Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@02:35:55 GMT

ماجرای اخراج ۱۰۰ نیرو از ستاره خلیج فارس صحت دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۸۱۳۲۰

ماجرای اخراج ۱۰۰ نیرو از ستاره خلیج فارس صحت دارد؟

اعتراضی که مورد قبول مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس نبوده و به گفته وی دلیل انتقال این افراد آماده نبودن پالایشگاه ستاره بوده و آن ها بعد از دو سال به پالایشگاه ستاره خلیج فارس باز خواهند گشت.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، یکی از کارکنان معترض ستاره خلیج فارس گفت: ما در سال ۱۳۹۲ در آزمون استخدامی شرکت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آگهی این آزمون در روزنامه‌ها و سایت‌های خبری منتشر شده بود. سپس در برج هشت سال ۱۳۹۵ دعوت به کار شدیم. از آن زمان تاکنون مشغول به کار هستیم و قرار شد یک دوره آموزشی شش ماهه برای ما برگزار شود. طبق نامه مدیرعامل وقت پالایشگاه ستاره خلیج فارس دوره آموزش ما در ۳۱ فروردین‌ماه سال ۱۳۹۶ تمام شد و طبق این نامه قرار شد تا پس از این تاریخ وظایف مشخصی در پالایشگاه ستاره خلیج فارس برای ما تعریف شود.

وی افزود: مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس از چند ماه گذشته تغییر کرد و طبق تصمیم مدیرعامل جدید قرار شد از اول مهرماه جاری برای کار به اویکو برویم که این موضوع خلاف قانون است، زیرا ما در آزمون استخدامی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس شرکت کردیم و طبق نامه مدیرعامل وقت دوره آموزشی ما تمام شده و طبق قانون تامین اجتماعی از تاریخ اتمام دوره آموزشی ما باید کارمند رسمی نفت ستاره محسوب شویم. سوال ما این است که قرار است طبق کدام قانون ما به شرکت اویکو منتقل شویم. پاسخی که به ما داده‌اند این است که ما را برای آموزش به این شرکت منتقل می‌کنند، اما این در حالی است که دوره آموزش ما طبق نامه مدیرعامل قبلی تمام شده است. از سوی دیگر حداکثر مدت زمان آموزش طبق قانون کار شش ماه است.

این نیروی معترض با اشاره به سابقه کار طولانی مدت برخی افراد گفت: بسیاری از ما سابقه کار هفت ساله داریم و اصلا نیازی به شرکت در دوره‌های آموزش نداریم. البته موضوع آموزش حین کار فرق دارد و ممکن است فردی ۳۰ سال حین کار آموزش ببیند. طبق گفته‌های مدیرعامل جدید قرار است ما به اویکو منتقل شویم و تا پایان ۱۳۹۸ در این شرکت فعالیت کنیم. قرارداد ما نیز به این شرکت منتقل خواهد شد. ما برای گرفتن حق‌مان به وزارت نفت، مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری‌ها، استانداری و هر جای دیگر که لازم باشد می‌رویم. سوال ما این است که قرارداد نیروهایی که به اویکو منتقل می‌شوند چه می‌شود. طبق آزمونی که برگزار شد قرارداد ما باید با پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس باشد. باید برای ما مشخص شود طبق کدام قرارداد قرار است به شرکت اویکو منتقل شویم و چرا با وجود این که برخی از نیروها سابقه زیادی دارند باید به اویکو منتقل شوند. حتی نیرویی که سابقه کاری هم ندارد مدت هشت ماه است که تحت آموزش قرار دارد. ضمن این‌که بعد از این‌که دوره آموزش تمام شده مجدد از ما آزمون گرفته شده و همه ما در این آزمون پذیرفته شده‌ایم و همه این فرآیند توسط مدیرعامل قبلی مورد تایید قرار گرفته است.

وی افزود: در سال ۱۳۹۲ بسیاری از ما در جایی مشغول به کار بودیم. اما طبق قول و قراری که به ما داده شد و برای حضور در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس به اینجا آمدیم. ما دنبال اعتصاب و جو منفی نیستیم فقط حق‌مان را می‌خواهیم. حدود یک هفته پیش در روز جمعه و به صورت شفاهی به ما اعلام کردند باید به اویکو برویم و از فردای آن روز از ورود ما به پالایشگاه ستاره نفت خلیج فارس جلوگیری شد. ما اعتراض کردیم و اعلام کردیم طبق قرارداد باید در نفت ستاره بمانیم. احتمالا قرارداد ما از ۳۱ شهریورماه با مشکل مواجه شود و یا اخراج می‌شویم و یا باید به اویکو برویم.

پاسخ مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس به نیروهای معترض

این مباحث از سوی کارکنان درحالی مطرح می شود که مرتضی امامی، مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در یک نشست خبری درمورد انتقال کارآموزها به اویکو گفت: این موضوع کاملا روشن و قانونی است. پروژه ستاره خلیج فارس برای دوران بهره‌برداری نیاز به نیرو دارد و نیروهایی که اکنون به اویکو منتقل می‌شوند در اینده نیروی ستاره خواهند بود.

وی با بیان این که در پروژه ستاره خلیج فارس بهره‌بردار نیز خودمان خواهیم بود، تصریح کرد: نیروی بهره‌بردار باید کارمند ستاره باشد. در سال ۹۲ فراخوانی برای جذب نیرو در ستاره خلیج فارس در روزنامه‌ها داده می‌شود و ۶۰۰۰ نفر در آزمون شرکت می‌کنند که ۴۰۰ نفر آنها پذیرفته می‌شود، در حالی که طبق چارت ستاره نیازمند ۱۱۰۰ نیروی بهره‌بردار است و مشخص نیست که چرا فقط ۴۰۰ نفر گزینش می‌شوند.

مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس ادامه داد: با این حال ۴۰۰ نفر مذکور در آن سال بلاتکلیف شده و تماسی با آنها گرفته نمی‌شود. آنها هم اعتراض می‌کنند، اما اعتراض آنها به جایی نمی‌رسد و ستاره به آنها اعلام می‌کند اگر دنبال کار می‌گردید بروید در بخش نگهبانی یا آتش‌نشانی که مشخص است که برای آنها برنامه‌ای نداشتند. در نهایت به ۹۷ نفر آنها گفته می‌شود در سازمان نفت ستاره مشغول شوند و تا زمان بهره‌برداری آموزش ببینند. در آن زمان هنوز هیچ چیز در پالایشگاه آماده نبود.

امامی با بیان این که دوره آموزش یک سال و نیم است، افزود: بعد از این که دوره تئوری یک سال و نیمه آموزش تمام شد افراد باید در پالایشگاه دوره ببینند و بعد مشغول به کار شوند که این فرآیند به طور کلی سه سال زمان نیاز دارد.

وی در مورد مباحثی مبنی بر این که در سال های قبل عضو هیات مدیره ستاره خلیج فارس بوده و در جریان تصمیم‌های اخذ شده قرار دارد، توضیح داد: من در سال ۱۳۹۳ تا سال ۱۳۹۴ عضو هیات مدیره ستاره خلیج فارس بودم و از آذرماه ۱۳۹۵ تاکنون رییس هیات مدیره هستم، اما در آن زمان در جریان این تصمیمات نبودم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس با تاکید بر این که سابقه کار با موضوع راهبری پالایشگاه تفاوت دارد، گفت: کارفرما عوض نشده است. قرارداد این کارآموزها با ستاره ۳۱ شهریورماه تمام می‌شود. در نیمه سال ۱۳۹۶ گروه بهره‌بردار خواهیم داشت و به اویکو اعلام کردیم همه نیروهای خود را به ما بدهد. ما در پایان سال ۱۳۹۸ باید ۱۱۰۰ نیرو جذب کنیم که این نیروها باید حتما آموزش عملی دیده باشند.

وی در مورد اخراج کارآموزها از ستاره خلیج فارس، توضیح داد: این ۹۸ نفر در تیرماه تقاضای برگزاری جلسه با من را داشتند که من قبول کردم و گفتم این شرایط و اقتضای کار است. گفتم در حال حاضر ستاره سازوکار لازم برای اسکان شما را ندارد، اما این افراد از فردای آن روز سرکار نرفتند و داخل کانکس نشستند. ما به آنها اعلام کردیم اگر قرار است به جای کارکردن در اینجا استراحت کنید بهتر است به خانه‌هایتان بروید. این افراد روز رای اعتماد آقای زنگنه جلوی استانداری تجمع کردند. اگر تعصب داشتند این کار را می‌کردند؟

مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس ادامه داد: نمی‌شود هم حقوق بگیرند هم کار نکنند و هم تهمت مدیر نجومی بگیر و اخراج ۱۰۰ کارمند را به من بزنند. ما در ابتدا از آنها خواهش کردیم اما آنها اقدام به ایجاد جوی علیه دولت کردند. آنها کارمند اویکو تلقی می‌شدند و برای ورود به ستاره کارت نداشتند. روز جمعه اویکو آماده بود این افراد بروند و فیس تعریف کنند اما آنها شنبه آمدند و گفتند ما به اویکو نمی‌رویم.

امامی تاکید کرد: کسی که باید تعهد بگیرد ما هستیم تا مطمئن شویم این نیروها بعد از این‌که در اویکو آموزش دیدند به ستاره بیایند زیرا ما خودمان بهره‌بردار هستیم و از هیچ جا به جز اویکو نمی‌توانیم نیرو جذب کنیم. حقوق این افراد چه در اویکو باشند و چه در ستاره تفاوت چندانی ندارند.

به گفته وی انتقال این نیروها به ایوکو بر اساس قراداد مشخصی صورت می گیرد و طبق این قرارداد با توجه به این‌که شرکت اویکو به عنوان راهبر پالایشگاه بعد از مرحله راه‌اندازی با شرکت نفت خلیج فارس قرارداد دارد، شرکت مذکور پذیرفت که نیروهای موجود خود را در پایان قرارداد و آغاز مرحله راهبری دائمی به هر تعداد و کیفیت که مدنظر شرکت نفت ستاره خلیج فارس باشد در اختیار این شرکت قرار دهد. زمان پایان قرارداد سال ۹۸ اعلام شد. همچنین مقرر شد تعداد ۱۱۰ نفر متقاضیان لیست اولویت دوم شرکت نفت ستاره خلیج فارس به شرکت اویکو معرفی و در قالب قرارداد پرسنلی از امکانات و اموزش‌های آن شرکت بهره مند شوند. تاریخ شروع دوره ۱۴ مردادماه است. به منظور اطمینان از کیفیت دوره آموزش، آزمون‌هایی به شکل ادواری برگزار و ضمن ثبت در پرونده آموزشی هرگونه جذب و ترفیعی بر آن اساس صورت خواهد پذیرفت. همچنین مقرر شد تعداد ۹۷ نفر نیروی فعلی بهره‌دار نیز از شرکت نفت ستاره خلیج فارس به شرکت اویکو منتقل تا در قالب قرارداد باآن شرکت ادامه فعالیت دهد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، عبدالعلی علی عسکری با اشاره به اینکه پسوند «خلیج فارس» نقطه اشتراک تمامی شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است، گفت: بر اساس همین سیاست، در راستای حفظ وحدت رویه، سیاست حاکمیت شرکتی و همچنین روز مبارک خلیج فارس، بر اساس تصمیم مالکان جدید تیم محبوب استقلال، به تیم استقلال خلیج فارس تغییر می‌یابد.

وی تصریح کرد: این اقدام، گامی مهم برای اصلاح ساختارهای اقتصادی، سود ده کردن این باشگاه، حرکت استقلال خلیج فارس در تراز جهانی و انشاالله کسب توفیقات در شأن این تیم در عرصه‌های بین‌المللی است.

کد خبر 6092166

دیگر خبرها

  • برگزاری رژه اقتدار دریایی در آبراه راهبردی خورموسی
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • همسایگان ایران مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح در حراست از خلیج فارس را می‌ستایند
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس