Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه تن از اعضای شورای سیاستگذاری گروه هنر و تجربه با انتشار بیانیه ای، نسبت به بی اعتنایی جشن خانه سینما به فیلم‌های سینمای هنر و تجربه واکنش نشان دادند. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در این بیانیه که جمال امید، ایرج تقی پور و هوشنگ گلمکانی اعضای شورای سیاستگذاری گروه هنر و تجربه که عضو آکادمی خانه سینما هستند با انتشار بیانیه‌ای، نسبت به بی اعتنایی جشن خانه سینما به فیلمهای سینمای هنر و تجربه واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بیانه آمده است:

به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری گروه سینمایی هنر و تجربه که عضو آکادمی خانة سینما هم هستیم و از رأی‌دهندگان برای انتخاب برگزیدگان جشن بزرگ سینمای ایران، بار دیگر بی‌اعتنایی و جفایی را که به فیلم‌های هنر و تجربه در این رویداد سالانة صنفی سینمای ایران می‌شود، یادآوری می‌کنیم. تلاش برای به حاشیه راندن فیلم‌های این گروه کوچک از همان نخستین سال تأسیس «هنر و تجربه» آغاز شد.

سال اول پس از مذاکرات و بحث‌هایی اندک نرمشی نشان داده شد، اما در سال گذشته بندی به آیین‌نامة جشن اضافه شد که به اعتراف بزرگان قوم، اصلاً به قصد ایجاد محدودیت برای فیلم‌های همین گروه نوشته شد. تعجب ما از این است که تمهیدهای بوروکراتیکی که دستگاه‌های نظارتی برای انجام وظایف خود برای سینما وضع کرده‌اند و در اغلب موارد کاربردی جز ایجاد محدودیت ندارند و زمانی مورد اعتراض بسیاری بود، اینک توسط تشکل صنفی فراگیر سینماگران حرفه‌ای جهت ایجاد محدودیت برای سینماگران جوان و نوآمده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به این ترتیب، ما اعضای آکادمی خانة سینما/ اعضای شورای سیاست‌گذاری هنر و تجربه، در موقعیتی دوگانه و به تعبیری برزخی قرار گرفته‌ایم. رسم رایج شاید پرهیز از مشارکت در این رأی‌گیری بود، ولی ما، چون نگاه‌مان به کل سینمای ایران است و نه به منافع و ملاحظات گروهی، از این تصمیم احساسی و محدودنگرانه پرهیز کردیم و ضمن اعلام آرای خود به مسئولان آکادمی، بار دیگر توجه تصمیم‌گیرندگان خانه سینما و جشن بزرگ سینمای ایران را به همان نکته‌ای جلب می‌کنیم که دبیر جشن دو سال پیش و رییس کنونی هیأت‌مدیرة خانة سینما محور بیانیة پایانی‌اش قرار داد: در برابر آینده نمی‌توان و نباید مقاومت کرد. نسل‌ها از پی هم می‌آیند و می‌روند؛ و ما اضافه می‌کنیم که سینمای ایران همة سینمای ایران است، همة سینماگران در هر اندازه و صنفی بخشی از پیکرة آن هستند. نهادهای نظارتی کار خودشان را می‌کنند و نهادهای صنفی باید مدافع همة فعالان آن صنف‌ها باشند؛ حتی اگر رسماً عضوش نشده باشند.
جمال امید، ایرج تقی‌پور، هوشنگ گلمکانی»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۶۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه کانون «نگاره و سینما» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با حضور کُردی معاون فرهنگی دانشجویی، عباس ساکی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی و مسئولان، استادان و اعضای انجمن سینمای جوان بروجرد برگزار شد.

کُردی در این جلسه درباره جایگاه هنر عکاسی و فیلم‌سازی در جامعه امروزی مطالبی بیان کرد.

ساکی با تأکید بر حمایت هنرمندان و فیلمساز جوان بروجردی پیشنهاداتی مطرح کرد.

هومن هوشمند دبیر کانون نگاره و سینما به تشریح و معرفی حیطه فعالیتی کانون پرداخت، همچنین فیلم کوتاه داغی به کارگردانی فاطمه محمدی برنده جوایز متعدد داخلی و بین‌المللی اکران شد و کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی فیلم کوتاه توسط فاطمه محمدی از استادان سینمای جوان و کارگردان فیلم برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران