Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاکید روحانی بر تداوم رایزنی میان کشورهای صادرکننده نفت، هشدار نیروی دریایی ارتش به ناو آمریکایی، پیشنهاد مرکل برای حل مسئله کره‌شمالی با استفاده از مدل مذاکرات هسته‌ای، رایزنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه برای کمک به مسلمانان میانمار، احتمال برگزاری جلسه بعدی دادگاه پزشک تبریزی در مهرماه، نواقص قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان از دیدیگاه حقوق دانان، ابلاغ دو قانون مصوب مجلس از سوی رییس جمهور، تعیین علت فوت ناپدری «حمید صفت»، محاکمه علنی متهمان پرونده «بنیتا» و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز یکشنبه، نوزدهم شهریور ماه ۱۳۹۶ است.

نخستیناجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در حوزه علم و فناوری با حضور رییس جمهور کشورماندر آستانه پایتخت قزاقستان برگزار شد. بررسی روابط نوظهور بین علم و تکنولوژی و جایگاه کشورهای اسلامی در این عرصه و همچنین جستجوی راهکارهای گسترده تر همکاری علمی بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی از محورهای اصلی این اجلاس است. رییس جمهور کشورمان طی سخنانی در این اجلاس تاکید کرد که باید به جای هراس از رشد روزافزون علم و فناوری و گریز از آن، قدرت انتخاب و انطباق جوامع مسلمان را بالا برد.

روحانی همچنین در حاشیه این اجلاس در دیدار رییس جمهور ونزوئلا با بیان اینکه تداوم رایزنی میان کشورهای صادرکننده نفت ضروری است اظهارداشت: تلاش های اعضای اوپک و غیراوپک و بویژه ونزوئلا برای کاهش تولید و پایداری و تعادل بهای نفت دستاوردهای مثبتی داشته است که تداوم این تلاش ها ضروری است. در حاشیه این اجلاس روسای جمهور ایران و قزاقستان نیز بر ضرورت توسعه همه جانبه روابط تهران – آستانه تاکید کردند و روحانی در دیدار رییس جمهور ازبکستان ر با استقبال از توسعه روابط تهران – تاشکند در همه عرصه ها بویژه تجاری و اقتصادی تصریح کرد که هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با ازبکستان به عنوان یک کشور دوست وجود ندارد.

رییس جمهور دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد. حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در نامه‌های جداگانه‌ای به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه و بودجه کشور، ۲ قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را جهت اجرا ابلاغ کرد.

گزارشی از دیدار با یک سیاستمدار بازنشسته

وقتی از بهزاد نبوی درخواست کردیم که میزبان ما برای یک جلسه دوستانه و صمیمی باشد، او از این دیدار استقبال کرد و دو هفته پس از گفت‌وگوی اولیه در خصوص برگزاری این جلسه، میزبان ما در منزل خود شد و ما عصر یک روز خنک شهریوری مهمانش شدیم. وقتی درباره دلیل این دیدار سوال کرد به او گفتیم: بهزاد نبوی پس از سال‌های متمادی حضور در سیاست و دیدن فراز و فرود آن، تجربیات خوبی برای نسل جدیدی دارد که در حال ورود به عرصه سیاست هستند تا از راه و رسم درست سیاست‌ورزی بگوید. دوم این‌که در آشفته بازار سیاست ایران، بهزاد نبوی فردی است که بر اصول خود پایبند مانده و با هر بادی مسیرش را عوض نمی‌کند. بهزاد در جواب ما گفت: آن‌قدر افراد را بزرگ نکنید، بلکه دنبال تقویت کارهای جمعی باشید. افراد می‌آیند و می‌روند اما این فعالیت‌های جمعی است که می‌ماند.

نیروی دریایی ارتش که در حال اعزام ناو موشک انداز خود برای کمک به یک فروند لنج ماهیگیری بود، به ناو آمریکایی به شماره بدنه ۰۲ که در حال نزدیک شدن به موقعیت لنج مذکور بود هشدار داد. در توضیحات نیروی دریایی ارتش درباره هشدار به ناو آمریکایی آمده است : یک فروند لنج ماهیگیری با نام شمس که برای تست موتور خود در فاصله ۴۵ مایلی از ساحل بندر جاسک مستقر شده بود دچار آبگرفتگی وخرابی موتورخانه می شود و از نیروی دریایی ارتش طلب کمک می کند، پس از دریافت درخواست کمک از لنج مذکور، منطقه دوم دریایی ولایت نیروی دریایی ارتش، ناو موشک انداز فلاخن را برای کمک اعزام میکند که با ورود تیم کنترل صدمات یگان نداجا به لنج و جلوگیری از صدمات بیشتر این لنج تا اسکله یدک می شود.

رؤسای جمهور ایران و ترکیه برای کمک به مسلمانان میانمار رایزنی کردند. رؤسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه، با تاکید بر اراده دو کشور بر توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک در همه حوزه‌ها، اظهار داشتند که در مسیر این روابط هیچ مانعی وجود ندارد. دو طرف همچنین برای کمک به مسلمانان میانمار رایزنی کردند.

مرکل استفاده از مدل مذاکرات هسته‌ای را برای حل مسئله کره‌شمالی پیشنهاد کرد. صدراعظم آلمان با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ خواستار مدل مذاکرات هسته‌ای برای حل مسئله کره شمالی شد.

فرمانده میدانی حزب الله لبنان که به مدت هشت ماه در محاصره بود در اولین گفت‌وگویش با یک رسانه عربی از جمهوری اسلامی ایران و روسیه تقدیر و تشکر کرد و گفت: اگر ائتلاف روسی، سوری، ایرانی نبود پیروزی دیرالزور محقق نمی‌شد. حاج ابومصطفی، فرمانده میدانی حزب الله لبنان در گفت‌وگو با المیادین گفت: از بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، جمهوری اسلامی ایران و روسیه که برای تحقق پیروزی دیرالزور از ما حمایت کردند تقدیر و تشکر می‌کنم. وی افزود: همچنین از اهالی دیرالزور که در عملیات از ما حمایت کردند تشکر می‌کنم و اگر شجاعت رزمندگان از خارج و حمایت‌های ائتلاف روسی، سوری، ایرانی نبود این پیروزی محقق نمی‌شد.

دادستان عمومی و انقلاب تبریز ازاحتمال برگزاری جلسه بعدی دادگاه پزشک تبریزی در مهرماه خبر داد. موسی خلیل‌اللهی گفت: یک جلسه برای رسیدگی به این پرونده در اواخر تیرماه برگزار شد که زمان جلسه بعدی نیز مشخص شده است. وی افزود: در ارتباط با این پرونده استعلامی مطرح شده بود که پاسخ آن دریافت شده است و احتمالا جلسه بعدی دادگاه در مهرماه برگزار می‌شود.

نواقص قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان از دیدگاه حقوق دانان

شفافیت لازمه خدمت در نظام مردم‌سالار است، نظامی که پرچمدار خدمت به خلق است لاجرم باید در تمامی امور شفافیت و روشنی را سرلوحه کار خود قرار دهد. امروزه تمام نظام‌های توسعه یافته سیاسی از موضوع شفافیت مالی و پاسخگویی به مردم به عنوان امری بدیهی و وظیفه‌ای بر دوش حاکمیت یاد می‌کنند. رییس دولت، وزیر و معاون تفاوت ندارد، در نظام اسلامی مسئول، خادم و پاسخگوست و باکی از محتسب ندارد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران گفت:علت فوت ناپدری «حمید صفت» مشخص شده و به مرجع قضایی اعلام می‌شود. مسعود قادی پاشا گفت: نتیجه آزمایش‌های پزشکی قانونی پیرامون علت فوت ناپدری «حمید صفت» مشخص شده است و نتیجه به مرجع قضایی اعلام می‌شود. مسعود قادی‌پاشا مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران ۴ شهریور ماه به ایسنا گفته بود: جواب آزمایش‌های پزشکی قانونی پیرامون علت فوت ناپدری «حمید صفت» تا ۱۰ روز دیگر اعلام می‌شود و پس از آماده شدن نتیجه آزمایشات در خصوص علت فوت، مراتب به مراجع قضایی اعلام خواهد شد.

سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران گفت که جلسه محاکمه متهمان پرونده «بنیتا»، علنی برگزار می‌شود. محسن افتخاری گفت: رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده «بنیتا» در شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران به صورت علنی خواهد بود. سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران هشتم شهریور ماه به ایسنا گفته بود: قاضی محمدی‌کشکولی رییس شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران، ۲۰ شهریور ماه را برای رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده فوت «بنیتا» تعیین کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد.

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

گفتنی است، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

منبع: ایرنا

ادامه دارد...

کد خبر: 1228462 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است