Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عینک نوری با تکنولوژی پیشرفته به نام «ری-تایمر» که طیف خاصی از نور را به چشم می‌تاباند ممکن است بتواند از بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری کند.

به گزارش مشرق، کارکرد این عینک به این صورت است که با تاباندن طیف خاصی از نور سبز-آبی به چشم انسان ساعت بدن را تنظیم کرده و سبب آزادسازی هورمون‌های خاصی می شود.

براساس تئوری ارائه شده این عینک قادر است میزان قند خون را در افرادی که در مرحله پیش‌دیابت قرار دارند تنظیم کند و مانع از پیشرفت بیماری آنان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیق بالینی جدیدی که در «مرکز غدد درون ریز لندن» روی ۳۴ بیمار پیش‌دیابتی صورت گرفته است نشان می‌دهد که نور ساطع شده از این عینک می‌تواند با ایجاد تغییراتی در سطح هورمون‌ها در درمان حساسیت به انسولین موثر واقع شود.

تحقیقات بر روی اثرات این عینک در پیشگیری از دیابت همچنان در دست بررسی است.


ئون لاک و هلن رایت، دو محقق استرالیایی دانشگاه فلیندرز از سال ۱۹۸۷ در حال تحقیق و توسعه بر روی این عینک نورپرداز هستند.

هدف اصلی از این اختراع که ۲۵ سال پیش وارد بازار شده در اصل کمک به کسانی بود که مشکل بدخوابی داشتند.

استفاده از این عینک در کاهش اثرات جت‌لگ (بهم خوردن خواب افراد در اثر پرواز بین دو یا چند منطقه با تفاوت زمانی و جغرافیایی زیاد) موثر است.

محققان اخیراً متوجه اثرات مفید این عینک در درمان بیماری دیابت شدند.

دیابت یا بیماری قند یک اختلال در متابولیسم بدن است که در آن توانایی تولید هورمون انسولین در بدن بیمار کاهش یافته یا بدن قادر به تولید این هورمون نیست که نتیجه آن افزایش قند خون است.

دیابت نوع ۲ که بیش از ۹۰٪ از بیماران مبتلا به دیابت را شامل می‌شود در اثر چاقی، تغذیه نامناسب و تحرک کم پدید می‌آید.

امید می‌رود که تکنولوژی این عینک در پیشگیری از دیابت موثر واقع شود و از میزان بیماران مبتلا به دیابت کم کند.

منبع: جام جم آنلاین ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

آفتاب‌‌نیوز :

مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کند که میوه‌ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه‌ها و میوه‌های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه‌ها می‌تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.

ویتامین‌ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری در بسیاری از میوه‌ها می‌توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه‌ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که خوردن میوه می‌تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه‌ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

میزان قند موجود در همه میوه‌ها یکسان نیست و برخی از آن‌ها به طور قابل‌توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه‌های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه‌ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آن‌ها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آن‌ها آگاه باشید و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید.

در حالی که این میوه‌ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه‌ها به عنوان منبع کربوهیدرات می‌تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می‌کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می‌دهد.

برخلاف خوردن میوه‌های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می‌تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوه‌های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد کاهش می‌دهد. محققان همچنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه‌های تازه می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

افراد همچنین می‌توانند میوه‌های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه‌های خشک با آجیل نیز می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می‌کنند و می‌توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.

در مطالعه‌ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه‌های خشک و پیشگیری از دیابت نوع ۲ پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه‌های خشک از نظر حجم نسبت به میوه‌های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می‌کند که خوردن میوه‌های خشک در حد متعادل می‌تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه‌های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می‌دهد افراد باید به دنبال کاهش سایر کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه‌ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • عینک هوشمند جدید زاکربرگ با توانایی‌های باورنکردنی
  • عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • جمیله علم الهدی در پاکستان، «بانوی اول» شد /تصاویری از حضور در مراسم افتتاح با عینک آفتابی
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • ادامه آمار جادویی حسن‌زاده در تیم ملی
  • روز «میلاد صدا» در جعبه جادویی رادیو