Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه،رکورد تولید در فولادسازی فولاد مبارکه با تولید 116 ذوب با تناژ21 هزار و 315 تن فولاد مذاب و تولید 20 هزار و 746 تنتختالدر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه شکسته شد.

در همین راستا محمدرضابنائیانبا تائید این خبر اظهار داشت: افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از تجهیزات دو عامل اصلی در کسب این رکورد بودند و با توجه به رکوردهای پیشین این واحد در سال جاری که سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نیز نام‌گذاری شده است، راه دست یافتن به اهداف سالانه را هموارتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با رکورد قبلی که در این واحد به ثبت رسیده بود، افزود: رکورد قبلی تولید روزانه در کوره‌های قوس الکتریکی را مربوط به 19 اردیبهشت سال جاری و به میزان 115 ذوب در کوره‌های قوس الکتریکی و تولید 20 هزار و 532 تنتختالدر ماشین‌های ریخته‌گری اعلام کرد.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه در ادامه به سایر عوامل تأثیرگذار در ثبت این رکورد اشاره و تصریح کرد: همکاری مناسب ناحیه آهن‌سازی، تخلیه مناسب ذوب در کوره‌های قوس الکتریکی بافاصله زمانی 99 دقیقه، آماده به کار بودن جرثقیل‌ها برای انتقال ذوب، آماده به کار بودن ماشین‌های ریخته‌گری، متوسط عرض مناسب اعلام‌شده از طرف قسمت برنامه‌ریزی و همچنین آماده‌سازی مناسب ذوب (از نظر زمان، دما و آنالیز) و ارسال به ریخته‌گری از دیگر دلایل دستیابی به این رکورد بوده است.

وی با تأکید بر ضرورت تثبیت این شرایط و لزوم دستیابی به رکوردهای بالاتر بیان داشت: به‌ یقین با افزایش هماهنگی و همدلی همه واحدهای مربوطه می‌توان به موفقیت‌های بیشتر و تداوم رکود در فولادسازی رسید.

بنائیاندر پایان از تلاش تمامی کارکنان ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم قدردانی کرد و اذعان داشت: حمایت‌های مدیریت ارشد سازمان در تحقق اهداف شرکت همواره مشوق کارکنان بوده و راه رسیدن به اهداف را تسهیل کرده است.

انتهای پیام/م

ثبت رکورد جدید تولید در فولادسازی فولاد مبارکه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۹۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی