Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علیرضا رجایی حدود دو سال پیش از زندان آزاد شده و تا زمانی که در زندان بوده، هیچگونه آثاری از سرطان در او وجود نداشته دو سال بعد تصاویر ابتلای وی به سرطان و مراحل درمانش به یکباره تبدیل به پروژه ای می شود برای حمله به دستگاه قضا طوری عنوان می شود که وی از زندان به بیمارستان منتقل شده به دلیل درمان سرطان، حتی برخی نمایندگان مجلس هم در داخل با این پروژه همراهی می کنند در حالیکه روشنگری در مورد واقعیت و اینکه وی اصلا طی دو سال اخیر زندانی نبوده رسوایی جدیدی می شود برای مدعیان با پوشش حقوق بشر .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مدعیان حقوق بشری که الگو و برنده جایزه صلح نوبلش این روزها در میانمار با سکوت در برابر کشتار وحشیانه مسلمانان از اقدام دولت مورد حمایتش در میانمار حمایت می کند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، علیرضا رجایی سابقه چند بار بازداشت به اتهام ارتكاب جرايم ضد امنيت ملی کشور و... دارد.

علیرضا رجایی پس از آزادی از زندان

دشمن هر بار با بهانه ای جدید، طرح حمله به قوه قضائیه را با همراهی پیاده نظام خود برنامه ریزی میکند و هر بار هم پس از شکست مفتضحانه‌ای، سرافکنده عقب می‌نشیند.

این بار نیز دوباره بوی کباب به مشامشان رسید و در طرح جدیدشان تلاش کردند با پست ها و توییت های پیاده نظامشان با روش جریحه دار کردن افکار عمومی و برانگیختن احساسات، فضای عمومی جامعه - بویژه طبقه متوسط - را علیه قوه قضائیه جریان دهی کنند و حتی واکنش سازمان های باصطلاح حقوق بشری را به همراه خود داشته باشند. سازمان‌ها و نهادهایی که در هر وقت لازم باشد سکوت میکنند و در زمان هایی هم دنیا را علیه یک کشور بسیج می‌کنند؛ مانند سکوت کرکننده‌شان در جریان نسل کشی در میانمار.

اکنون پس از گذشت دو سال از زمان آزادی، موضوع بیماری رجایی در فضای مجازی #ترند شد و به یکباره با شانتاژ خبری و هشتگ باران هماهنگ تبدیل به فرصتی برای ایجاد موج جدید ضد انقلاب شد و متاسفانه برخی جریان های داخلی با آن همراه شدند. موضوعی که هدف آن نه همدردی با علیرضا رجایی و ابتلای او به بیماری سرطان، بلکه نقاب و بهانه‌ای برای طرح حمله جدید علیه قوه قضائیه است.

سکوت حامیان رجایی یک سال قبل از ماجرا!

علیرضا رجایی در زمان آزادی و در شرایط بیرون از زندان متاسفانه دچار بیماری سرطان می‌شود وبرای اولین بار خبر بیماری رجایی در سال 95 مطرح می‌شود که برخی از رسانه ها روی خروجی خود قرار می دهند؛ موضوعی که هر چه در گوگل سرچ میکنیم نتیجه ای مرتبط با موضوع ارتباط سرطان وی و دوران محکومیتش یا آنطور که عنوان میکنند در زندان مبتلا شده وجود ندارد و از سینه چاکان و دلنگران های امروز که خود را پشت نقاب سرطان مخفی کرده اند، هیچ خبر و توییت و پستی پیدا نمیشود. گویی بعد از ابلاغ پروژه همه سربازان به یکباره متوجه شدند که فردی متاسفانه به بیماری سرطان دچار شده است و باید به هر بهانه غیر منطقی و غیر عقلانی ای هم که شده سرطان وی به روزهای زندان دوسال قبلش ربط پیدا کند!

موضوعی که این روزها با داغ شدن هشتگ‌های زنجیره‌ای( شکل مجازی مطبوعات زنجیره‌ای) #علیرضا_رجایی حتی واکنش کاربران شبکه های اجتماعی را هم بدنبال داشته است که اگر برخی نگران حال رجایی بودند و از ماجرا خبر داشتند چرا تا الان پیگیر موضوع نمیشدند؟ رجایی که دو سال است از زندان آزاد شده و حدود یک سال است که سرطان او تشخیص داده شده، این جماعت تا الان کجا بودند؟!

حتی یک بار پس از انجام شیمی درمانی، حال رجایی رو به بهبود می رود و خبرش هم منتشر میشود، در آن زمان هم بدون هیچ اشاره‌ای به ماجرای ابتلای رجایی به سرطان، قبل یا بعد از اتمام محکومیتش، فقط به رهایی این شخص از بیماری اشاره میشود.

#دروغ/ به هر بهانه‌ای علیه قوه قضائیه توییت کنیم!!

نکته دیگری که در این #درشت_گویی و #تحریف_حقیقت پیرامون بیماری علیرضا رجایی وجود دارد این است که این جریان با دروغ گویی موضوع را به گونه ای دیگر منعکس کردند.

در واقع این افراد بیشتر از آنکه به فکر سلامت و زندگی رجایی باشند به فکر عقده‌گشایی خود علیه نهادهای مختلف از جمله قوه قضائیه هستند؛ به قول سخنگوی قوه قضائیه: " ازفضاسازی‌ها معلوم است قصد حمایت از فرد یا درمان او نیست، بلکه فضا را برای او مشکل می کند و تشویش اذهان عمومی می شود. برخی افراد که می خواهند تسلی خاطر بیمار را دهند، بهتر است از دروغ و فضاسازی پرهیز کنند".

جریان_دروغ ابتدا با دست پاچگی با این طرح شروع کردند که گویا رجایی همچنان در زندان است و با انتشار تصاویری از او اینگونه وانمود شد علیرضا رجایی از زندان مستقیم به بیمارستان منتقل شده است. این جریان تلاش می کند، با القاء دروغ چنین بنماید که این اتفاق دقیقا بعد از آزادی یا حتی در حین دوران در زندان بودن رجایی رخ داده و بتواند باتولید دهها مطلب و انتشار عکس‌های مختلف در فضای مجازی با تحت تاثیر قرار دادن احساسات مردم به هدف خود یعنی همان #تخریب_قوه_قضائیه دست پیدا کند.

حتی برخی افراد مانند یکی از نمایندگان تهران که سابقه گرفتاری در موج‌های خبری دروغ علیه قوه قضائیه را دارد و بارها اسیر اطلاعات غلط ضد انقلاب شده است(مانند کپی برداری از اخبار کانال مشهور به سعودی نیوز) و بدش نمی‌آید به بهانه‌های مختلف قوه قضائیه را متهم کند این بار نیز اسیر این جریان سازی دروغ شد.

صادقی که دست به توییت خوبی دارد، بدون اینکه از وضعیت علیرضا رجایی خبر داشته باشد و شاید اصلا او را از قبل نمیشناسد، خواستار توقف زندان کسی میشود که دو سال است آزاد شده!

همانطور که در بالا اشاره شد، علیرضا رجایی در آبان ماه سال 94 یعنی تقریبا دو سال پیش آزاد شده است و آن هم با وضعیت جسمی مناسب. عکسش را هم خود دوستان و هم طیفان رجایی منتشر کرده اند و روی خروجی رسانه های ضد انقلاب هم رفته است.

البته این جریان مدعی غافل از اینکه شرایط رسانه ای کشور تغییر کرده و دیگر این روزنامه های زنجیره ای نیستند که احمد باطبی ها و پیراهن های خونی به خورد مردم دهند، تا متوجه شدند که علیرضا رجایی دو سال پیش از زندان آزاد شده است تغییر رویه داده و دست به دامن آسمان ریسمان بافتن شدند. البته برای چنین جریانی «هدف وسیله را توجیه می کند» و برای رسیدن به اهداف خود دست به دامن هر اقدام و ترفندی خواهند زد حتی دروغ گفتن در روز روشن!

حرف‌های غیر حقوقی وغیر اصولی از بی‌بی‌سی وصدای آمریکا توقع و انتظاری نیست

واقعیت بیماری علیرضا رجایی چه بود؟/در زمان زندان ، هیچگونه آثاری از سرطان وجود نداشت

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در نشست خبری اخیر خود به شایعات و دروغ پردازی ها پیرامون علیرضا رجایی پایان داد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در خبر‌ها عنوان شده است علیرضا رجائی در زندان به بیماری سرطان مبتلا شده که منجر به تخلیه چشم وی در بیمارستان گردیده است و ادعا شده که بهداری زندان به وضعیت او رسیدگی نکرده است؛ آیا این موضوع صحت دارد و اقداماتی که برای روند درمان وی در بهداری بیمارستان انجام شده است را تشریح کنید، گفت: فردی که شما اسم بردید حدود دو سال پیش پایان محکومیتش بوده و از زندان آزاد شده است و چیزی حدود دو سال از آزادی او می‌گذرد. البته از این دو سال هیچ خبر درستی ندارم؛ ولی شنیده‌ام که ایشان مثل برخی افراد که بیمار می‌شوند، سرطان گرفته است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: متاسفانه امروز در برخی از استان‌ها برخی افراد به سرطان مبتلا می‌شوند. خیلی‌ها سرطان می‌گیرند و از ابتدا اصلا مشخص نیست. همانطور که در رسانه‌های مختلف و در جامعه هم شنیده‌ایم.

وی بیان کرد: این فرد حدود دو سال پیش از زندان آزاد شده و تا زمانی که در زندان بوده، هیچگونه آثاری از سرطان در او وجود نداشته. پرونده زندان این فرد را به مناسبتی گرفته بودم وآن زمان گزارشی که داده بودند، نشان می‌داد که مثل سایر زندانیان هر بار که مثلا سرما خورده بوده به بهداری مراجعه کرده؛ اگر مشکل و ناراحتی دندان داشته به متخصص دهان و دندان به خارج از زندان مراجعه کرده است؛ اگر احیانا ناراحتی دیگری از این قبیل داشته، مثل هر زندانی دیگر که محکومیتش را طی می‌کند، به بهداری زندان یا متخصص در بیرون مراجعه کرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: این فرد بعد از دو سال از آزادی سرطان گرفته و ما نیز ناراحت هستیم که یک فرد به سرطان مبتلا شود که منجر شود هم رنج بکشد و هم چشمش را تخلیه بکنند.

خیرخواهی یا ماهی گیری از آب گل آلود؟؟ سرطان رجایی بهانه است...

موضوع دیگری که در مسئله علیرضا رجایی و موجی که ضد انقلاب و برخی داخلی ها سعی استفاده از آن را داشتند، بدترین نوع سوء استفاده از یک فرد است، یعنی قربانی کردن شخصی برای رسیدن به اهداف و این بار نیز رجایی و بیماری اش قربانی اهداف شوم گردانندگان اصلی شد.

جالب اینجاست، موضوع بیماری رجایی در میان فضاسازی های اخیر به حاشیه برده شد. نکته‌ای که معاون دستگاه قضا به خوبی به آن اشاره می‌کند: "اما این فضاسازی‌هایی که می‌شود معلوم است که نه قصد و غرض، حمایت از یک فرد است و نه چیزی را درمان می‌کند؛ بلکه خیلی وقت‌ها فضا را برای آن بیمار هم سخت می‌کند و از لحاظ ذهنی برای مردم تشویش اذهان ایجاد می‌کند. بنابر این اگر کسانی واقعا قصد کمک و یا نیت خیری دارند و یا می‌خواهند حتی به یک بیمار هم کمک کنند و تسلی خاطر او باشند، از بیان دروغ، فضاسازی‌ها و جوسازی‌ها پرهیز کنند. بنابراین در پاسخ به این سوال باید گفت که موضوع ابتلاءِ وی به سرطان، هیچ ارتباطی با موضوع محکومیت این فرد نداشته و آثار سرطان در پرونده این فرد وجود نداشته و ندارد و بعد از دو سال در خارج از زندان گفته شده که سرطان گرفته و منجر به تخلیه چشم وی شده که ربطی به دوران محکومیت وی ندارد".

باز هم توطئه ای دیگر علیه یکی از نعمات نظام جمهوری اسلامی ایران که رهبر انقلاب مراقبت از آن را ضروری دانسته اند. این بار نیز مانند بسیاری دیگر از توطئه ها که خیلی زود رنگ باخت و حقیقت خیلی زود از پشت ابر بیرون آمد، باز هم سیاهی ماند به زغال، اما به قول سخنگوی قوه قضائیه، "از افرادی که نسبتی با انقلاب و مردم عزیز ما ندارند، چه بسا که ایرانی باشند و در خارج از کشور رفته‌اند و یا فرار کرده‌اند و با آمریکا و اسرائیل و انگلیس همکاری می‌کنند؛ از آنها توقع و انتظاری نیست و از امثال بی‌بی‌سی وصدای آمریکا هم طبیعی است که حرف‌های غیر حقوقی وغیر اصولی و حرف‌هایی که در شأن خودشان هست، بزنند"، اما جای تاسف برای برخی جریان‌های داخلی دارد، که اسیر اینگونه دروغ پردازی‌ها شده و سوار بر موج #شیطان، تهمت‌ها و افتراهای ناروایی علیه دستگاه قضایی مطرح می کنند و کنار فشارهای ضد انقلاب، در نقش پیاده‌نظام دشمنان ایران نقشی را به عهده می‌گیرند و به دنبال آنها شروع به حرکت علیه نهادهای انقلابی می‌کنند.

خواب های آشفته دشمنان ملت ایران - از نوع داخلی و خارجی آن - در حوزه مقاومت، توان دفاعی و قدرت موشکی، قوه قضائیه، شورای نگهبان و ... همواره نقش بر آب شده است.

پادوهای داخلی و خارجی به اسم و پوشش حقوق بشر به نهادهای انقلاب اسلامی حمله می کنند؛ حقوق بشری که به «آنگ سان سو چی» مشاور دولتی میانمار جایزه صلح نوبل می دهد و همان فرد این روزها حتی حاضر نمی شود به کشتار وحشیانه و بیرحمانه مسلمانان روهینگیا از سوی دوستان و همکاران خود انتقاد کند تا جایی که حتی صدای اعتراض سازمان ملل را هم در می اورد و "گزارشگر سازمان ملل متحد در امور به اصطلاح حقوق بشر میانمار (برمه)، از آنگ سانگ سوچی، که در عمل رهبری این کشور را برعهده دارد، انتقاد کرده و گفته است که خانم سوچی از مسلمانان روهینگیا حمایت نکرده است."

در عمل نماد حقوق بشر و جایزه صلح نوبل از کشتار وحشیانه مسلمانان میانمار حمایت می کند! این است الگوی حقوق بشر این روزهای جوامع غربی.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: سفر نیچروان بارزانی به تهران و سخنان او در مورد اهمیت نقش انقلاب اسلامی در سرنوشت کردهای عراقی؛ گویای ظرفیت‌های سیاسی و اشتراکات فرهنگی و ارزشی برای توسعه همکاری‌ها است.

آبان ماه سال ۱۳۹۰ بود که در دفتر ساده و معنوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، مسعود بارزانی رئیس وقت اقلیم کردستان عراق، در برابر آیت الله خامنه‌ای نشسته بود و به زبان فارسی، درباره اهمیت روابط تهران و کردها صحبت می‌کرد. او در سخنان خود، چندین بار به خاطر حمایت‌های دلسوزانه، از رهبر معظم انقلاب تشکر کرد. حالا ۱۳ سال از آن روز گذشته و این بار در تهران و باز هم در محضر رهبر انقلاب، این بار سیاستمدار کُرد دیگری به نام نیچروان نشسته که عهده دار پست ریاست اقلیم کردستان عراق است. بارزانی جوان، همانند عموی خود، دیدار با رهبری را رویداد مهمی می‌داند و شبکه تلویزیونی «روداو» که سالهاست از سوی نیچروان حمایت می‌شود، از چند روز پیش اعلام کرده که دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نیز در برنامه سفر رئیس اقلیم، به تهران است.

در این سالیان، منطقه خاورمیانه؛ تحولات بزرگی را پشت سر گذاشته و بسیاری چیزها تغییر کرده است. اما چیزی که ثابت مانده، حضور مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و نقش مشفقانه رهبر آن، برای ترسیم افق سیاسی و امنیتی منطقه است. کیست که نداند؛ رهبری در دیدار با سیاستمداران منطقه، همواره بر این موضوع تأکید می‌کنند که امنیت و ثبات منطقه در گرو همکاری و همفکری همه گروه‌های سیاسی و کشورها است و دو عنصری که به شدت، اضافی، آسیب‌زا و مخلّ امنیت این گوشه از جهان هستند، عبارتند از آمریکا و رژیم صهیونیستی اسراییل.

اهمیت حمایت جمهوری اسلامی ایران از کردها

«اگر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نبود، معلوم نبود که امروز، حرکت کُرد چه سرنوشتی داشت. رعایت حرمت این همکاری‌ها و تعاملات، خط قرمزی است که ما هرگز از آن عبور نخواهیم کرد». این‌ها بخشی از سخنانی است که نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق، با فارسی شیوا و سلیس در حضور سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران بر زبان آورد. همچنین دکتر جمشیدی معاون سیاسی دفتر ریاست جمهوری اسلامی ایران در صفحه ایکس خود نوشته است؛ نیچروان بارزانی در دیدار با آیت الله رئیسی، از نقش تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی یاد کرده و گفته است: «امام خمینی فقط رهبر ایران نبود، رهبر ما هم بود».

نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق در سفر به تهران، دیدارهای متعددی با مقامات کشورمان داشت. دیدار با سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، حسین‌امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، سه دیدار مهم بارزانی در دوشنبه بهاری پایتخت جمهوری اسلامی بود.

نیچروان ادریس بارزانی که هم اکنون پست ریاست اقلیم کردستان عراق را در اختیار دارد؛ مدت‌ها در ایران زندگی کرده و همواره از این موضوع یاد می‌کند که ایران، در دوران آوارگی کردها به داد صدها هزار نفر از آنان رسیده است. او می‌گوید: «مرزهای ایران و اقلیم کردستان حتی در دوران کرونا نیز بسته نشد. انتظار ما از ایران آن است که همچنان برای رفع مشکلات در عراق و ساختن کشوری آباد و پیشرفته در کنار ما باشد. روابط گذشته ما افتخارآمیز است و تلاش ما بر این است که آینده‌ای درخشان و بهتر از گذشته بسازیم.» البته رئیس اقلیم؛ حساسیت جمهوری اسلامی ایران در مورد مسأله امنیت را نیز درک کرده و درباره این موضوع گفته است: «هیچ عقل سلیمی اجازه نمی‌دهد ما روابط با رژیمی را که امروز در بدترین موقعیت خود قرار دارد، بر روابط با کشور قدرتمند و دوست ترجیح دهیم».

رئیسی نیز در این دیدار اعلام کرد: «ایران مانعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و مراودات تجاری با اقلیم کردستان ندارد. ما مرزهای طولانی میان دو طرف را فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح روابط می‌دانیم، اما امنیت اساس و بستر ضروری هر نوع همکاری و گسترش تعاملات است».

سید ابراهیم رئیسی در ادامه، از مقاطع تاریخی روابط جمهوری اسلامی ایران و کردها یاد کرده و اعلام کرد: «حمایت ایران از کردها چه در زمان رژیم صدام، چه قتل عام حلبچه و حمله داعش اثبات می‌کند که ایران پشتوانه‌ای بزرگ و دوست روزهای سخت عراق و کردستان است. دولت و ملت ایران، امنیت عراق را به مثابه امنیت خود میشمارند. ما نسبت به حسن نیت و دوستی برادران عراقی و کرد خود اطمینان داریم، اما با توجه به کینه ورزی دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، انتظار داریم دولت عراق و اقلیم کردستان به طور مطلق از هرگونه سوء استفاده عناصر دشمن صهیونیستی و عناصر ضد انقلاب از خاک این منطقه علیه ایران جلوگیری به عمل آورند».

تأکید مجدد رئیس جمهور ایران بر اجرای کامل و دقیق مفاد توافقنامه امنیتی فیمابین و خلع سلاح کامل و عدم حضور عناصر ضد انقلاب در خاک عراق، از دیگر نکات مهم در دیدار رئیسی – بارزانی بود.

رئیس اقلیم کردستان عراق نیز یک بار دیگر از نقش شهید قاسم سلیمانی در امنیت و بقای کردستان یاد کرد و درباره ویژگی‌های عراق در مقاطع اخیر گفت: «شالوده عراق جدید و روابط امروز فیمابین برآمده از همکاری مبارک ایران و عراق است و لذا ایران برای ما صرفاً یک همسایه نیست».

بارزانی –‌امیرعبداللهیان، گفتگو درباره گسترش همکاری‌ها

دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با حسین‌امیر عبداللهیان در وزارت امور خارجه، در فضایی دوستانه برگزار شد.

در دیدار بین دو هیأت تهران و اقلیم کردستان عراق، موضوعات مهمی همچون امنیت مرزها، توسعه همکاری‌های تجاری و توسعه روابط دوستانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بارزانی در این دیدار، بر تمایل اقلیم کردستان عراق برای همکاری با بازرگانان ایرانی تأکید کرد و به این اشاره کرد که رایزنی‌های مقامات جمهوری اسلامی ایران، نقش ارزشمندی در تأمین ثبات و امنیت عراق و منطقه داشته است.

اعضای هیأت همراه بارزانی در دیدار با امیرعبداللهیان، عبارت بودند از: شیخ جعفر شیخ مصطفی معاون رئیس اقلیم کردستان، مصطفی سیدقادر معاون رئیس اقلیم کردستان، دلشاد شهاب مشاور ارشد رئیس اقلیم کردستان، ریبر احمد وزیر امور داخلی اقلیم کردستان، فوزی حریری رئیس دفتر بارزانی و عبدالله آکره‌ای مشاور رئیس اقلیم کردستان در امور ایران.

به قول علی محمد صالح از سیاستمداران مشهور کُرد و رئیس جریان موضع میهنی، بارزانی به دنبال نزدیک شدن به تهران است. علی محمد صالح، در شبکه‌های اجتماعی به این اشاره کرده که بارزانی برای حل معضلات مهمی همچون اختلاف نظر درباره برگزاری انتخابات پارلمان محلی، به رایزنی طرف ایرانی نیاز دارد. این سیاستمدار شناخته شده اهل سلیمانیه، معتقد است که رئیس اقلیم کردستان عراق، می‌تواند برگزاری انتخابات را به تعویق بیاندازد اما می‌داند که اتخاذ چنین تصمیم مهمی و اجرای آن؛ بدون رایزنی با ایران، دشوار است.

ناظم دباغ نماینده دولت اقلیم کردستان در تهران، درباره سفر نچیروان بارزانی به تهران گفته است: «سفر نچیروان بارزانی مهمترین سفر در تاریخ روابط دیرینه ایران و اقلیم کردستان است. موضع رئیس اقلیم کردستان و هیئت همراه وی نشان دهنده جایگاه و موقعیت دولت اقلیم کردستان است. محور اصلی گفتگوهای نچیروان بارزانی با مقامات ایران، تأکید بر دوستی و اتحاد استراتژیک میان ایران و اقلیم کردستان است. چرا که ایران، کُردهای عراق را متحد استراتژیک خود می‌داند». این همرزم قدیمی جلال طالبانی گفته است: «تصور می‌کنم همواره آمادگی لازم برای ایجاد روابط نزدیک‌تر و حل اختلافات میان دو طرف وجود دارد».

کد خبر 6098676

دیگر خبرها

  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • تشدید حملات مقاومت عراق به اهداف صهیونیستی همزمان با حمله به رفح
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • هراس نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ اسرائیل منتظر تحولات در جبهه‌های همزمان است
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری