Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ عبدالرحمن زاغی ،گفت که ترکیب تقلبی تحت عنوان بنومیل( Benomyl 50% wp) با درج عبارت made in Hungary ( ساخت مجارستان ) و نیز AL-QARI بر روی بسته بندی در سطح مناطق بدون رعایت موارد قانونی و فارغ از اقدامات نظارتی سازمان حفظ نباتات توزیع و عرضه شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه تهیه و توزیع و مصرف این ترکیب ممنوع است، ادامه داد: در صورت مشاهده و شناسایی مکان‎های عرضه، با هماهنگی دستگاه‎های ذیربط اقدام قانونی صورت می‎گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این ترکیب برای بیماری گیاهی از جمله برای از بین بردن سفیدک ها ، کنه کش ها و جلوگیری از پوسیدگی میوه استفاده می شود، گفت: فروشندگان مجاز برای شناسایی و معرفی افراد سودجو همکاری لازم را با بهره برداران و دستگاه های اجرایی ذی ربط داشته باشند.
وی نسبت به سود جویی بعضی از فروشندگان در فروش سموم تقلبی و خارج از شبکه هشدار داد و گفت: خسارت به بهره برداران و تخریب منابع زیست محیطی از مضرات بی توجهی به هشدار های حفظ نباتات و مصرف سموم تقلبی است.

**پایان شهریور آخرین مهلت برای تعیین تکلیف فروشندگان غیر مجاز سموم کشاورزی مازندران
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد که از حدود 820واحد فروشگاه سموم کشاورزی استان همچنان 60واحد غیر مجاز هستند، گفت: پایان شهریور امسال آخرین مهلت برای اجرای طرح ساماندهی و تعیین تکلیف این واحد ها است.

وی افزود: از اول مهر امسال این واحدها باید بر اساس ضوابط و معیار های سازمان حفظ و نباتات وزارت جهاد کشاورزی فعالیت کنند.

وی داشتن یک کارشناس مرتبط با بخش حفظ نباتات و گذراندن دوره های آموزشی سم شناسی را از مهمترین معیار برای فروشندگان سموم کشاورزی مجاز برشمرد و تصریح کرد: آموزش دوره 20 ساعته سم شناسی برای فروشندگان سموم کشاورزی در مازندران اجباری شده است.

زاغی سرفصل های دوره آموزشی را سم شناسی ،سموم پر خطر ، سموم از رده خارج ، معرفی سموم جدید و مسئولیت پذیری فروشندگان در قبال نسخه پیچی سموم اعلام کرد و گفت : ساماندهی فروشندگان ، بهینه کردن مصرف سموم و جلوگیری از توزیع سموم تقلبی از اهداف اصلی حفظ نبابتات جهاد کشاورزی است.

زاغی با تاکید بر این نکته که استفاده از سموم شیمیایی آخرین راهکار مبارزه با آفات کشاورزی است ، گفت: افزایش آگاهی فروشندگان سموم ، تهیه سموم با کیفیت ، توسعه و تقویت شبکه های مراقبت بخش خصوصی و دولتی برای توصیه های فنی در زمان مناسب به باغداران و کشاورزان و استفاده از ادوات و تکنیک های مناسب از اساسی ترین راهکار مبارزه با آفات کشاورزی است.

مازندران با داشتن 460 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی و کشت و برداشت بیش از 70 نوع محصول ، مهم ترین قطب کشاورزی کشور به شمار می رود .

بر اساس آمارهای رسمی سالانه چهار هزار تن سم در کشاورزی و باغداری مازندران مصرف می شود که کمتر از میانگین کشوری و جهانی است .

این استان در تولید دستکم 10 نوع محصول کشاورزی رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
رتبه اول تولید برنج ، مرکبات ، کیوی و ماهیان پرورشی گرم آبی کشور هم متعلق به مازندران است .

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • روز غیرمنتظره آزادی مقابل پرسپولیس
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران