Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه – عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: پالایشگاه آناهیتا یک مطالبه همگانی است.

قدس آنلاین - گروه استانها - چند روزی است که دولت دوازدهم به صورت رسمی آغاز شده و دولتمردان فعالیت خود را به عنوان اعضای دوازدهمین دولت آغاز کرده اند. استان کرمانشاه نیز به عنوان یکی از استان های جمهوری اسلامی ایران، قطعا بایستی جزو برنامه های دولت برای توسعه و بهبود شرایط و وضعیت قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولت یازدهم کاستی هایی برای استان کرمانشاه وجود داشت. از بیکاری گرفته تا وعده هایی که عملی نشد.

به همین مناسبت و با توجه به آغاز فعالیت دولت دوازدهم یکی از اعضای مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در گفتگو خود با قدس آنلاین توصیه هایی به دولتمردان داشت.

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار قدس در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز دولت دوازدهم چه توصیه ای به دولتمردان برای حل مشکلات استان کرمانشاه دارید، اظهار داشت: آن چیزی که در کرمانشاه مشکل اصلی است، بحث بیکاری و اشتغال است. دولت اولویت خودش را برای اشتغال بگذارد. یعنی کارخانه ها و کارگاه هایی که نیمه فعال است را فعال کند و ظرفیت سرمایه گذاری ایجاد کند.

حسینی کیا با بیان اینکه دولت بایستی برای فعال سازی کارخانه ها و کارگاه ها چندین کار را انجام دهد، گفت: برای تحقق این موضوع بایستی اول منابع بانکی با نرخ بهره پایین را به سمت تولید و اشتغال جهت دهی کند. همچنین بایستی برای کرمانشاه با آمار بالای بیکاری مشوق هایی مثل معافیت های مالیاتی قرار دهد.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین دولت باید شهرک های صنعتی کرمانشاه را از توسعه یافته به کمتر توسعه یافته تغییر دهد که این مشوقی برای آمدن این افراد باشد.

وی در ادامه با اشاره به مرزی بودن استان کرمانشاه گفت: نکته بعدی بایستی این باشد که نگاه صادرات محوری به کالا با توجه به مرزی بودن استان داشته باشد که این استان از وضعیت فعلی در بیاید.

وی با تاکید بر اهمیت توجه دولت به گردشگری استان کرمانشاه گفت: نکته بعدی هم وضعیت گردشگری را می تواند دگرگون کند و روی آن عنایت ویژه ای داشته باشد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه افزود: امیدواریم که دولت بتواند در این راستا قدم های خوبی بردارد و این باعث شود کرمانشاه از این وضعیت نجات پیدا کند.

عضوهیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پاسخ به این سوال که آیا در دولت یازدهم موضوعی بوده است که نمایندگان استان کرمانشاه تاکید ویژه ای روی انجام شدن آن داشته اند اما انجام نشده است و انتظار دارند که در دولت دوازدهم انجام شود، تاکید کرد: در دولت یازدهم چند درخواست عمده همگانی داشتیم که یکی از آن ها راه آهن بود که در آستانه انجام است و روزهای آخر آن است و احتمالا تا مهر ماه افتتاح می شود.

پالایشگاه آناهیتا سالیان سال است که بر روی زمین مانده است

وی با اشاره به دیگر خواسته های مجمع نمایندگان استان کرمانشاه از دولتمردان در دولت یازدهم افزود: نکته بعدی بحث منطقه آزاد تجاری قصرشیرین است و دیگری بحث پالایشگاه آناهیتاست که سالیان سال است که بر روی زمین مانده است.

حسینی کیا در خصوص وضعیت پالایشگاه آناهیتا گفت: مجوز این پالایشگاه صادر شده اما به مرحله اجرایی متاسفانه نرسیده است.

به گفته عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه، پالایشگاه آناهیتا یک مطالبه همگانی است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به این سوال که در دولت یازدهم نگاه بودجه ای به استان کرمانشاه کافی بوده است یا خیر، گفت: متاسفانه اولا در کل کشور و ثانیا در کرمانشاه بودجه وضعیت مطلوبی نداشت.

وی افزود: به دلیل همین وضعیت بودجه ای عمده طرح های عمرانی بر روی زمین ماند.

دولت موظف است برنامه ششم توسعه را اجرا کند

این عضو مجمع نماینده استان کرمانشاه همچنین در پاسخ به این سوال که توصیه شما به دولتمردان برای اجرای برنامه ششم توسعه با توجه به اینکه در این برنامه نگاه ویژه ای به استان کرمانشاه شده اما دولت آن را اجرا نکرده است، گفت: بالاخره قانون برنامه ششم توسعه، قانون است و دولت موظف است که این را اجرا کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص کوتاهی دولت در اجرای برنامه ششم توسعه گفت: دولت متاسفانه کوتاهی کرد و اعلام کرد که این برنامه ششم توسعه را قبول ندارم و حاضر به ابلاغ هم نشد و رئیس مجلس آن را ابلاغ کرد و خود به خود قانون شد.

به گفته این عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه دولت بخواهد و یا نخواهد برنامه ششم توسعه قانون است و دولت ملزم به اجرای آن است.

نگاه برنامه ششم توسعه به کرمانشاه

حسینی کیا در ادامه به توجه برنامه ششم توسعه به استان های محروم و جنگ زده اشاره کرد و گفت: در بحث قانون برنامه ششم توسعه یک نگاه هایی به استان های محروم و جنگ شده است و از آن باب که کرمانشاه محروم و جنگ زده بوده است در واقع یک اولویت هایی دارد. به عنوان مثال گفته اند که استان های جنگ زده ۱۰ درصد هر سال بودجه اضافه به آن ها داده شود. ۵ استان را شامل می شود و یکی از آن ها کرمانشاه است.

وی افزود: معافیت های مالیاتی و بیمه ای باید توجه می شد که نشد. در بودجه سال گذشته مالیات را ۲۷ درصد دیده بودند که بعد از رایزنی های زیادی به ۹ درصد رسیدیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ولی در کل آنچه در برنامه ششم توسعه است، اگر به آن تراز برنامه ششم توسعه اجرا بشود می تواند یک تکانی به کرمانشاه بدهد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۵۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه قرار است امسال یک گام بلند بردارد، گامی که نقش مهمی در آینده اقتصادی استان ایفا می‌کند. این گام مهم و سرنوشت ساز رسیدن به رشد اقتصادی هفت درصدی در سال جاری است.

شاید این میزان رشد در نگاه اول چندان زیاد به نظر نرسد، اما همین رشد چند درصدی با تحولات بسیاری برای استان همراه است، از جمله احیای تعداد زیادی از واحدهای صنعتی راکد استان، توسعه سطح کشت و تولید محصولات کشاورزی، بهبود معیشت و افزایش رفاه جامعه، ایجاد چندین هزار شغل در استان، توسعه خدمات، افزایش واحدهای فناور و دانش بنیان، توسعه صنعت گردشگری استان و ...

اینها تنها بخشی از دستاوردهایی است که با همین رشد چند درصدی برای استان حاصل می‌شود و حالا کرمانشاه در حال فراهم کردن مقدمات برداشتن این گام بزرگ است. گامی که قرار است بخشِ مهم آن توسط سازمان جهاد دانشگاهی استان انجام شود.

سازمان جهاد دانشگاهی نهادی است با ماموریت‌های حساس و مهم، ماموریت‌هایی که هر کدام قرار است خلاهای موجود در جامعه را رفع کرده و کشور و استان را یک گام به جلو پیش برد.

یکی از ماموریت مهم این سازمان حمایت از شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان است، طوری که در استان طی سالهای اخیر بیش از ۷۷۰ واحد فناور و دانش بنیان تحت حمایت‌های این مجموعه قرار گرفته‌اند و ۳۳۰ واحد همچنان تحت حمایت قرار دارند. واحدهایی که بیش از ۲۷۰۰ نفر در آنها مشغول به کارند.

این سازمان زیرساخت های مهمی را هم در توسعه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه دارد که از جمله آنها می‌توان به ۱۴ زیرساخت فناورانه شامل شتابدهنده صنایع شیمیایی، مرکز نوآوری کشاورزی هوشمند، مرکز نوآوری طراحی و معماری داخلی، مرکز نوآوری ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی، مرکز نوآوری حوزه زیستی، مرکز نوآوری گیاهان دارویی و... اشاره کرد.

این سازمان همچنین صاحب بزرگترین «برج فناوری» کشور است، برجی که توانسته بستر کار برای بیش از ۱۱۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان را فراهم کند.

«مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه» هم یکی دیگر از زیرساخت‌های مهم این مجموعه است که فضای کارگاهی برای فعالیت ۲۱ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان را فراهم کرده است.

با وجود این زیرساخت‌های مهم و حمایت‌های صورت گرفته، حالا بیش از ۷۲۱ محصول تجاری سازی شده فناورانه در شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان تحت حمایت سازمان جهاد دانشگاهی تولید می‌شود. محصولاتی که جدای از رفع نیازهای داخل، به سایر کشورها هم صادرات شده و توانسته ارزآوری مطلوبی برای کشور داشته باشد، طوری که در سال ۱۴۰۱ این شرکت‌ها ۱۷.۲ میلیون دلار صادرات داشته اند و پیش‌بینی می‌شود این میزان با رشد ۲۰ درصدی در سال گذشته همراه بوده باشد.

همچنین با حمایت‌های جهاددانشگاهی بیش از ۷۰ درصد شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیانِ تحت حمایت، به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده‌اند و از محصولات متنوع تولیدی این شرکت‌ها ۲۰ محصول فناورانه بصورت انحصاری در کرمانشاه تولید می‌شوند، یعنی شرکت‌های کرمانشاهی تنها تولیدکننده این محصولات در کشور هستند.

این توانمندی‌های و زیرساخت‌های مطلوب موجب شده که حالا ماموریت جدیدی به این نهاد واگذار شود، ماموریتی که نقش مهمی در آینده اقتصادی استان دارد.

طبق برنامه‌ریزی و هدفگذاری صورت گرفته ۲۰ درصد از سهمِ رشد اقتصادی هفت درصدی استان در سال جاری به سازمان جهاد دانشگاهی واگذار شده تا این بار هم این سازمان با قابلیت‌های خاص خود بتواند زمینه این رشد مهم و سرنوشت ساز را برای کرمانشاه فراهم کند.

برای انجام ماموریت آماده‌ایم/ نیازمند حمایت ویژه مسئولین استان و همکاری سایر دستگاه‌ها هستیم

دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در تشریح ماموریت جدید این سازمان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طبق هدف‌گذاری صورت گرفته کرمانشاه امسال باید به رشد اقتصادی هفت درصدی برسد و قطعا لازمه تحقق این رشد چشمگیر هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های استان است.

وی افزود: در میان نقش‌آفرینی که تمام دستگاه‌های استان در تحقق این رشد خواهند داشت، بخش اصلی کار به سازمان جهاددانشگاهی واگذار شده و این سازمان ماموریت دارد که ۲۰ درصد از این رشد اقتصادی را در استان محقق کند.

حدیدی گفت: برای تحقق این سهم ارزشمند، ماموریت‌هایی به سازمان واگذار شده که از جمله مهمترین آنها می‌توان به حمایت از توسعه شرکت‌های دانش بنیان و فناور، افزایش کمی و کیفی محصولات فناورانه، ایجاد و توسعه زیرساخت‌های فناوری استان، تکمیل زنجیره‌های ارزش در زیست بوم نوآوری استان و توسعه ساختارهای فناورانه اشاره کرد.

توسعه فعالیت‌های نوآورانه و تجاری سازی محصولات فناورانه، شناسایی و حل مسائل استانی- منطقه‌ای با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان و فناور، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناوری‌های راهبردی جهت رفع چالش‌های استان، تقویت فعالیت‌های تحقیق و توسعه بنگاه های بزرگ اقتصادی و ارتقا بازار شرکت‌های دانش بنیان و فناور با تاکید بر استفاده از ظرفیت طرح‌های توسعه‌ای استان هم از دیگر ماموریت‌های سازمان جهاد دانشگاهی در تحقق این رشد هفت درصدی است که حدیدی به آنها اشاره کرد.

وی با تاکید بر پیگیری جدی ماموریت های جدید سازمان گفت: قطعا از هیچ تلاشی در این مسیر فروگذار نمی‌کنیم، اما تحقق این ماموریت‌ها و به سرانجام رساندن آنها نیازمند حمایت‌های ویژه از سوی مسئولین استان و همکاری همه دستگاه‌هاست.

وی افزود: اگر بخواهیم شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور را توسعه دهیم قطعا نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و بستر فعالیت این شرکت‌ها هستیم و این درحالیست که برج فناوری به تنهایی جوابگوی نیاز شرکت‌ها نیست.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، شرکت‌ها به محیط‌های کارگاهی و صنعتی برای تولید محصولات خود نیاز دارند که باز هم این کار نیازمند توسعه زیرساخت‌هاست.

حدیدی با تاکید بر نیاز استان به راه‌اندازی «شهرک فناوری»، گفت: با راه‌اندازی این شهرک، بستر لازم برای فعالیت بیشتر واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان استان فراهم شده و این امر گامی در راستای جهش تولید خواهد بود. 

وی بر لزوم توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان هم تاکید کرد و افزود: یکی از ماموریت‌های ما در تحقق سهم ۲۰ درصدی از رشد اقتصادی هدفگذاری شده استان در سال جاری، ارتقاء بازار شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور است که ارتقاء و توسعه این بازار نیازمند حمایت ویژه دستگاه‌های دولتی است. اگر شرایطی فراهم شود که تجهیزات و اقلام مورد نیاز دستگاه‌ها از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور خریداری شود، قطعا گام مهمی در توسعه بازار این شرکت ها برداشته می‌شود.

وی افزود: از طرفی برای توسعه زیرساخت‌های فناورانه استان بازهم نیازمند حمایت‌های ویژه مسئولین استان هستیم تا بتوانیم بستر لازم برای توسعه این زیرساخت‌ها را فراهم کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم