Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@23:58:23 GMT

افزایش دانشجویان تربیت مدرس به ۱۰ هزار نفر

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۸۰۰۸۶

افزایش دانشجویان تربیت مدرس به ۱۰ هزار نفر

به گزارش ایسکانیوز، دکتر جلالی معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه این دانشگاه یک مرکز آموزشی تحصیلات تکمیلی است گفت: دانشگاه تربیت مدرس دارای ۱۶ دانشکده است و در رشته‌های فنی و مهندسی و کشاورزی و دیگر رشته‌ها فعالیت می‌کند و تنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دانشجو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این دانشگاه در حدود ۳۰ سال ۳۱ هزار دانشجو توانسته است تربیت و به جامعه تقدیم کند و اکنون حدود ۷ هزار دانشجو دارد و اول مهر ماه پیش‌بینی می‌شود این رقم به ۱۰ هزارنفر افزایش پیدا کند.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه تعداد اعضای هیات علمی که با ما همکاری دارند ۷۲۵ نفر است که بیش از ۵۰ درصد آن‌ها استاد تمام و بالاتر از دانشیار هستند افزود: شاخصه اصلی دانشگاه تربیت مدرس این است که این دانشگاه با رقم حدود ۱ به ۱۱ بهترین نسبت استاد به دانشجو را در کل ایران دارد که تقریبا هم سطح استانداردهای جهانی است و در پذیرش دانشجو سعی شده کیفیت بیشتر از کمیت مد نظر قرار گیرد.

جلالی با بیان اینکه دانشگاه تربیت مدرس به دلیل اهمیت و توجه ویژه ای که به افزایش و بهبود کیفیت داشته در برخی سال ها حتی کاهش پذیرش دانشجو داشته است، اظهار کرد: به دلیل تصمیم دانشگاه برای افزایش کیفیت، در سال ۹۴ نسبت به سال قبل از آن، ۱۳ درصد کاهش دانشجو داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: رمز موفقیت دانشگاه ها در سطح ملی و بین المللی کیفیت است و طبیعتا این می‌تواند منجر به تربیت دانشجوی کار آفرین شود و نهایتا برای جامعه مفید باشد.

جلالی از طراحی برنامه راهبردی دانشگاه در سطح ملی و بین المللی خبرداد و گفت: این برنامه در حال حاضر در حال انجام است و دو موج از این برنامه را پشت سرگذاشته‌ایم و طبیعتا بنا به همان نقشه راه و برنامه راهبردی که دانشگاه دارد، همه حوزه ها و از جمله حوزه آموزش مد نظر قرار دارد.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: قدم اول ما در حوزه آموزش این بود که دانشجوهای کیفی تر در دانشگاه داشته باشیم که با همکاری سازمان سنجش در این راستا تلاش کردیم و بخشی نیز از طریق جذب برگزیده‌های علمی بود که آنجا خود دانشگاه تلاش کرد که بهترین‌ها در دانشگاه حضور پیدا کنند.

وی با بیان اینکه یک برنامه اصلی در قالب طرح راهبردی داریم و سعی بر این است که بر اساس نیاز جامعه و ضرورت هایی که وجود دارد در رشته ها و گرایش ها پذیرش دانشجو داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که عمر دانشجویان که سرمایه‌های ملی هستند باید در جایی سرمایه گذاری شود که در آینده کشور از آن بهره برداری کند.

جلالی بیان کرد: می خواهیم دانشجویی تربیت کنیم کار آفرین باشد و نه به دنبال کار و یا بجای مدد جویی مدد دهنده باشد. به همین دلیل رشته‌های بین رشته‌ای و کاربردی و مورد نیاز کشور را در اولویت کاری قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خوشبختانه دانشگاه نقشه راه دارد و بر اساس نقشه ای که داریم باید حرکت کنیم گفت: در طرح تحول راهبردی ۴ محور و ستون اصلی طراحی کردیم و این اولین اولویت ما است که برون گرایی و حضور فعال بین المللی را افزایش دهیم.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس افزود: تبادل دانشجو و استاد و ایجاد فرصت های مطالعاتی از برنامه های ما در خصوص تبادلات علمی و آموزشی بین المللی است ضمن اینکه بر اساس برنامه ای که داریم باید در یک پروسه زمانی ۱۰ ساله حداقل ۲۰ درصد دانشجویان ما دانشجوی بین الملل باشند.

وی گفت: تا کنون حدود ۳۰۰ دانشجوی خارجی از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و به کشورهای خود برگشته‌اند و در حال حاضر حدود ۱۵۰ دانشجو از ۱۲ کشور در دانشگاه تربیت مدرس تحصیل می‌کنند و در نظرداریم که با شیب تندی این میزان را افزایش دهیم و به حدود ۲ هزار دانشجو برسانیم.

جلالی در پایان خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی جدید آمادگی پذیرش ۵۰۰ دانشجوی خارجی را داریم ؛ اما مهم این است که چه میزان از این امر استقبال می‌شود و چقدر درخواست ارائه خواهد شد. با این حال به طور کلی آمادگی پذیرش در دانشگاه تربیت مدرس وجود دارد.

منبع: ایسنا

دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان در گزارشی با استناد به بیانیه «ژن بلاک»، رئیس دانشگاه کالیفرنیا، اعلام کرد که در طول اعتراضات حمایت از فلسطین، بیش از ۲۰۰ نفر در محوطه دانشگاه کالیفرنیا بازداشت شدند.

از سوی دیگر، بازداشت بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا تائید شده است.

در همین ارتباط روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اعلام کرد طی دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ در غزه در جریان تظاهرات‌های دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شدند.

به گزارش آنا، اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیرو‌های امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشور‌های جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیرو‌های امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیرو‌های پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

از سوی دیگر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادر‌هایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیرو‌های امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعار‌های حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است، اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعا‌ها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیرو‌های امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده، اما واشنگتن هرگز تأمین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا