاری کارشناس اقتصادی گفت:در موضوع اگر بخواهیم راجع به رقابتی یا انحصاری بودن یک بازار صحبت کنیم که آن سوالی که کدام نهاد متولی در واقع تنظیم گری این بازار است پاسخش این است که ما به لحاظ رقابتی انحصاری بودن بازار موضوع را روشن کنیم باید اول برویم سراغ بحث تعریف بازار ما راجع به چه بازاری صحبت می‌کنیم که این بازار را می‌خواهیم بگوییم که این بازار رقابتی است یا انحصاری

او افزود:اساساً این شرکت‌هایی که تحت عنوان تاکسی‌های اینترنتی هم بعضاً از آنها اسم برده می‌شود اینها واقعاً خدمت حمل و نقل ارائه نمی‌دهند خدمت حمل و نقل را رانندگانی ارائه می‌دهند که با ماشین‌های شخصی خودشان هیچ رابطه استخدامی و مالکیت خودرو هم با این شرکت‌ها ندارند برای اینکه این بازار بازاری است که در آن خدمت جورسازی ارائه می‌شود این در واقع نظر بنده است یعنی این شرکت‌ها دارند خدمت جورسازی را به راننده و مسافر می‌دهند طرف عرضه می‌شوند اینها و طرف تقاضا هم می‌شوند راننده و مسافر، خوب ما با این رویکرد اگر ببینیم دیگر عرضه کنندگان خدمت حمل و نقل در این بازار نیستند.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: قیمت یک نقش بسیار کلیدی در بازار دارد در تسویه بازار دارد و یکی از پارامتر‌های اساسی و حساس است در اقتصاد قاعده بر این است که تا حد امکان حتی در کیس‌های انحصاری در قیمت دخالت نشود یعنی الان نهاد‌های رگولاتوری قیمت هم وقتی که می‌خواهند تنظیم‌گری کنند در بازار‌های انحصاری اول سراغ قیمت نمی‌روند ابتدا می‌روند سراغ دستورالعمل‌های غیر قیمتی مثل بحث‌های شرایط دسترسی به بازار بحث مقدار حتی اگر بتوانند مقدار عرضه را تضمین بکنند باز سراغ قیمت نمی‌روند وقتی که بقیه ابزار‌ها کار نمی‌کند سراغ قیمت می‌روند.

او افزود: بنده هم با این موضوع موافق هستم، اما آیا راهکار یعنی شرایط کنونی که الان گلایه‌هایی را ایجاد کرده در این بازار‌ها حالا در قالب گزینه عجله دارم قبل از حذف، بعد از حذف اتفاقاتی افتاد دیگر ما به صورت میدانی هم خودمان شاهد هستیم و هم از دیگران می‌شنویم در این خصوص بحث است که آیا اینها واقعاً رویه ضد رقابتی بوده یا نبوده این محل تردید است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • کتابِ «حکایت زخم‌ها» به چاپ دوم رسید
  • کتابِ «حکایت زخم ها» به چاپ دوم رسید